MÅNDAG 22 APRIL 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ryobis unika Plattrensare - Rengör uteplatsen blixtsnabbt

Rensa snabbt och enkelt bort mossa, ogräs och smuts från uteplatsen eller trädäcket med Ryobis nyhet Plattrensaren.
Designad för att göra arbetet så bekvämt och bekymmerslöst som möjligt, med sin höghastighetsroterande stålborste, rensas det oönskade bort mellan plattor och stenläggningar på nolltid. Addera påbyggnadsdelen med allroundborste och du kan rengöra vilket trädäck eller altan som helst.

Kraftfull rengöring
Den kraftfulla plattrensaren rengör alla typer av ytor med största effektivitet, för alla uteplatser och uppfarter. Med stålborsten och allroundborsten kan användaren försäkra sig om att utemiljön runt huset och på uteplatsen kommer skina igen precis som när det var nytt.

Stålborste (inkluderad):
Driven av en 18V-motor, roterar stålborsten med hög hastighet för att rensa bort ogräs, mossa och smuts i fogar och mellan stenar.

Allroundborste (säljs separat):
Använd allroundborsten för lätt och ledig rengöring av altan, trädäck, plattor, trädgårdsgångar, stenläggningar, kullersten och flera andra ytor. Till skillnad från en traditionell skurborste slipper man skrubbandet och gnidandet. Med allroundborstens hårda borst och en kraftfull 18V-motor tar verktyget enkelt bort all mossa och smuts som lagrats på ytan.

Plattrensaren är ett perfekt alternativ till högtryckstvätten eftersom den inte skadar murbruket eller riskerar att lyfta plattorna, vilket ofta är en tråkig konsekvens av att använda högtryck. Verktyget finns också tillgänglig som Multiborste, där både stålborste och allroundborste medföljer i förpackningen.

Designad med dig i åtanke
Att byta tillbehör på plattrensaren är enkelt. Bytet sker verktygslöst genom att trycka in spärrarna och lossa tillbehöret från verktygskroppen, lätt gjort med en hand. Gå snabbt från stålborste till allroundborste om du vill rengöra både fog och yta.

Ett teleskopiskt skaft och ett stödhandtag som går att justera till olika vinklar ger maximal komfort för användaren oavsett längd. Med enkla reglage justeras verktyget efter behov för att åstadkomma bästa grepp och hållning.

Med batteridriven frihet kan verktyget användas oberoende av plats och tid med en fantastisk uteplats som resultat!

Plattrensaren finns tillgänglig i olika utförande, utan batteri & laddare för den som redan är i ONE+ systemet (1), med ett 2,0 Ah batteri & laddare för nya användare (2), samt ett kit som innehåller båda stålborsten och allroundborsten (utan batteri & laddare) för den som vill åt verktygets fulla potential (3)

En del av ONE+systemet
Vår 18V Plattrensare är det senaste tillskottet till ONE+systemets trädgårdssortiment, som nu har över 100 verktyg för hem & trädgård. Driv samtliga verktyg på samma batteri och gå enkelt från trädgårdsfix till inomhusprojekt eller varför inte bilvård. Oavsett dina intressen finns det ONE+ för alla.

För mer information om RYOBI® och våra produkter besök www.ryobitools.se

Ytterligare information

För ytterligare information, kontakta Sales Manager Magnus Thiman på telefon +46 (0)768 56 44 18 eller e-mail: magnus.thiman@tti-emea.com. Kontakta kundservice på telefon +46 (0)8 24 60 30 om du vill ha information om närmaste Ryobi-återförsäljare eller besök vår hemsida; www.ryobitools.se

