SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Nordic Truckcenter utökar sitt servicenät tillsammans med Malte Månson Verkstäder

Nordic Truckcenters servicenätverk fortsätter att växa.
I dagarna har man skrivit avtal med Malte Månson Verkstäder AB, där man utökar servicenätet med orterna Västerås och Tibro. Avtalet innebär att Malte Månson utför service och reparationer samt tillhandahåller reservdelar för alla DAF-lastbilar.

– Malte Månson vill växa tillsammans med oss och satsar stort på både personal och utbildning. Och med verkstaden i Västerås täcker vi både ABC-regionen och E18 mot Örebro, medan verkstaden i Tibro är en förstklassig anläggning på Skaraslätten, säger Patrik Lundin, servicemarknadschef på Nordic Truckcenter Ab.

Nordic Truckcenters servicenätverk expanderar snabbt och innefattar idag 31 verkstäder över hela landet. Fyra av dessa ingår i kedjan Malte Månson Verkstäder AB. Sedan tidigare med verkstäderna i Karlstad och Örebro, och nu har alltså siffran fördubblats i och med att Malte Månsson i Västerås och Tibro blir del av servicenätverket.

– DAF har en professionell organisation och bra bilar så det var ett lätt beslut att växla upp vårt samarbete. Både vi och Nordic Truckcenter växer dessutom så vi ser det här som ett led i en större gemensam satsning framöver, säger Staffan Lindewald, vd för Malte Månson.

Samarbetet innebär att Malte Månsons verkstäder utökar och utbildar personalstyrkan samt införskaffar all den specialutrustning och de reservdelar som krävs för att kunna erbjuda bästa möjliga service för DAFs alla modeller.

Veronica Sköld, affärsområdeschef för Nordic Truckcenter, ser fram emot det ökade samarbetet:

– I och med det nya samarbetet så täcker vårt servicenätverk hela ABC-regionen. Vi vill att våra kunder ska vara trygga med att de kan få bra service oavsett var i landet de befinner sig, säger Veronica Sköld, affärsområdeschef på Nordic Truckcenter.

För att manifestera samarbetet genomför Nordic Truckcenter en roadshow som inleddes 29 maj i Tibro och fortsätter i Västerås, Örebro och Karlstad tredje, fjärde respektive femte juni.

– Där får kunderna chansen att provköra våra nyaste lastbilar. Vi har även servicepersonal på plats och bjuder på lunch i samarbete med personalen på verkstäderna, säger Veronica Sköld.

För mer information, kontakta
Veronica Sköld, 0707-81 97 17, veronica.skold@nordictruckcenter.com

Staffan Lindewald, 010-169 93 21, staffan.lindewald@maltemanson.com

Patrik Lundin, 070-794 93 77, patrik.lundin@nordictruckcenter.com

Läs mer på www.nordictruckcenter.com och verkstad.maltemanson.com

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN