LÖRDAG 17 FEBRUARI 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ny IDS-station öppnad i Värnamo

Ny anläggning i Värnamo strategiskt belägen vid E4.
OKQ8:s servicekoncept för den tunga yrkestrafiken i Sverige och Europa, IDS, öppnade igår en ny anläggning i Värnamo strategiskt belägen vid E4. Stationen är utrustad med moderna höghastighetspumpar och erbjuder drivmedel som Diesel och Diesel Bio HVO (100% HVO) samt AdBlue.

– Vi är mycket stolta över att förstärka vårt erbjudande för fjärrtrafiken med vår nya IDS anläggning i Värnamo. Läget är utmärkt för att fånga upp den tunga yrkestrafiken på väg genom Sverige säger Søren Vinnes Fledelius, Head of Sales & Marketing på OKQ8.

IDS bedriver verksamhet i både Sverige, Norge och Danmark vilket bidrar till att skapa ännu fler möjligheter för företag inom transportindustrin samt att locka kunder från hela Skandinavien. IDS-kortet kan nu användas i 27 länder och det går utmärkt att ta turen från det sydligaste Danmark till Sverige och vidare till det nordligaste Norge och använda samma kort hela vägen.

IDS finns representerade i 27 länder, med 40 dieselanläggningar i Sverige och drygt 600 anläggningar i Europa. Samtliga anläggningar är automatstationer med dygnet-runt öppet. Alla anläggningar har höghastighetspumpar, väl tilltagna svängutrymmen, hög frigång och rejäla in- och utfarter.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Søren Vinnes Fledelius, Head of Sales & Marketing
E-post: soren.fledelius@Q8.dk Mobil: +45 4599 2585

Alexandra William-Olsson, Head of Communication, OKQ8 Scandinavia
E-post: Alexandra.William-Olsson@okq8.se Mobil: 070-168 19 27
2018-02-15
Fortsatt stark passagerartillväxt gav rekordårRenault och GreenMobility ingår internationellt samarbetsavtalHållbart resande med elbussarKomatsu ställer ut på Intermat 2018Vägledning för underhåll i elnätNy miljöutbildning på distansSöderberg & Partners investerar i Learnster300 tjejer visade intresse för DeromeNytt samarbete på fasadmarknadenTvå nya chefer på Umeå kommunStora teknikutmaningen är tillbakaVärldens största initiativ för crowd-investering inom solenergiIKEA IT besöker högskolan – vill samverka om innovationSwedfund stärker stödet till små och medelstora företag i östra och västra AfrikaHur mäter man sin elanvändning?Lerumselever blev behöriga till gymnasiet på ett årStarkt logistikläge satsar på hållbart kluster Från traditionell mekanisk verkstad till leverantör för flygindustrinCaverion rekryterar Daniel Backman till Syd/Väst - ny regionchef från februari
2018-02-14
SSAB Borlänge uppgraderar onlineövervakning i varmvalsverket till Intellinova Parallel ENSTOREBRO och SMT ny återförsäljare för SPINNER Werkzeugmaschinen GmbH.Två helt nya MOTOMAN® målningsrobotarMOHV stärker sin organisation och satsar vidareTitania Bygger 500 bostäder i Hallunda Gård.5G för industrin, när kommer det i verkligheten?Navigator expanderar med tre nya medarbetareNu bygger vi 57 hyreslägenheter i kv Kronborg, MalmöSvevia bygger nya Kronholmskajen i HärnösandHelt nya BMW X4Automatiskt montage av ändhylsor även utan tryckluftStarta hjärtan med hjälp av drönare!
Annonser