Om Ryobi
Ryobi har i mer än 40 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Homelite och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-04-15
Optimerad avjämningsbalk från RototiltMer AI på civilingenjörsprogrammet i produktion och produktdesign
2019-04-12
Rototilt breddar redskapsprogrammet med kraftfulla rivtänderNy försäljningsdirektör på Volvo Car SverigeNCC får miljardorder för över 200 bostäder på ny ö i Köpenhamn 150 000 bilar riskerar körförbud 1 majVerizon presenterar ny IT-säkerhetsrapport kring insiderhot – så skyddar du din organisationVolvo Cars börjar tillverka XC40 vid fabriken i kinesiska Luqiao där fler märken byggsKobelco visar upp automatiserad grävmaskin och Engcon tiltrotator på BaumaNu öppnar Skansen Baltic Sea Science Center!Stor del av svensk järnmalm bildades i vulkaniska processerMarknadens mest snabborrande och hållbara stegborrNya klimatsmarta batteridrivna häcksaxar för en praktfull häckSchneider Electrics svenska vd tillträder ny roll med ansvar för norra Europa Stor satsning på kompetensutveckling av yrkesverksammaEuropeiska MOTOMAN-robotar rullar ut från fabriken i SlovenienSydsvenskt konsortium testar framtidens elvägarNordisk plastindustri förenas i unik paneldebatt på Plastteknik Nordic.Monitor storsatsar i Sydostasien – anställer fler i SverigeRasmus Linge ny vd för CS LogisticsAlmi Invest investerar i EasyServIKEA är Sveriges mest hållbara varumärke 2019Så går det till att besikta en motorcykelCell PT® - för säker infästning i nya lätta designmaterialSeavus talare på konferens - AI-dagen: AI som stöd för verksamheten, 22 majRekordresultat för BygmakoncernenAnn Krumlinde ny styrelseledamot i VäderstadSopmaskiner från Optimal fortsätter vara en succé på marknadenKungen besökte Apotea i MorgongåvaMitsubishi Outlander PHEV: Sveriges populäraste laddhybrid
2019-04-11
Maximera effekten till hydrauliktillbehör med ADX från CEJNFörvaring gasflaskor – så uppfyller du regler och kravJan Ridfeldt ny vd och koncernchef på Umeå Energi ABLyckad lansering av The Gothenburg Gateway ​Ny standard för miljökostnader – utvecklad i Göteborg Fem stjärnor til Range Rover EvoquePaetronics byter namn till VehcoHög kvalitet på alla forskarutbildningar på Högskolan VästUndervattensrobotar kan lokalisera gifttunnor i ÖstersjönEOS firar 30 år av passion för industriell 3D-printing Världens snabbaste vätgassensor bäddar för ren energiHyundai lanserar privatleasing för sina populära miljö- och familjebilarTarget 3001! - En lättanvänd PCB-mjukvara - Just nu påskrabatt 20% Jernbro förlänger livslängden för styr- och drivsystem med nytt driftsäkerhetsavtalMaskinExpo nästa för Elise 900 – batteridriven kompaktlastare
2019-04-10
CEJNs Multi-X GII Hydrauliska Multi Koppplingar - Bättre, Starkare, LättareAnders Lindström, lokförare och instruktör, berättar om ett omväxlande arbete OPTIWARE och SICK i IIoT samarbete för ”plug and play”-uppkoppling av tillverkningsmaskinerABB:s snabbladdare bidrar till ett grönare GöteborgVolvo Cars på Techno Classica: Art Deco i rörelse med Volvo PV36Äntligen är Industrimagasinet våren 2019 här!Summ Road Show IBS QMS & TeamcenterNIS-direktivet är IT-chefernas bästa vänBäckebron - Sågverket som älskar det extra krångligaEllevio och Power Circle gör gemensam sak för framtidens elnätKonsultbolaget Exsitec på plats 2 i Powered by People Svenska företaget Blixt Tech vann i internationella tävlingen Startup Energy TransitionABAX blir partner med Hitachi och levererar komplett IoT-lösning till bygg- och entreprenad-branschenMiljardprojekt för digitalisering av europeisk industriEnergibesparingar och reducerat underhållsbehov med fläktväggsapplikation i stor biograf i SingaporeSchneider Electrics Easy UPS 3S nominerad i Elfack Design Award
Annonser