ONSDAG 19 JUNI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Säker trådlös länk för krävande miljöer

SATEL Proof-TR4/TR9 är ett kraftfullt radiomodem skyddat mot såväl inträngande partiklar, mot hög temperatur och hett vatten.
Denna radio ger den högsta nivån av vatten- och dammsäkerhet, IP69K, och det omfattar såväl kapsling som kontakter. SATEL Proof-TR4/TR9 är därmed mer än väderbeständig, radion kan stå emot varmvattenvatten spolat med högtryckstvätt. Radion är därför ett bra val för montering på fordon, på GPS-utrustning eller utomhus på byggnader och konstruktioner. SATEL Proof-TR4/TR9 används för trådlös överföring i applikationer som precisionsjordbruk, i terrängfordon, GPS-positionering och i olika offshore applikationer.

SATEL Proof-TR4/TR9 är ett mångsidigt radiomodem för dataöverföring som erbjuder en flexibel lösning för applikationer som kräver pålitlig dataöverföring. SATEL Proof-TR4/TR9 är baserad på välbeprövad och mycket robust radioteknik. Produkten består av det IP69K-klassade kapslingen och inrymmer en radiomodul med antingen 403-473 MHz eller 902-928 MHz frekvensomgång. Därmed kan den användas i exempelvis EU, USA, Kanada och Australien.

SATEL Proof-TR4/TR9 är idealisk för användning på all utrustning som utsätts för intensivt väder. Den fungerar i alla lägen utan att man behöver oroa sig för den känsliga elektroniken inuti. Radion har ett omfattande elektriskt skydd; både ström-, data- samt antennanslutningarna är överspänningsskyddade. Radions mottagare har också förstärkt filtrering på GNSS-frekvenser för att fungera optimalt i positioneringsapplikationer.

SATEL Proof-TR4/TR9 är utrustad med en toppmodern radiosändare som har ett brett frekvensband. Frekvensen är fullt konfigurerbar, liksom överföringseffekten och radiohastigheten. SATEL Proof-TR4/TR9-modemet innehåller avancerade adresserings-, repetitions- och routingfunktioner. Automatisk routing gör det möjligt för en understation att byta basstation, något som är särskilt användbart i system med mobila enheter.

Radion är kompatibel dels med andra modem från tillverkaren SATEL Oy, dels stöder den GMSK-baserade kommunikationsprotokoll och är kompatibel med andra tillverkares radiohårdvara som radiomodem från Pacific Crest och Trimble.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-06-14
Säkerheten inom laserprocessen är en viktig och global frågaZIWA Mekanisk Tillverkning AB har investerat i en bäddfräsmaskinABB stöttar Sydkoreas grönare framtidSchneider Electric lanserar PowerTag ControlPeab Asfalt vinner 85-miljoners kontraktGodstrafik som bidrar till ökad biologisk mångfaldSmarta logistiklösningen i ArenastadenHolms sopar 144.000 varv runt VätternGrattis Sjöbo till Sveriges största solcellspark!Logger med GPSTvå elever vid Sundsvalls gymnasium belönade med BygmastipendietFord reflekterar över 20 års hållbarhetsarbete i sin årliga rapportEn konferens som gav mersmakÅrets billigaste elveckaSmidig rundstrålande i fler utförandenHelt ny Boeing 777 Freighter utökar DHL:s interkontinentala flottaVolkswagen-koncernen planerar 36 000 laddpunkter för elbilar i EuropaPrototyper i världsklass med skarpt know-howPremiär för SAS nya långdistansplan
2019-06-13
Volvo Cars och Uber presenterar produktionsbil som är redo för självkörandeBrist på byggställningar bakom rekordförsäljningCEJNs snabbkopplingar med NFC-identifiering för motorprovningMora CNC har investerat i sin 5:e Biglia svarvSkanska säljer kontorsprojektet Juvelen i Uppsala till Vasakronan för drygt 560 miljoner kronor Söderberg & Haak växer med generalagentur för BomagAliaxis avyttrar sin keramiska verksamhet till kyocera fineceramicsNy Augmented Reality funktion i Solid Edge ger bättre visualisering av design och underlättar samarbeten.Rejlers flyttar in i Midrocs fastighet The Edge, MalmöMaskinia visar upp hela sitt breda sortimentVeras första uppdragKlart för byggstart av batterifabrikenFjärrstyrning av autonoma fordon möjligt tack vare 5G-nätetSnabbare fuktmätning underlättar handeln med trädbränsleBlåkläder producerar med hjälp av solenVolkswagen investerar i NorthvoltIT-säkerhet i industrinFem Instalcobolag i gemensamt uppdrag i VästeråsVälj säsongens hållbara och skönaste T-shirtsBella Hedbom från Einar Mattsson nominerad till Årets unga fastighetskvinna
2019-06-12
Nomo lanserar tillsammans med premiumtillverkaren NTN-SNR, KIZEI - det första plåttätade sfäriska rullagret på marknaden. ABB Azipod® elektriska framdrivningssystem kan spara 1,7 miljoner dollarVi söker en servicetekniker till VästkustenABS Wheels utökar serien med transportfälgar Här är nya BMW 3-serie Touring – snart som plug-in hybridSmart uppvärmning av bussar sparar energi motsvarande två vindkraftverkRekordhögt intresse för ingenjörsyrket bland tjejerPlus X Award tilldelas Uponor S-Press PLUS Många fördelar med intelligent uppvärmningFinja lanserar garageprojekt med rörliga arbetsanvisningar och DIY-beskrivningThermotech - ny leverantör till RörvikshusFullständig elektrifiering är inom räckhåll – och billigare än man kan troDePalma Workwer i samarbete med Beijer byggmaterial Deutz-Fahr specialutgåva 6215 TTV WARRIOR, ett perfekt verktyg för alla uppdragSäljstart för nya Volkswagen Passat – mer digital, mer komfortabel och mer utrustadQTF ställer ut på Skånes Energiting 2019Peter Sjödahl ny vd för Woody-kedjanFujitsu sjösätter AI-baserad tjänst för minskade utsläpp till sjöss Serneke bygger bostadsrätter i Sorgenfri i Malmö
2019-06-11
Komatsu bandschaktare schaktar krossmaterial i StockholmSnowflakes nya marknadsplats för datautbyte ska bryta ner databarriärer Vagnar för kontor & konferensrumCEJNs guide till kopplingar för olika testmiljöer
Annonser