SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Söderberg & Haak levererar

Nu när vårbruket är igång, förser Söderberg & Haak den så viktiga lantbruksnäringen med maskiner, service och reservdelar.
I tider som dessa är det viktigare än någonsin att vi alla hjälps åt att hålla lantbruksnäringen igång. Vårbruket har startat upp i söder, det är på gång uppåt i landet och vi som leverantör, gör allt vi kan för att stödja våra kunder genom att fortsätta leverera maskiner, service och reservdelar av högsta klass.

-”Söderberg & Haak fortsätter att erbjuda ett brett maskinutbud. Vi har sett till att få hem produkter från våra leverantörer, vilket betyder att vi har maskiner för omgående leverans. På detta sätt framtidssäkrar vi våra lantbrukskunders närvaro”, säger Söderberg & Haaks vd Jonas Jaenecke.

Våra servicetekniker är experter på lantbruksmaskiner och Söderberg & Haak har servicepunkter från söder till norr. Finns det inte möjlighet att åka till närmaste serviceställe, kommer servicebilen till kunden.

-”Vi följer rekommendationer från folkhälsomyndigheten och månar om båda parters trygghet, samtidigt ser vi alltid till att finnas där för kunden” säger Joachim Mårtensson, servicemarknadschef hos Söderberg & Haak.

Söderberg & Haak har valt att ha ett Sverigebaserat reservdelslager i Staffanstorp, för att kunna ge sina kunder bästa möjliga service och reservdelsförsörjning. Alla servicepartners har direkt tillgång till hela lagret via internet och kan beställa delar dygnet runt. Vår egen reservdelspersonal är specialistutbildad på de olika produkterna, och under högsäsong har vi jouröppet alla dagar i veckan.

-”Vi gör allt för att undvika att våra kunderska få onödiga driftstopp,” säger reservdelschef Henrik Ahlkvist.

Söderberg & Haak erbjuder ett brett lantbrukssortiment med produkter från Amazone – Europas ledande tillverkare av maskiner för växtodling, DALBO – Specialisten på ringvältar och såbäddsharvar, Krone – Nummer ett på vall samt Deutz-Fahr - Framtidens traktorer för den medvetna föraren.

- ”Vi månar om att tillgänglighet, leveranser och god service ligger i topp. Söderberg & Haak erbjuder ett flexibelt och tryggt samarbete, anpassat för kundens verksamhet,” säger Söderberg & Haaks vd Jonas Jaenecke.

Åsa Gilbertson
Marknadskommunikatör
asa.gilbertson@sodhaak.se
072-207 73 88

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd