SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Poly lanserar nya kameror för jämlika videomöten

Nu lanserar Poly två nya videokonferenskameror för mötes- och konferensrum. Den nya intelligenta kameran Poly Studio E70 och videobaren Poly Studio X70 lanserades förra veckan på årets upplaga Zoomtopia.
Studio-familjen är utformad för att ta videosamarbete till en helt ny nivå och skapa jämlika och inkluderande möten, även i större mötesrum, med hjälp av ljud och video av proffskvalitet.

Din egen live-tv-studio
Videokonferensutrustningen i Poly Studio-familjen garanterar video av högsta kvalitet i varje möte, oavsett var deltagarna befinner sig, för att du ska synas och höras kristallklart. Poly Studio X70 och E70 har båda teknikpaketet Poly DirectorAI, med bland annat Acoustic Fence och NoiseBlockAI, som ger upplevelsen av en liveklippt tv-produktion.

Poly DirectorAI är hjärnan bakom den banbrytande videoupplevelsen, som använder AI- och maskininlärningsteknik för att skapa automatiska övergångar i realtid, bra bildkomposition och hela tiden följa talaren med bilden. Detta ger en känsla av att alla i samtalet sitter i samma rum. Poly DirectorAI fulländar hybridmötesupplevelsen genom att smidigt koppla ihop medarbetarna i mötesrummet med dem på distans.

– På Poly är vi fast beslutna att leverera en upplevelse av producerad livesändning genom vår videokonferensutrustning. Genom att införliva filmproduktionens grundregler tillsammans med AI- kapacitet bidrar vi till jämlikhet mellan mötesdeltagare oavsett rumstyp, oavsett var de finns, säger Beau Wilder, chef för videosamarbete på Poly.

Certifierade för Zoom
Videokonferenskameran Poly Studio E70 och videobaren Poly Studio X70 är båda Zoom-certifierade lösningar som ger stöd för Zooms funktion "Smart Gallery" som kan ge en enskild bild på flera personer i ett Zoom-rum och därigenom skapa en jämlik och inkluderande mötesupplevelse i medelstora och stora mötesrum. Zoom Room Smart Gallery använder AI för att skapa en gallerivy och skickar upp till tre unika videoströmmar på olika personer i rummet till dem som deltar på distans. Det gör att alla får en efterlängtad, personlig kontakt med var och en av personerna i Zoom-rummet.

– För att få bästa möjliga Zoom-upplevelse måste ditt team få bästa möjliga utrustning, både på hemmakontoren och i mötesrummen. Polys videokonferensenheter och personliga lösningar är i absoluta proffsklass och är designade för ett jämlikt möte för alla. Genom att möjliggöra funktioner som Zoom Smart Gallery får alla sin egen virtuella stol runt mötesbordet, säger Jeff Smith, chef för Zoom Rooms.

En stjärnspäckad uppställning
Polys uppsättning av videokonferensenheter erbjuder något för varje arbetssätt och arbetsplats, från personliga videokonferensenheter som Poly Studio P-serien till videobarerna Poly Studio USB, Poly Studio X30 och Poly Studio X50 för små, medelstora och stora mötesrum. De här professionella enheterna levererar den bästa tänkbara ljud- och videoupplevelsen så att du kan få ut så mycket som möjligt av dina möten, oavsett var arbetet sker.

Funktioner hos Poly Studio X70 och Poly Studio E70 att notera:
• Dubbla kameror med 4K-sensorer, NoiseBlockAI- och Acoustic Fence-teknik för att blockera oönskat bakgrundsljud.
• Möjlighet att styra lampor, bildskärmar och fönstergardiner direkt från Poly TC8-skärmen via Polys partnerskap och integration med Extron.
• Inbyggt stöd och anslutning till din molnbaserade videomötestjänst, inklusive Zoom.
• Ökat integritetsskydd med ett motordrivet, integrerat linsskydd.
• En luftkvalitetssensor som ger ytterligare mötesanalys tillsammans med Poly Lens (tillgänglig mars 2022).
• Support i världsklass med Poly Lens, inklusive två års begränsad garanti och tillgång till Polys standardsupport. För ytterligare trygghet finns betalabonnemanget Poly+ för ett extra års garanti och teknisk support för personliga enheter dygnet runt i hela världen.

Priser och tillgänglighet
För mer information om prissättning och tillgänglighet för Poly Studio-familjen, besök:
• Poly Studio E70: från 3 499 USD, nu tillgänglig över hela världen
• Poly Studio X70: från 6 999 USD, nu tillgänglig över hela världen

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
För mer information och intervjuer, var vänlig kontakta:
Martin Ruist, Presskontakt Sverige | +46 (739) 321262
eller poly@fourpr.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Jungheinrich får validering AI spås som en av tre utmaningar Företag prioriterar mjukvarudesign Affären klarDe vanligaste orsakerna till visselblåsning
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN