LÖRDAG 17 FEBRUARI 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ny säkringsserie från Mersen

Vi utökar vårt sortiment med en ny säkringsserie bestående av två nya klasser
För att komplettera vårt kraftautomationsutbud lanserar vi nu mellanspänningssäkringar som är anpassade för ett spännings-område mellan 6 och 30 kV.

Vi utökar vårt sortiment med en ny säkringsserie bestående av två nya klasser - "general purpose"-säkringar och back-upsäkringar.
"General purpose"-säkringen är en säkring som klarar av att bryta både kortslutning och överlast. Säkringen är försedd med ett maxvärde och ett minvärde där minvärdet klarar av en överlast under en timme.

Back-up-säkringen används som en säkring för kortslutningsskydd och har likt "General purpose"-säkringen ett max- och ett minvärde där minvärdet klarar en lägsta ström i 600 sekunder.

Tack vare Mersens patenterade termiska striker så känner den av värmeförändringar i säkringen innan säkringen hinner utlösa vilket gör att aktivering av brytare sker snabbare än vad säkringen hinner smälta. Detta används för att bryta faserna innan överspänningen blivit för hög.

Linus Öberg
Produktansvarig
linus.oberg@aut.oem.se
075-242 41 97
2018-02-15
Fortsatt stark passagerartillväxt gav rekordårRenault och GreenMobility ingår internationellt samarbetsavtalHållbart resande med elbussarKomatsu ställer ut på Intermat 2018Vägledning för underhåll i elnätNy miljöutbildning på distansSöderberg & Partners investerar i Learnster300 tjejer visade intresse för DeromeNytt samarbete på fasadmarknadenTvå nya chefer på Umeå kommunStora teknikutmaningen är tillbakaVärldens största initiativ för crowd-investering inom solenergiIKEA IT besöker högskolan – vill samverka om innovationSwedfund stärker stödet till små och medelstora företag i östra och västra AfrikaHur mäter man sin elanvändning?Lerumselever blev behöriga till gymnasiet på ett årStarkt logistikläge satsar på hållbart kluster Från traditionell mekanisk verkstad till leverantör för flygindustrinCaverion rekryterar Daniel Backman till Syd/Väst - ny regionchef från februari
2018-02-14
SSAB Borlänge uppgraderar onlineövervakning i varmvalsverket till Intellinova Parallel ENSTOREBRO och SMT ny återförsäljare för SPINNER Werkzeugmaschinen GmbH.Två helt nya MOTOMAN® målningsrobotarMOHV stärker sin organisation och satsar vidareTitania Bygger 500 bostäder i Hallunda Gård.5G för industrin, när kommer det i verkligheten?Navigator expanderar med tre nya medarbetareNu bygger vi 57 hyreslägenheter i kv Kronborg, MalmöSvevia bygger nya Kronholmskajen i HärnösandHelt nya BMW X4Automatiskt montage av ändhylsor även utan tryckluftStarta hjärtan med hjälp av drönare!
Annonser