LÖRDAG 16 DECEMBER 2017

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Orbit One expanderar i Polen

Kontraktstillverkaren Orbit One utökar nu produktionsytan vid enheten i Polen.
Det sker genom förvärv av nya byggnader i anslutning till den befintliga fabriken söder om Gdansk. Orbit One har även tillverkning i Ronneby där huvudkontoret finns, samt i Stockholm och i Kaliningrad.

– Vi har haft flera framgångsrika år med en stark tillväxt i Polen och nu är det dags för nästa steg. Därför utökar vi nu vår fabriksyta genom köp av en angränsande byggnad som ska bli vårt nya logistikcenter. Byggnaden har en yta av 2400 m2 och ombyggnaden beräknas vara klar under 2018. I och med detta frigör vi dessutom befintliga lagerytor till förmån för vår produktion, säger CEO Mats Johansson.

– I planerna ingår även att ytterligare komplettera och utöka våra produktions- och kontorsytor. Vi har dessutom nyligen installerat ännu en FUJI SMD-lina och även en ny automatiserad coating-line är på gång. Syftet är att alla resurserna inom Orbit Ones olika enheter ska komplettera och fungera tillsammans med varandra. Samma sak gäller våra kvalitetssystem där till exempel kvalitetskontroll och spårbarhet är avgörande för högsta kvalitet, effektivitet och leveransprecision, avslutar CEO Mats Johansson.

För mer information, vänligen kontakta:
CEO Mats Johansson på telefon 0457-742 21, 0709-96 68 29 eller via mail: mats.johansson@orbitone.se
Platschef Polen, Grzegorz Kohls på telefon Tel: +48 55 262 44 80 eller via mail grzegorz.kohls@orbitone.se

Orbit One AB

0457-74200
Ingen hemsida
Ingen e-post
Annonser