SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Schneider Electric lanserar ny lösning för övervakning av IT-miljöer

Schneider Electric lanserar nu nya APC NetBotz; lösningar för att skapa ökad trygghet inom Edge-applikationer och datacenter i Sverige.
Lanseringen är ett svar på de höga krav som ställs på dagens IT-miljöer vilket kräver lösningar för både den fysiska och digitala säkerheten.

Solna, 24 maj 2019 – Skiftet till Edge ställer högre krav på lösningar som kan garantera säkerhet och flexibilitet. Nu lanserar Schneider Electric nya APC NetBotz i Sverige som ökar möjligheten att kontrollera och övervaka IT-miljöer. De nya produkterna består av NetBotz Rack Monitor 750 och NetBotz Camera Pod 165.

NetBotz Rack Monitor 750 övervakar både den fysiska miljön och säkerheten för Edge-applikationer och datacenter. Den har ett inbyggt stöd för trådlösa sensorer vilket ger den IT-ansvarige möjlighet att övervaka och upptäcka avvikelser inom tex temperatur och luftfuktighet, vattenläckor, rök och eld såväl som stöld och handhavandefel. Produkten är kompatibel med den nya HD-övervakningskameran, NetBotz Camera Pod 165. Lösningen är även redo för att kopplas upp till den molnbaserade DCIM-plattformen, EcoStruxure IT.

– Många företag lyfter idag vikten av att se över den fysiska miljön för datacenter då de årligen drabbas av förluster på grund av IT-relaterade avbrott. Vattenläckor, hög temperatur och luftfuktighet är vanliga orsaker till driftavbrott i datacenter. Nästa generations NetBotz skyddar dessa känsliga miljöer och skapar en ökad trygghet i Edge-applikationer och datacenter, säger Gustav Gustavsson Klippel, ansvarig för affärsområdet Secure Power på Schneider Electric i Sverige.

Kort om Netbotz:
⦁Integrerad övervakning av fysisk miljö och säkerhet med hög prestanda - Kräver enbart en IP-adress för att underlätta hantering och reducera installationstiden.
⦁Ny högupplöst kamera som är välfungerande i svagt ljus - Möjliggör bra bildkvalitet även i besvärliga miljöer.
⦁Styrd videoinspelning – Påbörjar inspelning vid tex detektering av rörelse eller om en dörr öppnas, vilket underlättar hanteringen av övervakningsmaterialet.
⦁Kombinantion av rackbehörighet och videoinspelning – Skapar möjlighet för en detaljerad verifieringskedja för att klara av högt ställda krav.
⦁Inbyggt stöd för trådlösa sensorer – Reducerar installationstiden och den normalt besvärliga kabeldragningen.

De nya enheterna i APC NetBotz-lösningen finns nu tillgängliga i Sverige. För mer information om NetBotz Rack Monitor 750 och NetBotz Camera Pod 165 besök:
https://www.apc.com/shop/se/sv/categories/security-and-environmental-monitoring/security-and-environmental-appliances/netbotz-750/N-ohlyu9

För ytterligare information, kontakta:
Malin Brant-Lundin, marknads- och kommunikationschef, malin.brant-lundin@se.com, 073-086 56 64

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-22
Xellas nya byggblock presenteras på NordbyggJames Hardie ställer ut på NordbyggAllt fler svenskar väljer second handKraftig spridning av falska uppdateringarZEISS presenterar mät­tekniklösningar på Elmia
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd