SÖNDAG 18 FEBRUARI 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

PELA krymp- och sträckmaskin med två hus – krympning och sträckning utan att behöva byta redskap

Dubbel uppsättning av maskiner spar tid och underlättar arbetet vid krympning och sträckning.
PELA krymp- och sträckmaskin heavy duty är proffsmaskinen som låter dig krympa och sträcka i plåt och aluminium – utan att behöva byta käftar mellan momenten. Därigenom blir arbetet både snabbare och smidigare. Maskinens fotmanövrering gör också att du enkelt kan arbeta med båda händerna.

Problem: Du inser att du tagit ett tag för mycket på ett ställe på din svängda plåt och skulle behöva korrigera det snabbt. Lösning: Stick in plåten i maskinens andra par käftar och åtgärda det på någon sekund. Med PELA dubbla uppsättning av maskin har du alltid ett krymp- respektive sträckverktyg igång.

PELA krymp- och sträckmaskin från Verktygsboden skapar kurvor ner till en diameter på 75 millimeter och klarar 1,6 millimeters plåt respektive 1,8 millimeters aluminium. Arbetsdjupet är 120 millimeter.

Krymp- och sträckmaskinen är ett av de mest användbara verktygen för att forma plåtdelar till en kaross, såsom hjulhus och skärmkanter. Maskinens två olika uppsättningar av käftar med räfflade ytor kan antingen dra ihop (krympa) eller sträcka plåten – använd krympverktyget för utvändiga kurvor och sträckverktyget för invändiga.

Verktygsboden Erfilux AB

033-15 72 75
Ingen hemsida
Ingen e-post
2018-02-15
Fortsatt stark passagerartillväxt gav rekordårRenault och GreenMobility ingår internationellt samarbetsavtalHållbart resande med elbussarKomatsu ställer ut på Intermat 2018Vägledning för underhåll i elnätNy miljöutbildning på distansSöderberg & Partners investerar i Learnster300 tjejer visade intresse för DeromeNytt samarbete på fasadmarknadenTvå nya chefer på Umeå kommunStora teknikutmaningen är tillbakaVärldens största initiativ för crowd-investering inom solenergiIKEA IT besöker högskolan – vill samverka om innovationSwedfund stärker stödet till små och medelstora företag i östra och västra AfrikaHur mäter man sin elanvändning?Lerumselever blev behöriga till gymnasiet på ett årStarkt logistikläge satsar på hållbart kluster Från traditionell mekanisk verkstad till leverantör för flygindustrinCaverion rekryterar Daniel Backman till Syd/Väst - ny regionchef från februari
2018-02-14
SSAB Borlänge uppgraderar onlineövervakning i varmvalsverket till Intellinova Parallel ENSTOREBRO och SMT ny återförsäljare för SPINNER Werkzeugmaschinen GmbH.Två helt nya MOTOMAN® målningsrobotarMOHV stärker sin organisation och satsar vidareTitania Bygger 500 bostäder i Hallunda Gård.5G för industrin, när kommer det i verkligheten?Navigator expanderar med tre nya medarbetareNu bygger vi 57 hyreslägenheter i kv Kronborg, MalmöSvevia bygger nya Kronholmskajen i HärnösandHelt nya BMW X4Automatiskt montage av ändhylsor även utan tryckluftStarta hjärtan med hjälp av drönare!
Annonser