LÖRDAG 24 MARS 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Polygiene i nytt samarbete med ECO Tech, koreansk storproducent av arbetshandskar

Genom det nya partnerskapet introducerar nu ECO Tech Polygienes luktkontrollsteknologi i arbetshandskar.
Samarbetet ger Poygiene ett starkt fotfäste på nya marknader eftersom de antibakteriella skyddshandskarna samtidigt produceras för både den inhemska koreanska marknaden och de internationella marknaderna. 

–    ECO Tech är en av de största producenterna av arbetshandskar i Korea och samarbetet är betydelsefullt för Polygiene. Det befäster Polygienes position som marknadsledare av luktkontroll i arbetskläder samtidigt som vi når ut till nya kundsegment , säger Christian von Uthmann, CEO på Polygiene.    

Den 12 juni 2017 genomfördes ett lanseringsevent för Polygiene i Yangioo City i Korea.

ECO Tech som är ISO 9001 och ISO 14001-certifierad, är en av de största tillverkarna av arbetshandskar i Korea. ECO Tech är först med att utveckla miljövänliga handskar som inte innehåller DMF (dimetylformamid) och silikon, vilket sedan januari 2015 är förbjudet i EU, USA och Korea.

ECO Tech har introducerat och fått patent för ett nytt koncept där handskarna får en polyurea-beläggning istället för att använda DMF och silikon i produktionen.

–    Precis som vårt företagsnamn beskriver så står ECO Tech för miljövänlig verksamhet och tillverkning. I år har ECO Tech utvecklat en skärsäker tråd som används i stickade arbetshandskar som godkänts för ANSI-level 8-certifiering. Tidigare versioner av skärsäkra arbetshandskar stickades av järntråd, dessa handskar är tunga, ineffektiva, dyra och inte lika hållbara som de nyutvecklade produkterna , säger Han S. Lee, CEO för ECO Tech Co., Ltd.  

Våra nya skärsäkra handskar löser alla problem ovan som är förknippade med nuvarande generation av skärsäkra handskar. De är lätta, effektiva, konkurrenskraftiga, hållbara och ANSI-level 8-certifierade, vilket är en högre nivå än de arbetshandskar som används i dag. Dessa nya handskar kommer att ersätta existerande skyddshandskar på marknaden.

–  Synergin förstärks avsevärt genom att applicera Polygiene i de antibakteriella skyddshandskarna. Bägge företagen är dessutom inriktade på miljövänlig verksamhet och tillverkning , avslutar Han S. Lee, CEO för ECO Tech Co., Ltd.  

Medverkande på fotot:
Mitten: Sveriges ambassadör i Korea, Anne Höglund
Till vänster i bild: Yangjoo stads borgmästare, Ordförande, Yangjoo stads beslutandeförsamling, Ordförande, Handelskammaren för Kyunggi-provinsen, Ordförande Yangjoo stads Handelskammare, och CEO, ECO Tech.
Till höger i bild: Peter Sjösten, VP, Polygiene AB, Polygienes koeranska agenter Jason Kim och Sang man Lee, Vice President på ECO Tech och Direktör på ECO Tech.

För mer information, kontakta: 
Christian von Uthmann, vd, Polygiene
Mobil: + 46 (0)70 319 77 21, e-post: cvu@polygiene.com
2018-03-20
MQ förstärker digitalt med ny E-handelschef och IT-chefVärldens första anläggning för att avlägsna CO2 från atmosfärenProcurator och Saps Service Management i avtal om arbetskläder och förbrukningsvarorAnn-Louice Olofsson blir ny operativ chef för MyresjöhusHallandstrafiken erbjuder Fria Resor med KrösatågenSt1 tecknar avtal med Menigo för butiksverksamhetenParkers nya online-verktyg förenklar valet av O-ringSå gör vi verklighet av den digitala byggarbetsplatsenSkanska bygger kontors- och bostadsprojekt i Nashville, USA, för 1,3 miljarder kronorBlodstamcells- transplantation effektivaste behandlingen vid skovvis MSFortsatt stora mängder el-avfall samlas inYaskawa fokuserar på strategisk expansion genom att investera i uppstartsföretag.Så påverkas konsumenten av Riksdagens beslut att flytta energiskattenLycksele får digitalt servicecenter
2018-03-19
Nytt ABB AbilityTM Collaborative Operations Center i SverigeNy svensk satellit ska kartlägga okända vindarSolcellsstödet höjs väsentligt under 2018 Ny kundorienterad organisation för SSGVinnarna i NODA Awards 2018 är utseddaPrivatpersoner har på rekordtid investerat 10 miljoner i solenergi på landsbygden i AfrikaStarkt resultat för Öresundskraft 2017Systematiskt brandskyddsarbete är enklare än det låterGrabber lanserar LTX-skruven för diskreta montage av listverk Nokas och JSB, John Svensson Byggnadsfirma, förlänger samarbetetCoreIT med rötterna i Norrland etablerar sig i Stockholm och SvealandSJs webbsajt utsedd till Sveriges bästaÄlvporten nominerat till Årets Bygge!DomiLINE en miniatyrgejd för injustering och positionering. Umeå Energi till final i energitävling i Vasa
2018-03-16
Andrenverken AB investerar i robotcellColliers, det självklara valet inom Industri & LogistikKravet på aktiv jordbrukare tas bortNytt unikt projekt kopplar samman design och materialforskning i SkåneUtökad garanti på Volvo reservdelar hos SweconMöbelhusets produktutveckling leder till framgångDe skapar unik inredning i plåtRenat skogsavfall ger framtidens hållbara produkterKmK instrument - B2B-försäljning med passion för kvalitet och precisionÄnnu ett starkt år för skånsk solenergi 2017Outnorth får ny VDRobusta tigersågar från FLEX ryter av kraftGodsstrategi och sund konkurrens i fokus på Elmia LastbilAir France och KLM satsar ytterligare i NordenFramtidens rekrytering, AI och digitaliseringens nya kravRent vatten i bassängernaVärldsnyhet från Wiha
2018-03-15
Nu är finalisterna i Innovationsrace 2018 klaraStora Enso genomför en emission av ett nytt obligationslån på 300 MEURStyrelsen i Ahlsell AB föreslår långsiktiga incitamentsprogramPeab får nytt väguppdrag i DalslandEnkelt att minska energiförbrukningen, även i maskiner8 av 10 byggföretag upplever svårigheter att rekryteraJärnvägsforskare får patent på slitagemätareSony lanserar kraftfull mobil projektor i fickformatNy mätmetod ska ge rakare rörCastellum i Uppsala bygger nytt kontor åt NCCAllmiljö ny entreprenör för sophämtning i Sala, Heby och EnköpingMariestad, Töreboda och Gullspångs kommuner lanserar e-tjänst för bygglov Michelle Werner ny marknadsbolagschef för AstraZeneca Nordic-BalticAutomatiserad produktion viktigaste framtidsfaktorn för svensk industriHENT ska bygga Skellefteås nya kulturhusVi expanderar nätet – uppåt
Annonser