LÖRDAG 17 FEBRUARI 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Rekryteringen för UngDrive 2018 igång

Nu har rekryteringen till UngDrive Kronoberg 2018 startat.
Växjö och Alvesta Kommun i samarbete med UngDrive ger ungdomar som är födda 2000, 2001 (Växjö/Alvesta) samt 2002 (Alvesta) chans att driva sitt eget företag under sommarlovet.

- Det här är det optimala sättet att få fler unga att intressera sig för företagande och entreprenörskap, och samtidigt göra något meningsfullt under sommarlovet. Närmre 90% av deltagarna i fjol angav att de fått ett ökat intresse att starta företag och ännu fler rekommenderar projektet till andra.

Det är i år första sommaren som UngDrive erbjuds till ungdomar i Kronoberg som vill testa på möjligheten att förverkliga en egen idé med hjälp av unga företagscoacher. Vi är otroligt taggade på årets upplaga, säger Jan Graae-Nielsen, projektledare för UngDrive Kronoberg.

Under ledning av unga erfarna coacher från näringslivet får man som deltagare hjälp att driva och tjäna pengar på ett eget företag under sommarlovet.

UngDrive startar i början av sommarlovet med en fem dagar lång kick-off. Veckan innehåller inspirerande föreläsningar, workshops, säljträning, personlig coachning och givetvis intensivt arbete med att utveckla sin företagsidé. Därefter får de unga företagarna support hela vägen via fysiska träffar, telefon, e-post och Facebook och man träffas också i juli för en gemensam säljdag. I början av augusti samlas deltagarna åter för mer inspiration och erfarenhetsutbyte, samt diplomering och prisutdelning till de företag som lyckats lite extra under sommaren.

Är en non-profitorganisation med sitt säte i Gnosjö som årligen utbildar tusentals ungdomar inom företagande, entreprenörskap och att göra verklighet av sina drömmar.

Mer information finns på UngDrives webbplats www.ungdrive.se

Frågor besvaras av:
Jan Graae-Nielsen
Titel: Projektledare, UngDrive Kronoberg
Telefon: 073 - 076 05 88
Epost: jan@angrayevent.com
2018-02-15
Fortsatt stark passagerartillväxt gav rekordårRenault och GreenMobility ingår internationellt samarbetsavtalHållbart resande med elbussarKomatsu ställer ut på Intermat 2018Vägledning för underhåll i elnätNy miljöutbildning på distansSöderberg & Partners investerar i Learnster300 tjejer visade intresse för DeromeNytt samarbete på fasadmarknadenTvå nya chefer på Umeå kommunStora teknikutmaningen är tillbakaVärldens största initiativ för crowd-investering inom solenergiIKEA IT besöker högskolan – vill samverka om innovationSwedfund stärker stödet till små och medelstora företag i östra och västra AfrikaHur mäter man sin elanvändning?Lerumselever blev behöriga till gymnasiet på ett årStarkt logistikläge satsar på hållbart kluster Från traditionell mekanisk verkstad till leverantör för flygindustrinCaverion rekryterar Daniel Backman till Syd/Väst - ny regionchef från februari
2018-02-14
SSAB Borlänge uppgraderar onlineövervakning i varmvalsverket till Intellinova Parallel ENSTOREBRO och SMT ny återförsäljare för SPINNER Werkzeugmaschinen GmbH.Två helt nya MOTOMAN® målningsrobotarMOHV stärker sin organisation och satsar vidareTitania Bygger 500 bostäder i Hallunda Gård.5G för industrin, när kommer det i verkligheten?Navigator expanderar med tre nya medarbetareNu bygger vi 57 hyreslägenheter i kv Kronborg, MalmöSvevia bygger nya Kronholmskajen i HärnösandHelt nya BMW X4Automatiskt montage av ändhylsor även utan tryckluftStarta hjärtan med hjälp av drönare!
Annonser