TISDAG 16 JULI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Silvent expanderar och öppnar kontor i Nederländerna

Under sommaren har tryckluftsföretaget Silvent expanderat och öppnat ett nytt säljkontor i Nederländerna.
Silvent har sedan tidigare kontor i USA, England, Frankrike, Österrike, Sverige och Kina. Det är den ökande efterfrågan i kombination med önskan om att ge kunderna en allt bättre service som fått Silvent att expandera sin verksamhet.

Silvent hjälper tillverkningsföretag med förbättrad arbetsmiljö och energioptimering vid blåsning med tryckluft. Silvents blåsmunstycken, blåspistoler, ljuddämpare och kundanpassade luftknivar för blåsning med tryckluft används av industriföretag i mer än 75 länder.

- Vårt nyöppnade kontor ligger i Heerlen. Kontoret ska hjälpa tillverkningsföretag i Nederländerna, Belgien och Luxemburg med energioptimering och förbättrad arbetsmiljö. Vi har märkt att det finns ett stort intresse för våra produkter och vår expertis kring blåsning med tryckluft, det är därför vi vill öka antalet kontor och komma närmare våra kunder, säger Anders Erlandsson, VD på Silvent.

Två säljare har anställts till det nya kontoret och känslan efter ett par månaders arbete är riktigt bra. De nya säljarna har kommit väl in i sina nya roller och fått ett positivt bemötande från marknaden. Tack vare den positiva starten och den höga efterfrågan har Silvent redan tagit beslut om att anställa ytterligare två säljare till det nederländska kontoret, redan i början av nästa år.

- Vi växer mycket för tillfället, på flera marknader. Utöver Nederländerna har vi just nyanställt på den italienska, österrikiska, amerikanska och engelska marknaden. Under hösten är vår förhoppning att rekrytera en finsktalande säljare till det svenska kontoret. Det händer verkligen mycket på alla marknader, vilket är väldigt spännande, säger Anders Erlandsson.

2018 har fram tills nu varit ett bra år för Silvent och Anders kan avslöja att det finns en tydlig expansionsplan för framtiden. Silvent kommer framförallt att fokusera på den europeiska marknaden, men utesluter inte att det även kommer att ske expansioner utanför Europa. Redan under 2019 kommer Silvent öppna sitt nästa kontor, i Spanien.

- Kundrelationen är viktig för oss. Vi vill gärna ha en nära kontakt till kunderna och möjlighet att hjälpa till med tester, installationer och support. Vi har mycket erfarenhet och kunskap inom företaget, men kundmötena bidrar till att vi ständigt utvecklas och lär oss mer. Detta är en viktig del av Silvent, säger Anders Erlandsson.


För mer information, kontakta:
Anders Erlandsson, VD, Silvent AB,
tfn: +46 (0)33 23 79 07,
E-mail: info@silvent.se
Hemsida: www.silvent.com
Kontaktinformation
Postadress
Vev­gatan 15
50464 Borås
Region
Borås
Västra Götalands län
Sverige
Orgnr:
556087-6137
Grundat: 1989
Anställda: 80

Företagsbeskrivning och tjänster/produkter saknas

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-07-05
Ett parkeringsgarage fullt med GARO-laddboxarUtveckla den applicerbara forskningen kring träbyggande – skapa frizoner
2019-07-04
Rudells blir AR Rackings enda återförsäljare i SverigeNCC tecknar rikstäckande ramavtal med RiksbyggenByggblock för högtryckshydraulik i hårda miljöerFordonsbesiktningens historiaReserapport från Z&I´s Roadshow"Därför är SunPine så centrala i omställningen"Telia kopplar upp E.ONs kunder i SverigeFler certifieras inom underhållsledarskapVärldens första batteridrivna modell med spadgrepp och KickBack ControlKlimatomställningen viktig fråga när näringsministern besökte Cementa i SliteOrkla väljer ledande energileverantör för sin värmeförsörjning i FilipstadEtt lyckat Vinnova-projekt under ledning av SSGMaskiner och människor testade knäckebrödLiqui Moly officiell partner för friidrotts-EM 2020Nya Opel Astra – nu ännu mer effektivJobba med Skyddsronder och checklistor i Zert RMWater&Wastewater – ny internationell VA-mässa 2021
2019-07-03
Säker med Kipp i 100 årNya Renault Captur som plug-in hybridFord levererar nyheter om Ford GT vid Goodwood Festival of SpeedSveriges nya forskningsfartyg levererat till SLU i SpanienMariestads kommun får ledande roll i Sveriges IndustrikommunerModellstyrd marksanering på Godisfabriken i GävleVärlden behöver inte fler plaggCapgemini blir en av Volvo Cars huvudleverantörer inom digital transformation och molnlösningarSvevia målar om HögakustenbronBlogg Almedalen 2019: Flexibilitet är det nya svarta – så vad händer härnäst?Nya BMW X6 - större, starkare och lyxigareSkellefteå Snickericentral får stororder på över 40 miljonerIndustri på frammarschMiljöreglering hotar nödvändig klimatomställningKompetensförsörjning i fokus på ME:s almedalsseminariumNya RIO:n i serien E-LineHyundai rankad i topp när det kommer till kvalitet
2019-07-02
Schneider Electric Foundation i partnerskap med Solar Impulse FoundationDigitala verktyg som skapar verklig affärsnyttaKontrollera trycket i ditt hydraulik system med testnipplar från CEJNStavdal och Ramirent påbörjar sammanslagningenStena Recycling deltar i pilotprojekt för spårbarhet av farligt avfallProcessus projekterar för ett hållbart samhälle världen överAbacus produktionsstartar 131 studentbostäder i Ruddammen, centrala StockholmNuvarande åtaganden att avveckla kolkraft gravt otillräckliga för att vända klimatförändringen Smart Industriell ModerniseringFortsatt god konjunktur i Stockholm trots orolig omvärld Almedalen 2019 - Uppdämt behov av omställningPressinbjudan - Klimatsäkert vatten9 av 10 återvinner i SverigeLätthet och brandklass avgjorde valetITU-elever tävlar i Ungdoms-SM i CNC-TeknikEn av de första FSC-certifierade etikettproducenterna i NordenSSC Öhns Snickeri flyttar verksamheten till SävarErnströmgruppen förvärvar BS ElcontrolKGKs hållbarhetsarbete uppmärksammas av Svensk HandelFriendly Building nominerat till innovationspriset E-prize
2019-07-01
Volvo Car Sverige stärker rollen som marknadsledare i juniUtveckling inom fordonsindustrin kan ge stora möjligheter till svenska leverantörerNy rapport visar att vart tionde fastighetsbolag saknar kontroll på sin energianvändningMontico digitaliserar svetsutbildningVerizon förenas med Zoom för att utöka kundernas kommunikationsmöjligheter Berendsen investerar i Sveriges första eldrivna distributionsbil för mattor
Annonser