SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Rätt förpackning minimerar fel i leveransen

Från A till B utan att produkten skadas. Det låter enkelt.
Men bakom en lyckad leverans ligger över 30 års erfarenhet. Fråga bara ET Emballageteknik som har ställt ut på Elmia Subcontractor sedan 1991.

Plåtdetaljer till Kina, kameror, laserinstrument eller elektroniska komponenter. Alla är känsliga produkter som måste förpackas väl när de ska transporteras. För att ingenting ska gå sönder kommer ET Emballageteknik in i bilden.

– Vi är en totalleverantör som efter 35 år i branschen är duktiga på vad vi gör. Det går att se oss lite som konsulter som hjälper kunden med vad som är en bra förpackning för att produkten ska komma fram hel, säger Ulf Steen, säljare och konstruktör på företaget.

Han var med redan 1991 när det var premiär för ET Emballageteknik på Elmia Subcontractor. I takt med mässan har företaget vuxit och har i dag 130 anställda med kontor och fabriker i Sverige, Estland och Lettland. Kunderna är bland annat Volvo, Scania, SKF och Saab Defense.

– Vi har affärer kvar som påbörjades på mässan både från 1990-talet och början av 2000-talet. Så vi har hittat många affärer här, absolut, säger Ulf Steen.

Flexibla, snabba och nära kunden. Det är så som ET Emballageteknik hittar nya kunder – och får nuvarande att stanna. Givetvis med en stor kunskap bakom att ta fram smarta lösningar åt kunden. Något som har blivit betydligt enklare sedan företaget startades på 1980-talet.

– Framför allt har det blivit betydligt enklare att bearbeta cellplastmaterial i maskinerna. I dag ritas det och skärs ut i ett CAD-program medan man förr i tiden stod och skar med kniv, säger Ulf Steen.

Gabriella Banehag
Mässansvarig
Elmia Subcontractor
gabriella.banehag@elmia.se
036-1520 00
Kontaktinformation
Postadress
Mäss­vägen 12
55454 Jönköping
Besöksadress
Elmia­vägen 11
55454 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556354-2413
Grundat: 1989
Anställda: 78
Om Elmia

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Som mötesplats har Elmia en offensiv position - mitt bland människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster.

Vi nöjer oss inte med att bara vara uppdaterade med allt som händer i din bransch.

Vi vill inspirera, sporra och driva på utvecklingen. Räkna med Elmia som en aktiv partner i din värld.

Kontakter

Lotta Frenssen
+46 36 15 20 38

Filmer

Hur hittar jag nya kontakter inom tillverkningsindustrin?

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN