TISDAG 18 JUNI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Porttelefonen är bara början på våra smarta hem

Med en modern porttelefon så kan du lita på att enbart behöriga personer kommer in och ut i fastigheten.
Detta är något du kan läsa om mer här ( titanbeslag.se/porttelefon/ ). Utvecklingen av smarta passersystem har gjort det tryggare på arbetsplatser såväl som i fastigheter med privatbostäder. Det här är en del av utvecklingen som ger oss smarta hus och hem. Men porttelefonerna är bara början. Det finns så mycket mer som kan ge oss ökad livskvalitet hemma och på jobbet.

Vad är ett smart hem?

Du kommer hem och knappar snabbt in din kod i den porttelefon som finns i porten. I samma stund så tänds lamporna i ditt hem och vattenkokaren drar igång så att du har hett vatten till kaffe och te då du kliver genom dörren.

Trots att det är en iskall decemberdag så är det varmt och mysigt i ditt hem. Golvvärmen gick igång innan du ens närmade dig porttelefonen. Allting är programmerat för att passa din livsstil. När dina behov förändras så är det inga problem. Du kommer åt husets funktioner via din smartphone och kan snabbt ändra inställningar oavsett var du befinner dig.

I ett smart hem så är allt från passersystem till gardiner kopplade till nätet. Du kan styra värme, ljus och vitvaror. Du bestämmer om en person får komma in eller inte oavsett om du själv är i hemmet eller befinner dig på andra sidan jordklotet.

Tekniken finns, men är vi redo?

Det smarta hemmet är inte en framtidsvision. Allt som krävs för att koppla upp ett hem och se till att samtliga system (porttelefon, kyl, stereoanläggning och mer) är synkroniserade finns. Många hem är utrustade med den teknik som gör att det går snabbt att göra hemmet smart. Tekniken är alltså på plats men den kanske inte används vilket har mer med möjliga användare att göra.

Även om Sverige ligger i framkant vad gäller användning av avancerad teknologi så är inte alla redo för ett smart hem. Det kan ta lite tid att vänja sig vid tanken om en vardag som påverkas av programmering. Men så snart som bekvämligheter blir till vana så är det svårt att tänka sig en värld utan. Så är det ju redan med Internet och med smarta telefoner.

Gemensamma passersystem är inkörsporten

Man skulle kunna säga att de passersystem som numera används så flitigt på arbetsplatser såväl som i bostadshus är inkörsporten till smarta hem. Passersystem är också smidiga att installera, vilket är något som berörs här ( titanbeslag.se/passersystem/ ). När vi inser att det är så pass enkelt att kontrollera en port och husets dörrar med kod och smartphone så är steget till andra smarta tekniska lösningar inte så långt.

Dessutom så är det ju så att existerande system kan användas för vidare utveckling. Det betyder att de som rör sig i fastigheten kan använda samma appar och kod för fler funktioner. Då blir det enkelt att dra nytta av det smarta hemmets möjligheter. De känns inte som en fantasi som förvisso låter lockande men alltför krånglig. Fungerar det på jobbet så fungerar det också hemma.
Kontaktinformation
Postadress
Upplands­gatan 32
11328 Stockholm
Besöksadress
Upplands­gatan 32
11328 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556824-9253
Grundat: 2010
Anställda: 3
Titan Beslag - Din installatör av passersystem, fastighetsboxar, tvättstugebokning och porttelefoner.

Vi hjälper företag och fastigheter med passage och logistik. Vi tar er hela vägen från val av produkt, installation och driften.

Vi är en rikstäckande aktör som specialiserar oss på fastighetsprodukter och den moderna fastigheten. Vi besitter hög kompetens och ett noggrant utvalt produktsortiment. Vårt mål: Bistå med marknadens bästa produkter och service.

Vi hjälper kunden att känna sig tryggare hemma och förenkla vardagen. Vi erbjuder elektroniska lösningar såsom nyckelbrickor och passerläsare. Dessa nycklar kan utan problem integreras med andra produkter såsom tvättstugan, källarförrådet och fastighetsboxen. Tappar ni bort nyckeln slipper ni dessutom dyra låssmedskostnader och ni kan räkna hem investeringen inom kort.

