LÖRDAG 17 FEBRUARI 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Navigator expanderar med tre nya medarbetare

Den Malmöbaserade kommunikationsbyrån Navigator Communications växer
Sedan årsskiftet har den strategiska projektledaren Jenny Wendel, art directorn Fredrik Oscarsson och den digitala strategen Sara Harlin anslutit sig till byrån som nu har 20 anställda.

Navigator Communications har funnits i Malmö sedan 1985 och har flera stora kunder så som Trelleborg, Alfa Laval och Ecophon. Nyligen stod det klart att Navigator nominerats till Årets byrå för sjunde året i rad. Nu expanderar byrån med tre nya medarbetare.

- Vi hade ett mycket starkt resultat 2017 tack vare det strategiska partnerskap som vi byggt upp för B2B-företag som vill ta klivet in i den digitala världen. Förra året knöt vi till oss flera spännande kunder som Axis, LGT Logistics, Damstahl och Poolia. Med våra nya medarbetare är vi 20 anställda på Navigator och under 2018 ska vi ha rekryterat ytterligare ett par nyckelpersoner, berättar Leif Lindau, VD och partner på Navigator.

Sedan årsskiftet finns art directorn Fredrik Oscarsson på plats. Fredrik kommer senast från en tjänst som art director på Solresor. I början av februari anslöt sig även Sara Harlin och Jenny Wendel till Navigator. Sara blir Navigators nya digitala strateg och rekryteras från Region Skåne där hon varit strategisk kommunikatör och webbredaktör. Jenny är strategisk projektledare och kommer senast från Resultify.

- Jag uppfattar Navigator som en väldigt professionell och mogen kommunikationsbyrå med hög leveransnivå. Det är en byrå som kan jobba övergripande och integrerat, oavsett kanalval. Här finns seniora och ödmjuka medarbetare och fantastiska kunder. Det ska bli så roligt att få vara en del av det här gänget! säger Jenny Wendel.

Leif Lindau
VD
leif.lindau@navigator.se
0733- 43 99 22
2018-02-15
Fortsatt stark passagerartillväxt gav rekordårRenault och GreenMobility ingår internationellt samarbetsavtalHållbart resande med elbussarKomatsu ställer ut på Intermat 2018Vägledning för underhåll i elnätNy miljöutbildning på distansSöderberg & Partners investerar i Learnster300 tjejer visade intresse för DeromeNytt samarbete på fasadmarknadenTvå nya chefer på Umeå kommunStora teknikutmaningen är tillbakaVärldens största initiativ för crowd-investering inom solenergiIKEA IT besöker högskolan – vill samverka om innovationSwedfund stärker stödet till små och medelstora företag i östra och västra AfrikaHur mäter man sin elanvändning?Lerumselever blev behöriga till gymnasiet på ett årStarkt logistikläge satsar på hållbart kluster Från traditionell mekanisk verkstad till leverantör för flygindustrinCaverion rekryterar Daniel Backman till Syd/Väst - ny regionchef från februari
2018-02-14
SSAB Borlänge uppgraderar onlineövervakning i varmvalsverket till Intellinova Parallel ENSTOREBRO och SMT ny återförsäljare för SPINNER Werkzeugmaschinen GmbH.Två helt nya MOTOMAN® målningsrobotarMOHV stärker sin organisation och satsar vidareTitania Bygger 500 bostäder i Hallunda Gård.5G för industrin, när kommer det i verkligheten?Nu bygger vi 57 hyreslägenheter i kv Kronborg, MalmöSvevia bygger nya Kronholmskajen i HärnösandHelt nya BMW X4Automatiskt montage av ändhylsor även utan tryckluftStarta hjärtan med hjälp av drönare!
Annonser