MÅNDAG 22 JULI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Pålitliga Merlo på årets mässor

På Bauma kommer Merlo att presentera nya modeller av Merlo Roto, bland annat den nya Merlo Roto 50.35, som har en lyftkapacitet på 5 ton och lyfthöjd 35 meter.
Medan alla pratar om vilka maskiner som visas upp på den internationella Bauma-mässan i nästa vecka, planerar AB Hüllert Maskin vilka maskiner som ska vara med årets alla svenska mässor.

På Bauma kommer Merlo att presentera nya modeller av Merlo Roto, bland annat den nya Merlo Roto 50.35, som har en lyftkapacitet på 5 ton och lyfthöjd 35 meter. Den nyheten spiller av sig i riktning mot Sverige senare i år.

På svenska Maskinexpo på Stoxa 23-25 maj kan intresserade få mer information om Merlos moderniserade Roto-koncept. Senare i år introduceras den nya Roto-serien på den svenska marknaden.

Nya Roto baseras på ett modulbyggt koncept med en mängd nya tekniska funktioner. De nya Roto-modellerna finns i två olika utföranden, Roto 400 som roterar 415 grader och Roto Advanced med oändlig rotation.

Personal från Hüllert Maskin kommer finnas på plats i Merlos monter FS1108/3 under Bauma för att ta emot besökare från Sverige och vara med och visa nyheterna.

På Maskinexpo är ytterligare modellserier i fokus.

En är nya Multifarmer som redan blivit en stor framgång i Sverige, både inom entreprenad och jordbruk. Multifarmermodellerna levereras med både kraftuttag och trepunktslyft, vilket tillsammans med maskinernas unika räckvidd och fördelaktiga format gör dem användbara i oräkneliga sammanhang.

En annan är Panoramic-serien som lanserades redan 1987. Modellens tillkomst byggde på idén att flytta motorn från maskinens baksida till höger sida, vilket gav gott om plats för teleskopbommen. Denna smarta idé förändrade teleskoplastarmarknaden för alltid, och gjorde Merlo till teknikledare eftersom det möjliggjorde en utmärkt runtomsikt, som i sin tur gav ökad säkerhet.

Nu är det alltså dags för den senaste uppgraderingen av Panoramic-modellerna. De nya maskinerna som kommer till Sverige under hösten har ny hytt, givetvis med fortsatt god runtomsikt och komfort. De har också en helt ny typ av axlar samt nya tekniska lösningar som höjer säkerhetsnivån och prestandan.

Merlo är det marknadsledande teleskoplastarmärket i Sverige sedan decennier. Under åren har generalagenten AB Hüllert Maskin byggt ut ett heltäckande nät med omkring 40 serviceverkstäder och säljkontor spridda över hela landet. Den starka positionen märks också på det breda utbudet av modeller.

Här är datum för mässorna 2019 då AB Hüllert Maskin och Merlo medverkar.

(Även Jekko minikranar och Hyundai gaffeltruckar ställs ut i Merlos montrar på entreprenadmässorna!)

MaskinExpo, 23-25 maj

Borgeby Fältdagar, 26-27 juni

Brunnby Lantbrukardagar 3-4 juli

Load up North, 29-31 augusti

Entreprenad live, Knutstorp 12-14 september

Elmia Park, 24-26 september

BILDER:

0187 och 0174.

Nya Multifarmer. På bilden modellen MF40.9 med 9 meter lyfthöjd och utrustad med kraftuttag och trepunktslyft. (Foto: Mats Thorner)

roto400.jpg

Nya Roto 400, här modellen 40.18 som är en av de mindre Roto-modellerna. (Foto: Merlo)

AB Hüllert Maskin är ledande leverantör av teleskoplastare i Sverige. Företaget har den svenska generalagenturen för Merlo, med ett nät av återförsäljare och serviceverkstäder över hela landet.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-07-05
Smekab Citylife Hållbarhetsredovisning 2018 GKN:s ITU-elever får ordetEtt parkeringsgarage fullt med GARO-laddboxarUtveckla den applicerbara forskningen kring träbyggande – skapa frizoner
2019-07-04
Rudells blir AR Rackings enda återförsäljare i SverigeNCC tecknar rikstäckande ramavtal med RiksbyggenByggblock för högtryckshydraulik i hårda miljöerFordonsbesiktningens historiaReserapport från Z&I´s Roadshow"Därför är SunPine så centrala i omställningen"Telia kopplar upp E.ONs kunder i SverigeFler certifieras inom underhållsledarskapVärldens första batteridrivna modell med spadgrepp och KickBack ControlKlimatomställningen viktig fråga när näringsministern besökte Cementa i SliteOrkla väljer ledande energileverantör för sin värmeförsörjning i FilipstadEtt lyckat Vinnova-projekt under ledning av SSGMaskiner och människor testade knäckebrödLiqui Moly officiell partner för friidrotts-EM 2020Nya Opel Astra – nu ännu mer effektivJobba med Skyddsronder och checklistor i Zert RMWater&Wastewater – ny internationell VA-mässa 2021
2019-07-03
Säker med Kipp i 100 årNya Renault Captur som plug-in hybridFord levererar nyheter om Ford GT vid Goodwood Festival of SpeedSveriges nya forskningsfartyg levererat till SLU i SpanienMariestads kommun får ledande roll i Sveriges IndustrikommunerModellstyrd marksanering på Godisfabriken i GävleVärlden behöver inte fler plaggCapgemini blir en av Volvo Cars huvudleverantörer inom digital transformation och molnlösningarSvevia målar om HögakustenbronBlogg Almedalen 2019: Flexibilitet är det nya svarta – så vad händer härnäst?Nya BMW X6 - större, starkare och lyxigareSkellefteå Snickericentral får stororder på över 40 miljonerIndustri på frammarschMiljöreglering hotar nödvändig klimatomställningKompetensförsörjning i fokus på ME:s almedalsseminariumNya RIO:n i serien E-LineHyundai rankad i topp när det kommer till kvalitet
2019-07-02
Schneider Electric Foundation i partnerskap med Solar Impulse FoundationDigitala verktyg som skapar verklig affärsnyttaKontrollera trycket i ditt hydraulik system med testnipplar från CEJNStavdal och Ramirent påbörjar sammanslagningenStena Recycling deltar i pilotprojekt för spårbarhet av farligt avfallProcessus projekterar för ett hållbart samhälle världen överAbacus produktionsstartar 131 studentbostäder i Ruddammen, centrala StockholmNuvarande åtaganden att avveckla kolkraft gravt otillräckliga för att vända klimatförändringen Smart Industriell ModerniseringFortsatt god konjunktur i Stockholm trots orolig omvärld Almedalen 2019 - Uppdämt behov av omställningPressinbjudan - Klimatsäkert vatten9 av 10 återvinner i SverigeLätthet och brandklass avgjorde valetITU-elever tävlar i Ungdoms-SM i CNC-TeknikEn av de första FSC-certifierade etikettproducenterna i NordenSSC Öhns Snickeri flyttar verksamheten till SävarErnströmgruppen förvärvar BS ElcontrolKGKs hållbarhetsarbete uppmärksammas av Svensk HandelFriendly Building nominerat till innovationspriset E-prize
2019-07-01
Volvo Car Sverige stärker rollen som marknadsledare i juniUtveckling inom fordonsindustrin kan ge stora möjligheter till svenska leverantörerNy rapport visar att vart tionde fastighetsbolag saknar kontroll på sin energianvändningMontico digitaliserar svetsutbildning
Annonser