Välkommen till Titan Beslag!

Kontakter

Kontaktperson
08 -128 970 80
040 - 93 90 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-06-13
Klart för byggstart av batterifabrikenFjärrstyrning av autonoma fordon möjligt tack vare 5G-nätetSnabbare fuktmätning underlättar handeln med trädbränsleBlåkläder producerar med hjälp av solenVolkswagen investerar i NorthvoltIT-säkerhet i industrinFem Instalcobolag i gemensamt uppdrag i VästeråsVälj säsongens hållbara och skönaste T-shirtsBella Hedbom från Einar Mattsson nominerad till Årets unga fastighetskvinna
2019-06-12
Nomo lanserar tillsammans med premiumtillverkaren NTN-SNR, KIZEI - det första plåttätade sfäriska rullagret på marknaden. ABB Azipod® elektriska framdrivningssystem kan spara 1,7 miljoner dollarVi söker en servicetekniker till VästkustenABS Wheels utökar serien med transportfälgar Här är nya BMW 3-serie Touring – snart som plug-in hybridSmart uppvärmning av bussar sparar energi motsvarande två vindkraftverkRekordhögt intresse för ingenjörsyrket bland tjejerPlus X Award tilldelas Uponor S-Press PLUS Många fördelar med intelligent uppvärmningFinja lanserar garageprojekt med rörliga arbetsanvisningar och DIY-beskrivningThermotech - ny leverantör till RörvikshusFullständig elektrifiering är inom räckhåll – och billigare än man kan troDePalma Workwer i samarbete med Beijer byggmaterial Deutz-Fahr specialutgåva 6215 TTV WARRIOR, ett perfekt verktyg för alla uppdragSäljstart för nya Volkswagen Passat – mer digital, mer komfortabel och mer utrustadQTF ställer ut på Skånes Energiting 2019Peter Sjödahl ny vd för Woody-kedjanFujitsu sjösätter AI-baserad tjänst för minskade utsläpp till sjöss Serneke bygger bostadsrätter i Sorgenfri i Malmö
2019-06-11
Komatsu bandschaktare schaktar krossmaterial i StockholmSnowflakes nya marknadsplats för datautbyte ska bryta ner databarriärer Vagnar för kontor & konferensrumCEJNs guide till kopplingar för olika testmiljöerFråga experten: Hur lyckas jag med min mätning?Hållbart resande ledord för årets vinnare av Swecos HugoprisCisco presenterar nya AI- och maskin-inlärningslösningar för ett smartare, säkrare nätverkKurserna som ska hjälpa byggföretagen att täcka behovet av platscheferFord står nu redo för uppgörelsen i Le Mans med fem specialdesignade Ford GT-bilarRadiorouter optimerad för SCADAFördjupat samarbete med Tufcot EngineeringHitta en Flexovit-återförsäljare nära dig! Allt större logistikanläggningar ställer nya krav på luftkonditionerings-systemenNy branschnorm ska hjälpa förare lastsäkra rättBesikta Bilprovning fortsätter att expandera norrut och öppnar i ÖrnsköldsvikKnightecs nya Stockholmskontor tar formVolvo presenterar ny eldriven ledbuss
2019-06-10
Kranlyft Group expanderar genom förvärv och nytt avtalIndustrigiganter i nytt initiativ för cirkulära flödenABB tar hem stor kraftöverföringsorder i KinaNorje Smidesfabrik tar ny markNystartat företag investerarSchneider Electrics smarta brandlarmcentral Esmi FDP Sense vinner prestigefyllt globalt designprisTryckreglerad vakuumteknik sparar energiSnowflake och Google Cloud inleder strategiskt partnerskap Svenska Fönster investerar över 60 miljoner kronorSFS prefabsystem möter kraven på flera moderna fasadsystemAI och digital etnografi kan ge djupare insikt om bygg- och fastighetsmarknaden SkogsElmia 2019 - mer och bättre än förväntatPrestanda och förbrukningsuppgifter för Mazdas nya motor: Skyactiv-XTyréns är en av Europas bästa arbetsplatserGARO Irland finalist på Northern Ireland Electrical AwardsPlastbranschen vill ha miljöavgift på plastkassarSvenska industriföretag är redo för 5G
Annonser