ONSDAG 23 MAJ 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Polygiene i nytt samarbete med ECO Tech, koreansk storproducent av arbetshandskar

Genom det nya partnerskapet introducerar nu ECO Tech Polygienes luktkontrollsteknologi i arbetshandskar.
Samarbetet ger Poygiene ett starkt fotfäste på nya marknader eftersom de antibakteriella skyddshandskarna samtidigt produceras för både den inhemska koreanska marknaden och de internationella marknaderna. 

–    ECO Tech är en av de största producenterna av arbetshandskar i Korea och samarbetet är betydelsefullt för Polygiene. Det befäster Polygienes position som marknadsledare av luktkontroll i arbetskläder samtidigt som vi når ut till nya kundsegment , säger Christian von Uthmann, CEO på Polygiene.    

Den 12 juni 2017 genomfördes ett lanseringsevent för Polygiene i Yangioo City i Korea.

ECO Tech som är ISO 9001 och ISO 14001-certifierad, är en av de största tillverkarna av arbetshandskar i Korea. ECO Tech är först med att utveckla miljövänliga handskar som inte innehåller DMF (dimetylformamid) och silikon, vilket sedan januari 2015 är förbjudet i EU, USA och Korea.

ECO Tech har introducerat och fått patent för ett nytt koncept där handskarna får en polyurea-beläggning istället för att använda DMF och silikon i produktionen.

–    Precis som vårt företagsnamn beskriver så står ECO Tech för miljövänlig verksamhet och tillverkning. I år har ECO Tech utvecklat en skärsäker tråd som används i stickade arbetshandskar som godkänts för ANSI-level 8-certifiering. Tidigare versioner av skärsäkra arbetshandskar stickades av järntråd, dessa handskar är tunga, ineffektiva, dyra och inte lika hållbara som de nyutvecklade produkterna , säger Han S. Lee, CEO för ECO Tech Co., Ltd.  

Våra nya skärsäkra handskar löser alla problem ovan som är förknippade med nuvarande generation av skärsäkra handskar. De är lätta, effektiva, konkurrenskraftiga, hållbara och ANSI-level 8-certifierade, vilket är en högre nivå än de arbetshandskar som används i dag. Dessa nya handskar kommer att ersätta existerande skyddshandskar på marknaden.

–  Synergin förstärks avsevärt genom att applicera Polygiene i de antibakteriella skyddshandskarna. Bägge företagen är dessutom inriktade på miljövänlig verksamhet och tillverkning , avslutar Han S. Lee, CEO för ECO Tech Co., Ltd.  

Medverkande på fotot:
Mitten: Sveriges ambassadör i Korea, Anne Höglund
Till vänster i bild: Yangjoo stads borgmästare, Ordförande, Yangjoo stads beslutandeförsamling, Ordförande, Handelskammaren för Kyunggi-provinsen, Ordförande Yangjoo stads Handelskammare, och CEO, ECO Tech.
Till höger i bild: Peter Sjösten, VP, Polygiene AB, Polygienes koeranska agenter Jason Kim och Sang man Lee, Vice President på ECO Tech och Direktör på ECO Tech.

För mer information, kontakta: 
Christian von Uthmann, vd, Polygiene
Mobil: + 46 (0)70 319 77 21, e-post: cvu@polygiene.com
2018-05-18
Nya rutiner för beställning av märkningsutrustning för djurES Equipment säljer sin egen uppfinning över hela världen
2018-05-17
Maskinerna intar Solvalla 31 maj till 2 juniAhlsell förvärvar svensk distributör inom verktyg och förnödenheterPeab hyr ut till Actic i UlriksdalLernia instiftar Nya journalistpriset för journalistik i SverigeJapanska teknikgiganten Ricoh går in i samarbete med ColoreelUnik teknik för nästa generations fjärrstyrning av lastbilar Maria Mattsson Mähl – Årets kvinnliga Gasell 2018PoG Woody Bygghandel AB fortsätter att växa och satsa!Stötdämpande golv minskar fallskador med sextio procentI Lidköping finns ett ökat intresse av solelLätt att hitta rätt drivlösningKopplingsapparater för högspänningNorconsult vinner ramavtal kring åtgärdsvalsstudierBRA erbjuder Nextjets resenärer från Göteborg ombokning för 498 kronorSmygprovkörning av Mercedes nya elbil Två IT-projekt vid Karlstads universitet får finansiering från Internetstiftelsen3D-teknik och nytt visningscenter lyfter fram samhällsplaneringNy teknik och nya möjlig­heter i husetNy hållbarhetschef på Svenska RetursystemNextjet ansöker om konkursStockholmsekonomin faller till den lägsta nivån på fem årWycore etablerar bolag i HongkongPressträff om vindkraft­transporter 2018-2019Pelletsmarknaden i Sverige ökade under 2017Dacia firar 10 år i SverigeBCA bygger transportnät för fordonstransporter till och från SverigeInspirationsplattform för kvinnor inom IT lanseras i Helsingborg Indol växlar upp med tre nya modellerEric Lundberg ny VD för Kjell & Company
2018-05-16
Ljusa idéer för industri och butikToyota tar automation till nya höjder Ahlsell offentliggör ett MTN-program med en ram om 5 000 MSEKÖkat stöd för IoT i Dell Boomis integrationsplattformVattenfall påbörjar byggandet av en av Sveriges största vindkraftsparkerInstrumenta AB – ett vasst utvecklingsföretag i PartilleSvensk miljöteknik lockar hela världenGarmin® presenterar Varia Vision™ in-sight displayDe nya lättviktsmästarnaTelia utökar fibersatsning i Lund via förvärvStabil och anrik 70-åring firar hela åretIngram Micro LEASE – låser upp nya affärsmöjligheterLignin nytt supergrönt bränsle för bränslecellOrkla Foods Sverige höjer ambitionen och serverar en ny hållbarhetsstrategi Tyskt pappersbruk väljer Ragn-Sells returpapperKia introducerar 48V mildhybridDrev.se väljer Orio Logistics som partnerHultafors Group förvärvar Johnson Level & Tool Mfg. Co., Inc.Accelerator-bolaget Sellamigo vinnare i pitch-tävlingVDL får leverera 25 elled­bussar till Umeås stadstrafik
2018-05-15
Sverigepremiär för eldriven 25-tonnarePeab bygger akutmottagning på Sunderby sjukhus i LuleåÄntligen utrymme för att växa vidare!Fokus 2018: Smart IndustriNCC bygger trähöghus i ÖrebroStora Enso lanserar biokompositer som förnybar ersättning för plastStålindustrin deltar på Havs- och VattenforumSchneider Electric lanserar ny serie motorskyddsbrytareAssemblin rekryterar från SwecoJan Kilström lämnar Green CargoCBRE GWS ser kraftig tillväxt och anställer försäljningschef
Annonser