SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Schneider Electric lanserar den mest kompakta 3-fas UPS-enheten i sin klass: Galaxy VL

Schneider Electric, ledande inom digital transformation av energihantering och automation lanserar Galaxy VL 200–500 kW (400 V/480 V) en 3-fas UPS-enhet (Uninterruptible Power Supply – avbrottsfri strömförsörjning), ett nytt tillskott till Galaxy-familjen.
Den här högeffektiva, kompakta UPS-enheten finns tillgänglig över hela världen och är effektiv med upp till 99 procent i ECOnversion™-läget för att ge fullständig avkastning på investeringen inom två år (modellberoende) för medelstora och stora datacenter samt kommersiella och industriella anläggningar.

• Modulär och skalbar 3-fas-UPS-konstruktion gör det möjligt för datacenterproffs att expandera efter behov
• 50 procent mer kompakt än branschgenomsnittet
• Touch-safe-design med Live Swap ger bättre skydd för anställda och verksamhetens kontinuitet
• 99 procents effektivitet i ECOnversion™-läge för fullständig avkastning på investeringen inom två år för medelstora och stora datacenter

Med särskild hänsyn till kostnader för golvyta i datacenter är den kompakta designen på Galaxy VL hälften så stor som branschsnittet på 0,8 m2. Tack vare den modulära och skalbara arkitekturen kan datacenterexperter skala kraften stegvis, från 200 kW till 500 kW med 50 kW effektmoduler, vilket ger flexibilitet att expandera i takt med företagets behov.

Med Galaxy VL introducerar Schneider Electric Live Swap, en banbrytande funktion som har en touch-safe-design genom hela processen för att lägga till eller byta ut strömmodulerna medan UPS-enheten är online och helt i drift, vilket ger förbättrad verksamhetskontinuitet och eliminerar oplanerade driftstopp. Dessutom ger Live Swap-enhetens touch-safe-design ökat skydd för anställda som inte längre behöver överföra UPS-enheten till en förbikopplingsfunktion för underhåll eller batteridrift när strömmodulerna sätts i eller tas bort.

– Den nya, energieffektiva Galaxy VL sätter en mycket hög standard för UPS-innovation och är utformad för att hjälpa våra kunder att växa och samtidigt minimera utrymmesbehovet och ägandekostnaden, säger Mustafa Demirkol, VP, 3-Phase Global Offer Management för Schneider Electric. Det ligger i vårt fokus på framtida krav för datacenter och uppfyller kraven på anpassningsbarhet, flexibilitet, effektivitet och hållbarhet. Det senaste tillskottet till Galaxy-familjen är en Green Premium-produkt som levererar topprestanda, stöder hållbarhetsmål och fyller ett tidigare marknadsgap för mellansegmentet för ström.

Viktiga fördelar med nya Galaxy VL:

• Maximera utrymmet för att möjliggöra framtida tillväxt: Galaxy VL är den mest kompakta enheten i sin klass, 50 procent mer kompakt än branschgenomsnittet på 0,8 m2, vilket frigör värdefullt utrymme i datacentret och IT-utrymmet. Dessutom ger Galaxy-litiumjonbatteriskåp en total utrymmesbesparing på upp till 70 procent jämfört med VRLA-batterilösningar.(1)
• Spara pengar: Galaxy VL:s modulära, skalbara plattform gör att du kan betala i takt med att du expanderar, vilket minskar CapEx-investeringen, driftskostnaderna, energiförbrukningen och den totala ägandekostnaden. Skala effekten omedelbart i steg om 50 kW från 200 till 500 kW utan extra utrymme.
• Nå hållbarhetsmål: Upp till 99 procent effektiv i ECOnversion-läget för en fullständig avkastning på investeringen inom två år i energibesparingar (årliga elbesparingar på 26 280 EUR).(2) En Schneider Electric Green Premium-produkt inkluderar tillval för litiumjonbatterier med lång livslängd.
• Ökad tillförlitlighet med EcoStruxure(3): Genom att ansluta Galaxy VL till EcoStruxure™ – Schneider Electrics öppna, kompatibla, IoT-baserade systemarkitektur och plattform – kan datacenteroperatörer dra nytta av EcoStruxure™ IT-programvarans och -tjänsternas funktioner. Dessa EcoStruxure-erbjudanden gör det möjligt för kunder att övervaka, hantera och modellera sin IT-infrastruktur och få service dygnet runt, alla dagar.

Galaxy VL finns tillgänglig över hela världen och kan köpas direkt från Schneider Electric.

Besök den här webbsidan för mer information.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN