SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Nå längre med nya Mirka® LEROS-S 950CV

Mirka introducerar nu ett syskon till den framgångsrika vägg- och taksliparen LEROS. Nya LEROS-S har de välkända egenskaperna som LEROS, men i en kortare, ännu lättare och hanterbar längd.
Nya LEROS-S 950CV är en kompakt vägg- och takslipare med ett mycket flexibelt sliphuvud, vilket gör den till det perfekta verktyget för slipning av trånga utrymmen. Tack vare sin lätthet, balans och enkla manövrering möjliggör LEROS-S det att slipa stora områden snabbare och enklare. Den stora slipdynan med sitt 5 mm omlopp fungerar särskilt bra för utjämning av spackel på stora ytor. Dessutom är den lämplig på ytor där en längre slipare är svår att hantera. LEORS-S kan även utrustas med en förlängning vid de tillfällen när en större räckvidd krävs.

I bygg- och måleriarbetet briljerar LEROS-S vid slipning av badrumsväggar, smala korridorer, klädkammare och andra svåråtkomliga ytor. Tvåhandsgreppet möjliggör fullständig kontroll över slipningen och dess dubbla sugpunkter säkerställer effektiv dammupptagning. Detta gör att slipningen praktiskt taget blir dammfri, vilket är en fördel när du arbetar i trånga utrymmen. Precis som originalet Mirka LEROS, har även LEROS-S en borstlös motorteknik som möjliggör effektiv och jämn prestanda, även vid tung belastning.

”LEROS-S tar vår ergonomiska och flexibla slipteknik till platser där slipmaskinens längd är kritisk. Med den nya kortare längden och förbättrad ergonomi, resulterar det i att dess manövrerbarhet är oslagbar”, säger Janne Lillkvist, Business Sector Manager på Mirka.
Kontaktinformation
Postadress
Frö­gatan 9
65336 Karlstad
Besöksadress
Frö­gatan 9
SE-65336 Karlstad
Region
Karlstad
Värmlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556435-6029
Grundat: 1993
Anställda: 18
Välkommen till Mirka Scandinavia AB!

Mirka Ltd. är världsledande inom slipmaterialteknologi och erbjuder ett brett sortiment högklassiga slipprodukter, verktyg och hela slipsystem för speciella behov. Mirkas unika koncept med dammfri slipning i kombination med effektiva ytbehandlingsmetoder, erbjuder kunderna ett komplett slipsystem. Användningen av Mirkas produkter är ekonomiskt lönsamt, och produkterna lämpar sig också för krävande processer.

Under många år i branschen har Mirka byggt upp en avancerad och målinriktad produktutveckling. Mirka är idag specialist på flexibla slipmaterial och leverantör av kompletta slipsystem som möjliggör dammfri ytbehandling.

Tack vare Power Tools-avdelningens satsningar på nytänkande inom formgivning och produktutveckling möjliggörs en snabbare utveckling av nya slip- och polermaskiner. I den helhetslösning som erbjuds kunderna, ingår förutom slipmaterial, ett brett urval av olika verktyg såsom slip- och polermaskiner, underlagsplattor, dammsugare samt polermedel av hög kvalitet. Med dessa produkter ger Mirka kunderna möjlighet till ett komplett, skräddarsytt slipsystem för deras egna behov.

Mirkas produkter tillverkas i Finland och över 97 % av produkterna säljs i mer än 100 länder runt om i världen. Mirka är ett globalt expanderande företag med 18 dotterbolag i Europa, Mellanöstern, Nord- och Sydamerika samt Asien.

Välkomna att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2016 – ISO 9001:2000 – OHSAS 18001

Kontakter

Alexander Gidebratt
Kontaktperson
054-69 09 56
073-4421331

Filmer

Iridium – Move up a gear

Iridium – Move up a gear
Novastar – Surpass your expectations
Mirka LEROS - Perfection from any angle
Mirka OSP-system
Reparationsprocess med slipmaterialet Iridium
Historien bakom Mirka LEROS

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-12
NYHET - Blixtljus 1570884Skydda dig mot fall med rätt fallskydd Bilvärderingsbolaget Go­Car tar marknadsandelarCaroline ny Nordenchef för CapgeminiGenerativ AI används av nätbusar
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
2024-04-08
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka