FREDAG 21 SEPTEMBER 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Silvent expanderar och öppnar kontor i Nederländerna

Under sommaren har tryckluftsföretaget Silvent expanderat och öppnat ett nytt säljkontor i Nederländerna.
Silvent har sedan tidigare kontor i USA, England, Frankrike, Österrike, Sverige och Kina. Det är den ökande efterfrågan i kombination med önskan om att ge kunderna en allt bättre service som fått Silvent att expandera sin verksamhet.

Silvent hjälper tillverkningsföretag med förbättrad arbetsmiljö och energioptimering vid blåsning med tryckluft. Silvents blåsmunstycken, blåspistoler, ljuddämpare och kundanpassade luftknivar för blåsning med tryckluft används av industriföretag i mer än 75 länder.

- Vårt nyöppnade kontor ligger i Heerlen. Kontoret ska hjälpa tillverkningsföretag i Nederländerna, Belgien och Luxemburg med energioptimering och förbättrad arbetsmiljö. Vi har märkt att det finns ett stort intresse för våra produkter och vår expertis kring blåsning med tryckluft, det är därför vi vill öka antalet kontor och komma närmare våra kunder, säger Anders Erlandsson, VD på Silvent.

Två säljare har anställts till det nya kontoret och känslan efter ett par månaders arbete är riktigt bra. De nya säljarna har kommit väl in i sina nya roller och fått ett positivt bemötande från marknaden. Tack vare den positiva starten och den höga efterfrågan har Silvent redan tagit beslut om att anställa ytterligare två säljare till det nederländska kontoret, redan i början av nästa år.

- Vi växer mycket för tillfället, på flera marknader. Utöver Nederländerna har vi just nyanställt på den italienska, österrikiska, amerikanska och engelska marknaden. Under hösten är vår förhoppning att rekrytera en finsktalande säljare till det svenska kontoret. Det händer verkligen mycket på alla marknader, vilket är väldigt spännande, säger Anders Erlandsson.

2018 har fram tills nu varit ett bra år för Silvent och Anders kan avslöja att det finns en tydlig expansionsplan för framtiden. Silvent kommer framförallt att fokusera på den europeiska marknaden, men utesluter inte att det även kommer att ske expansioner utanför Europa. Redan under 2019 kommer Silvent öppna sitt nästa kontor, i Spanien.

- Kundrelationen är viktig för oss. Vi vill gärna ha en nära kontakt till kunderna och möjlighet att hjälpa till med tester, installationer och support. Vi har mycket erfarenhet och kunskap inom företaget, men kundmötena bidrar till att vi ständigt utvecklas och lär oss mer. Detta är en viktig del av Silvent, säger Anders Erlandsson.


För mer information, kontakta:
Anders Erlandsson, VD, Silvent AB,
tfn: +46 (0)33 23 79 07,
E-mail: info@silvent.se
Hemsida: http://www.silvent.com
2018-09-18
Aventics greppar tag om det mestaAlla Opels personbilar WLTP-certifieradeÖver 100 miljoner kronor investerat i solenergi av privatpersonerBuss till Karlstadsbuss nya snabblinje väcker internationellt intresseProduktuppdatering för Mazda CX-3Netsecure utbildar om det nya NIS-direktivet den 26 oktoberEffektiv övervakning av transporterMed rätt typ av teknisk utrustning blir mötena både mer effektiva och kreativa. Martin Edofsson leder Smart City ConnectionSAP: Försörjningskedjor måste bli mer intelligentaIVECO Daily Blue Power - Mästare i Hållbarhet: International Van of the Year 2018.Malmö Stads miljöbyggpris tilldelas LINK arkitekturJennie Sahlsten ny vd och koncernchef för Erlandsson ByggÅkare, öka era intäkter med CargoSpace24!ebm-papst visar ny fläkt för kylning av järnvägs­applikationer på mässan InnoTransStart för ny satsning på kvinnor i techindustrinLogistic Contractor utvecklar och bygger lager åt skönhetsjätten Lyko
2018-09-17
MLT presenterar nya möjligheter för automatiserad kvalitetskontrollCanon får guld i hållbarhet från EcoVadisCanon lanserar PROGRAF TM-serienHär är framtidens bil – självkörande, utsläppsfri och uppkoppladJenny Larsson är ny distriktschef i Cementa region SydIrisity inleder samarbete med DahuaCecilia Ceder ny vd för Fairtrade SverigeABAX värvar ännu en anställd från världens största telematikföretagQuality Hotel View expanderar – endast 2,5 år efter öppningen Vinnarna av Årets byggnadsvårdare 2018Årets Företagare i Blekinge 2018 går till Roger Olsson De vann Härnösands företagspriserBilfinger visar på stort ägarskap och högt engagemangVärldspremiär för nya Yaris GR SPORTPolarbröd en av vinnarna av Livsmedelspriset 2018ExTe fyller 120 årFlytande våtmarkTornstadens första projekt med MKB Fastighets AB i MalmöDe första eldrivna lastbilarna har levereratsInspireras till forskning i PiteåToppnotering för fjärrkyla under rekordvarm sommar Norrköping Airport ökar passagerarantalet i augusti
2018-09-14
Vad händer egentligen i Göteborg den 9-11 oktober?Nu blir vi ÄNNU grönare!ABB och Nobel Media tillkännager internationellt partnerskapCM-seminarium på Business Arena 2018ABB-teknik ansluter Sveriges största solcellspark till elnätetInterEast rekryterar marknadsansvarig Sigma Technology tror på LoRaWAN™Allmänhet och Skövdeskolor bjuds in till en fredag i sann forskarandaPeab Asfalt jubilerarKraftig resandeökning för Tåg i BergslagenEntreprenör utsedd för kulturhuset i BergsjönIKEA siktar på nollutsläpp för hemleveranser i fem storstäder till 2020Isabellestipendiet – för en mer jämställd byggbransch Produkter i världsklass förutsätter ett effektivt och väl sammanhållet IT-stöd Woody Bygghandel fortsatt aktiva på miljöområdet Orio Logistics satsar på e-handelslogistikEn medicinsk revolution inom ortopedin – nu på USÖHelt nya insikter om elKomposthink bokashi omvandlar matrester till jordförbättring och växtnäring!Premiär för Kia ProCeed: Skapar eget segmentRätt produkter för precision i flödesmätning och regleringSnabbt växande marknadsintresse för Moniers integrerade solenergitakHauschild+Siegel från Malmö vinner Svensk Betongs Arkitekturpris Prefab
Annonser