SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ny Pneumatisk slipmaskin för smalband

Mirka utökar nu sin portfolio av pneumatiska slipmaskiner med två nya maskiner.
Mirkas nya Pneumatiska slipmaskiner är ergonomiskt designade med låga vibrationer.

Mirka® Pneumatiska slipmaskiner är det optimala verktyget för slipning inom bileftermarknaden, transport- samt marinindustrin. De fungerar utmärkt för applikationer så som slipning av svetsfogar, rostborttagning, färgborttagning och övrig slipning på mindre områden. Slipmaskinerna fungerar särskilt bra tillsammans med Mirkas nya serie av smalband.

De två tillgängliga modellerna, Mirka PBS 10NV och Mirka PBS 13NV, är ergonomiskt utformade för garanterad användarkomfort. Båda verktygen är tillverkade av lätta, högteknologiska material som ger en enastående styrka och hållbarhet. Slipmaskinerna är smidiga, tysta att använda och bekväma att hålla tack vare de praktiska gummigreppen.

Dessutom är det enkelt för dig som användare att justera hastigheten då den har ett toppmonterat reglage. Tack vare spänningsarmen är det även enkelt att byta band och vid behov av armjustering kan detta göras med hjälp av sexkantnyckeln som finns förvarad i handtaget.

”Mirkas Pneumatiska slipmaskiner stärker vår position som experter på verktyg och sliplösningar för bileftermarknaden. Det är en integrerad del av Mirkas kommande karosskoncept som förser specialister med ett komplett utbud av produkter, inklusive våra nya Zirkonium- och keramiska- smalband och quick-rondeller”, säger Mats Bystedt, Portfolio Manager, Mirka Power Tools.
Kontaktinformation
Postadress
Frö­gatan 9
65336 Karlstad
Besöksadress
Frö­gatan 9
SE-65336 Karlstad
Region
Karlstad
Värmlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556435-6029
Grundat: 1993
Anställda: 18
Välkommen till Mirka Scandinavia AB!

Mirka Ltd. är världsledande inom slipmaterialteknologi och erbjuder ett brett sortiment högklassiga slipprodukter, verktyg och hela slipsystem för speciella behov. Mirkas unika koncept med dammfri slipning i kombination med effektiva ytbehandlingsmetoder, erbjuder kunderna ett komplett slipsystem. Användningen av Mirkas produkter är ekonomiskt lönsamt, och produkterna lämpar sig också för krävande processer.

Under många år i branschen har Mirka byggt upp en avancerad och målinriktad produktutveckling. Mirka är idag specialist på flexibla slipmaterial och leverantör av kompletta slipsystem som möjliggör dammfri ytbehandling.

Tack vare Power Tools-avdelningens satsningar på nytänkande inom formgivning och produktutveckling möjliggörs en snabbare utveckling av nya slip- och polermaskiner. I den helhetslösning som erbjuds kunderna, ingår förutom slipmaterial, ett brett urval av olika verktyg såsom slip- och polermaskiner, underlagsplattor, dammsugare samt polermedel av hög kvalitet. Med dessa produkter ger Mirka kunderna möjlighet till ett komplett, skräddarsytt slipsystem för deras egna behov.

Mirkas produkter tillverkas i Finland och över 97 % av produkterna säljs i mer än 100 länder runt om i världen. Mirka är ett globalt expanderande företag med 18 dotterbolag i Europa, Mellanöstern, Nord- och Sydamerika samt Asien.

Välkomna att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2016 – ISO 9001:2000 – OHSAS 18001

Kontakter

Alexander Gidebratt
Kontaktperson
054-69 09 56
073-4421331

Filmer

Iridium – Move up a gear

Iridium – Move up a gear
Novastar – Surpass your expectations
Mirka LEROS - Perfection from any angle
Mirka OSP-system
Reparationsprocess med slipmaterialet Iridium
Historien bakom Mirka LEROS

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-12
Caroline ny Nordenchef för CapgeminiGenerativ AI används av nätbusar BOLIST vill att fler lyckas med sina byggprojektHur kan organisationer maximera värdet av AI Mestergruppen behåller den ledande positionen
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
2024-04-08
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka