TORSDAG 17 JANUARI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ryobi® lanserar en unik 18V stångsekatör

Kapar grenar på under 3 sekunder!
Ryobi© strävar efter att kontinuerligt utveckla nya innovativa produkter och lyckas återigen imponera.

Ryobis första innovativa batteridrivna stångsekatör underlättar trådgårds-skötseln genom att förenkla grenkapning, i synnerhet när det gäller svåråtkomliga grenar.

Det kan vara svårt att kapa höga eller potentiellt farliga grenar, i synnerhet i täta trädkronor. Därför lanserar Ryobi® den nya 18V stångsekatören som underlättar trädbeskärning.

ONE+ stångsekatör är det senaste tillskottet i systemet ONE+ – där ett batteri driver fler än 70 olika verktyg för hemmet och trädgården. När du är klar med trädbeskärningen kan du till exempel flytta Lithium+ batteriet till en borrmaskin och börja snickra, eller ansluta det till en trädgårdsstädare och snygga till trädgården.

ONE+ har funnits till en rad trädgårdsredskap och elverktyg sedan 1996 – över 20 års innovation av ONE+ i ett verktygssystem. Därför är ONE+ det marknadsledande batteridrivna systemet med elverktyg för hemmabruk, med miljontals nöjda hemmafixare, familjer och husägare.

Ryobi® kan redan stoltsera med ett fantastiskt rykte när det gäller trädgårdsverktyg konstruerade utifrån användarens behov. Den handhållna stångsekatören kompletterar verktygssamlingen och underlättar trädbeskärning i krävande situationer. Detta tack vare en 18V motor i kombination med högklassiga sidoskär som ger en kapkraft på 1,47 kN för perfekt resultat. Stångsekatören kapar grenar på upp till 32 mm i diameter snabbt och effektivt.

Stångsekatören OLP1832B har hög kapningskraft i förhållande till sin låga vikt. Tack vare den låga vikten på 1,5 kg är den lätt att använda även under längre tid. Stångsekatören har ett soft grip-handtag för optimal komfort vid trädbeskärning.

Ryobis stångsekatör är det senaste tillskottet i den växande batteridrivna serien ONE+. Våra batterier är kompatibla med ONE+systemets alla verktyg för hemmet och trädgården, vilket innebär att du vid behov kan utöka din verktygsfamilj utan att behöva köpa individuella basverktyg, batterier eller laddare.

Våra verktyg har alla en slitstark konstruktion liksom ett överkomligt pris och en treårig garanti för extra trygghet.
Utomordentlig kapningskraft med ett batteri som tänker självständigt: allt du behöver för att få jobbet gjort.

Louise Liljeblad
Marketing Coordinator - Ryobi & AEG
louise.liljeblad@tti-emea.com
(+46) 706-19 69 10
2019-01-11
Marcus Nilsson blir ny affärsområdeschef för Veidekke AnläggningMidsona ställer om till fossilfria transporter med Transportinitiativet
2019-01-10
En värdefull regel för att välja rätt fräsverktygKasta loss för vridspjällsventilen GEMÜ 480 VictoriaTänk smart använd HARTKlaravik når ny milstolpe: auktioner för över en miljard under 2018Återvinningsföretaget Remeo går i bräschen för cirkulär ekonomiPorttelefonen är bara början på våra smarta hem Castellum uppför ny anläggning för Mekonomen i MalmöCES 2019: BMW visar upp den dolda tekniken i framtidens interiörOptidev bakom tekniken för PostNords SameDayKeyMan bland Sveriges mest framgångsrika företagPensionärer är de företagare som håller landsbygden vid livIT-bolaget expanderar i Uppsala med ny våningPiteEnergi skapar förutsättningar för ett smartare PiteåStor invigning i GällivareSara Brandt blir ny vice vd på Almi FöretagspartnerSågen som inte darrar av att anta en utmaningActibump framgångsrikt i Australien Ny VD ska vidareutveckla ProcuratorVolkswagen bildar nytt företag inom grön el och laddningslösningar
2019-01-09
Dubbelt jubileum i Swecons utrustningsverkstad i Eskilstuna Bin-picking direkt från pall med PhotoneoNästa steg inom affärsutveckling: digital transformation med människan i centrumBAGA på VA Tour Sweden 2019Låsbart smörjmunstyckeUtökat urval av manöverdon och diametermått för reglerventil GEMÜ 567 BioStar controlHjälper proffsbyggare med utbildning!Bridgestones bästa år som leverantör av originaldelar Ny axialfläkt utvecklat för tuffa applikationsförhållanden i kyltornNya Opel Zafira Life sätter ny standard i klassen33 procent fler uppkopplade prylar 2018Kramp och Söderberg & Haak utvecklar sitt samarbeteJaguaren släpps lös i HalmstadEnergikrav på byggnader kan strida mot klimatlagenElbilen är klimatsmart - åtminstone på lång siktInternationellt samarbete gör Derome starkareScantruck får nytt agentur för amerikanska saxliftarLG berättar om ett bättre liv med hjälp av AI under CES 2019-keynotePressinbjudan: Jordbruksverkets livsmedelsseminarium om hållbar lönsamhetFastighetsmäklarkedjan HusmanHagberg flyttar in i Jönköping.Fredrik Johanson lämnar VD-rollen inom Woody BygghandelÄr VR-headsets och AR-glasögon nästa teknikskifte för hjälpmedel?
2019-01-08
Besiktningstekniker till Opus Bilprovning i BoråsVolvo Cars satte nytt försäljningsrekord 2018; nådde milstolpen 600 000 sålda bilarmySwecon gör maskinägandet lättare hos BellmansNu tar vi nästa stegFörsta lastbilen har rullat igenom APM Terminals nya självservice portLars Westman blir ny affärsområdeschef för RO-Gruppen i StockholmTestbädd ger ringar på vattnet för energiforskningen på ChalmersSvevia växer i Skåne - köper AB Bröderna HallSmart City Sweden plattformen är redo att dras igångEva Kimborn Heivert utsedd till ny VD för Circle K Sverige ABVi testar Framtidens rekrytering och klipper CV:tBristvätten bidrog med 1,9 miljoner kronor till BrisSpänningsfylld världspremiär: Volkswagen visar mobil laddningsstation för elbilarPunktligare avgångar för en attraktiv järnväg Nu är Energikontor Väst en del av InnovatumNy förhandlingschef för LivsmedelsföretagenFörvärv inom industri stärker Assemblin i norrExtend hjälper Altered spara vatten i hela världenMiljoner till ny metod att identifiera växtplankton
Annonser