ONSDAG 23 MAJ 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ryobi® lanserar en unik 18V stångsekatör

Kapar grenar på under 3 sekunder!
Ryobi© strävar efter att kontinuerligt utveckla nya innovativa produkter och lyckas återigen imponera.

Ryobis första innovativa batteridrivna stångsekatör underlättar trådgårds-skötseln genom att förenkla grenkapning, i synnerhet när det gäller svåråtkomliga grenar.

Det kan vara svårt att kapa höga eller potentiellt farliga grenar, i synnerhet i täta trädkronor. Därför lanserar Ryobi® den nya 18V stångsekatören som underlättar trädbeskärning.

ONE+ stångsekatör är det senaste tillskottet i systemet ONE+ – där ett batteri driver fler än 70 olika verktyg för hemmet och trädgården. När du är klar med trädbeskärningen kan du till exempel flytta Lithium+ batteriet till en borrmaskin och börja snickra, eller ansluta det till en trädgårdsstädare och snygga till trädgården.

ONE+ har funnits till en rad trädgårdsredskap och elverktyg sedan 1996 – över 20 års innovation av ONE+ i ett verktygssystem. Därför är ONE+ det marknadsledande batteridrivna systemet med elverktyg för hemmabruk, med miljontals nöjda hemmafixare, familjer och husägare.

Ryobi® kan redan stoltsera med ett fantastiskt rykte när det gäller trädgårdsverktyg konstruerade utifrån användarens behov. Den handhållna stångsekatören kompletterar verktygssamlingen och underlättar trädbeskärning i krävande situationer. Detta tack vare en 18V motor i kombination med högklassiga sidoskär som ger en kapkraft på 1,47 kN för perfekt resultat. Stångsekatören kapar grenar på upp till 32 mm i diameter snabbt och effektivt.

Stångsekatören OLP1832B har hög kapningskraft i förhållande till sin låga vikt. Tack vare den låga vikten på 1,5 kg är den lätt att använda även under längre tid. Stångsekatören har ett soft grip-handtag för optimal komfort vid trädbeskärning.

Ryobis stångsekatör är det senaste tillskottet i den växande batteridrivna serien ONE+. Våra batterier är kompatibla med ONE+systemets alla verktyg för hemmet och trädgården, vilket innebär att du vid behov kan utöka din verktygsfamilj utan att behöva köpa individuella basverktyg, batterier eller laddare.

Våra verktyg har alla en slitstark konstruktion liksom ett överkomligt pris och en treårig garanti för extra trygghet.
Utomordentlig kapningskraft med ett batteri som tänker självständigt: allt du behöver för att få jobbet gjort.

Louise Liljeblad
Marketing Coordinator - Ryobi & AEG
louise.liljeblad@tti-emea.com
(+46) 706-19 69 10
2018-05-21
Balco tecknar order för ombyggnation av balkonger utanför StockholmTomas Hedman Strömhielm blir ny försäljningschef på XL-BYGGNya besiktningsregler gäller för gasdrivna bilarPreem tillsätter ny chef för Supply & TradingAB Golv & Tak är i framkant i Västerås med sitt hållbarhetsarbeteNola Inside Swedish Design ICFF i New York
2018-05-18
Design utmanar teknik när ICS kommer till Trä & TeknikKONE lanserar nytt totalkoncept för installation av hiss i hisslösa husVolvo Cars tar bort engångs­artiklar i plast.Rekordmånga ansluter sig till Övik Energis fibernät 2018DEFA introducerar en ny medlem i Ledge-familjenABS Wheels öppnar laddstationer för ElbilarQamcom utvecklar teknik för självkörande bilarSverige är först i Europa med nya hjullastaren Cat 986KSmeg vinner Red Dot Awards för fjärde året i rad.Flygbolaget BRA vill flyga Sundsvall - Göteborg med start inom två veckorFörskola byggs på Lidls takCity Gross inför digitala kvittonNy tiltrotator från Rototilt med smarta styrsystemet ICSBASF bringar dagsljus i mörkretSusanne Holmström blir ny VD på NetOnNetNytt kontor för expansiva 2SecureStororder till Siemens – sex gasturbiner till nytt kraftverk i PanamaGreentech för framtidens smarta stadNy batteridriven kompressor pumpar bildäck på under en minut!Yes för ett jämlikt entre­prenörskapVad ska man tänka på vid inköp av lås- och passersystem?Silikondetaljer till din applikation - ett material för många användningsområdenNya rutiner för beställning av märkningsutrustning för djurES Equipment säljer sin egen uppfinning över hela världen
2018-05-17
Maskinerna intar Solvalla 31 maj till 2 juniAhlsell förvärvar svensk distributör inom verktyg och förnödenheterPeab hyr ut till Actic i UlriksdalLernia instiftar Nya journalistpriset för journalistik i SverigeJapanska teknikgiganten Ricoh går in i samarbete med ColoreelUnik teknik för nästa generations fjärrstyrning av lastbilar Maria Mattsson Mähl – Årets kvinnliga Gasell 2018PoG Woody Bygghandel AB fortsätter att växa och satsa!Stötdämpande golv minskar fallskador med sextio procentI Lidköping finns ett ökat intresse av solelLätt att hitta rätt drivlösningKopplingsapparater för högspänningNorconsult vinner ramavtal kring åtgärdsvalsstudierBRA erbjuder Nextjets resenärer från Göteborg ombokning för 498 kronorSmygprovkörning av Mercedes nya elbil Två IT-projekt vid Karlstads universitet får finansiering från Internetstiftelsen3D-teknik och nytt visningscenter lyfter fram samhällsplaneringNy teknik och nya möjlig­heter i husetNy hållbarhetschef på Svenska RetursystemNextjet ansöker om konkursStockholmsekonomin faller till den lägsta nivån på fem årWycore etablerar bolag i HongkongPressträff om vindkraft­transporter 2018-2019Pelletsmarknaden i Sverige ökade under 2017Dacia firar 10 år i SverigeBCA bygger transportnät för fordonstransporter till och från SverigeInspirationsplattform för kvinnor inom IT lanseras i Helsingborg Indol växlar upp med tre nya modellerEric Lundberg ny VD för Kjell & Company
2018-05-16
Ljusa idéer för industri och butikToyota tar automation till nya höjder Ahlsell offentliggör ett MTN-program med en ram om 5 000 MSEK
Annonser