SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ramirent anlitar Husqvarna Fleet Services

Ramirent AB har med Husqvarna Group ingått ett avtal om att använda Husqvarna Fleet Services™ för att hantera delar av de Husqvarna-maskiner som vi äger.
Husqvarna lanserade sin nya tjänst Husqvarna Fleet Services™ i januari 2019. Tjänsten är en digital systemlösning som hjälper uthyrningsföretag att hålla koll på sina maskiner via internet. Genom att koppla upp maskinflottan kan man se var maskinerna finns, hur de används och när maskinerna ska in på service nästa gång.

– För oss innebär det att maskinerna utrustas med en puck och att vi på våra kundcenter kommer att ha en läsare som tankar över information från maskinerna vid in- och utleverans, säger Eric Nordin, Fleet Product Manager för Ramirent Sverige.

– Ramirent är verkligen en ledare och innovatör i uthyrningsbranschen. Med våra fleet-tjänster kommer varje Ramirent-depå att kunna se vilka maskiner de har inne respektive uthyrda, var någonstans maskinerna finns, hur mycket varje maskin används samt att de kan optimera servicen för varje maskin, säger Hans Lück, försäljningschef på Husqvarna Construction Products.

I likhet med Ramirent är Husqvarna ett utvecklingsorienterat och fokuserat företag. Vi är därför glada att tillkännage partnerskapet med Husqvarna.

– Att effektivisera och koppla upp våra maskinflottor har högsta prioritet eftersom det ger oss bättre möjligheter att få koll på produkternas nyttjande samt ökad lönsamhet kopplad till servicebehov och användande. Vi ser fram emot att nå fantastiska framgångar tillsammans med Husqvarna, avslutar Eric Nordin.

För ytterligare information, kontakta:

Eric Nordin, Fleet Product Manager, Ramirent Sverige: Eric.nordin@ramirents.se

Jeff Hilgers, Director of Digital Services, Husqvarna Construction Products: jeff.hilgers@husqvarnagroup.com

Läs mer om Husqvarna Fleet Services™ på www.husqvarnacp.se

Besök oss på www.ramirent.se eller följ oss på Facebook och Linkedin.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-11
Lantbrukarna pressade av låg lönsamhetKia presenterar uppdaterad elbilsstrategi
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
2024-04-08
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka
2024-04-04
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web