MÅNDAG 22 APRIL 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Nya klimatsmarta batteridrivna häcksaxar för en praktfull häck

När häck och buskar vuxit upp behöver de skötas och beskäras för en välvårdad trädgård.
Med EGO Power+ häcksaxar får användaren en trädgårdsmaskin designad med precision som levererar kraft motsvarande bensinmotorer men utan buller, väsen eller rök och dessutom mer behagliga att använda tack vare mindre vibrationer. EGO lanserar nu två nya häcksaxar med imponerade drifttid.

HTX7500
En proffsmaskin med extra långt svärd på 75 cm för de större ytorna och längre arbetspass. Baserad på lillebror, HTX6500, levererar även denna maskin mycket kraft och är konstruerad med precision för att hantera de tuffaste häckarna. Med ett obelastat varvtal på 3600 v/min ger den ett klippresultat för alla jobb, stora som små. Dubbla laserskurna och diamantslipade kniveggar gör att det minskar på vibrationerna vilket ger användaren en ergonomisk användarvänlighet. Dessutom gör häcksaxen arbetet att klippa häcken snabbt och exakt med rena snitt som främjar en ny sund tillväxt.

Häcksaxen är avsedd att användas tillsammans med Ego's batterisele eller ryggbatteri och ger en driftstid t.ex. med BAX 1500 upp till 380 min.

HT2410E
En utmärkt allround-val för privat bruk har denna häcksax en svärdlängd på 60 cm med goda säkerhetsfunktioner och bra driftstider. Enkelsidigt skärande knivseggar som är laserskuret och diamantslipat med 26 mm bladöppning erbjuder häcksaxen bra balans samt möjliggöra snyggare och mer exakt klippning för en välvårdad trädgård. Med ett obelastat varvtal på 3000 v/min är HT2410E utvecklad för att underlätta trädgårdsarbetet och ger en jämn och balanserad klippning för en grönskande häck.

Häcksaxarna är utrustade med effektiv kolborstfri motor och ger dig ger all kraft du behöver. Bladtoppskyddet eliminerar skador från staket och väggar. De nya häcksaxarna klipper häckarna till en levande och vacker häck och naturligtvis är de batteridrivna häcksaxarna ett riktigt klimatsmart alternativ.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-04-15
Optimerad avjämningsbalk från RototiltMer AI på civilingenjörsprogrammet i produktion och produktdesign
2019-04-12
Rototilt breddar redskapsprogrammet med kraftfulla rivtänderNy försäljningsdirektör på Volvo Car SverigeNCC får miljardorder för över 200 bostäder på ny ö i Köpenhamn 150 000 bilar riskerar körförbud 1 majVerizon presenterar ny IT-säkerhetsrapport kring insiderhot – så skyddar du din organisationVolvo Cars börjar tillverka XC40 vid fabriken i kinesiska Luqiao där fler märken byggsKobelco visar upp automatiserad grävmaskin och Engcon tiltrotator på BaumaNu öppnar Skansen Baltic Sea Science Center!Stor del av svensk järnmalm bildades i vulkaniska processerMarknadens mest snabborrande och hållbara stegborrSchneider Electrics svenska vd tillträder ny roll med ansvar för norra Europa Stor satsning på kompetensutveckling av yrkesverksammaEuropeiska MOTOMAN-robotar rullar ut från fabriken i SlovenienSydsvenskt konsortium testar framtidens elvägarNordisk plastindustri förenas i unik paneldebatt på Plastteknik Nordic.Monitor storsatsar i Sydostasien – anställer fler i SverigeRasmus Linge ny vd för CS LogisticsAlmi Invest investerar i EasyServIKEA är Sveriges mest hållbara varumärke 2019Så går det till att besikta en motorcykelCell PT® - för säker infästning i nya lätta designmaterialSeavus talare på konferens - AI-dagen: AI som stöd för verksamheten, 22 majRekordresultat för BygmakoncernenAnn Krumlinde ny styrelseledamot i VäderstadSopmaskiner från Optimal fortsätter vara en succé på marknadenKungen besökte Apotea i MorgongåvaMitsubishi Outlander PHEV: Sveriges populäraste laddhybrid
2019-04-11
Maximera effekten till hydrauliktillbehör med ADX från CEJNFörvaring gasflaskor – så uppfyller du regler och kravJan Ridfeldt ny vd och koncernchef på Umeå Energi ABLyckad lansering av The Gothenburg Gateway ​Ny standard för miljökostnader – utvecklad i Göteborg Fem stjärnor til Range Rover EvoquePaetronics byter namn till VehcoHög kvalitet på alla forskarutbildningar på Högskolan VästUndervattensrobotar kan lokalisera gifttunnor i ÖstersjönEOS firar 30 år av passion för industriell 3D-printing Världens snabbaste vätgassensor bäddar för ren energiHyundai lanserar privatleasing för sina populära miljö- och familjebilarTarget 3001! - En lättanvänd PCB-mjukvara - Just nu påskrabatt 20% Jernbro förlänger livslängden för styr- och drivsystem med nytt driftsäkerhetsavtalRyobis unika Plattrensare - Rengör uteplatsen blixtsnabbtMaskinExpo nästa för Elise 900 – batteridriven kompaktlastare
2019-04-10
CEJNs Multi-X GII Hydrauliska Multi Koppplingar - Bättre, Starkare, LättareAnders Lindström, lokförare och instruktör, berättar om ett omväxlande arbete OPTIWARE och SICK i IIoT samarbete för ”plug and play”-uppkoppling av tillverkningsmaskinerABB:s snabbladdare bidrar till ett grönare GöteborgVolvo Cars på Techno Classica: Art Deco i rörelse med Volvo PV36Äntligen är Industrimagasinet våren 2019 här!Summ Road Show IBS QMS & TeamcenterNIS-direktivet är IT-chefernas bästa vänBäckebron - Sågverket som älskar det extra krångligaEllevio och Power Circle gör gemensam sak för framtidens elnätKonsultbolaget Exsitec på plats 2 i Powered by People Svenska företaget Blixt Tech vann i internationella tävlingen Startup Energy TransitionABAX blir partner med Hitachi och levererar komplett IoT-lösning till bygg- och entreprenad-branschenMiljardprojekt för digitalisering av europeisk industriEnergibesparingar och reducerat underhållsbehov med fläktväggsapplikation i stor biograf i SingaporeSchneider Electrics Easy UPS 3S nominerad i Elfack Design Award
Annonser