TISDAG 19 FEBRUARI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Silvent expanderar och öppnar kontor i Nederländerna

Under sommaren har tryckluftsföretaget Silvent expanderat och öppnat ett nytt säljkontor i Nederländerna.
Silvent har sedan tidigare kontor i USA, England, Frankrike, Österrike, Sverige och Kina. Det är den ökande efterfrågan i kombination med önskan om att ge kunderna en allt bättre service som fått Silvent att expandera sin verksamhet.

Silvent hjälper tillverkningsföretag med förbättrad arbetsmiljö och energioptimering vid blåsning med tryckluft. Silvents blåsmunstycken, blåspistoler, ljuddämpare och kundanpassade luftknivar för blåsning med tryckluft används av industriföretag i mer än 75 länder.

- Vårt nyöppnade kontor ligger i Heerlen. Kontoret ska hjälpa tillverkningsföretag i Nederländerna, Belgien och Luxemburg med energioptimering och förbättrad arbetsmiljö. Vi har märkt att det finns ett stort intresse för våra produkter och vår expertis kring blåsning med tryckluft, det är därför vi vill öka antalet kontor och komma närmare våra kunder, säger Anders Erlandsson, VD på Silvent.

Två säljare har anställts till det nya kontoret och känslan efter ett par månaders arbete är riktigt bra. De nya säljarna har kommit väl in i sina nya roller och fått ett positivt bemötande från marknaden. Tack vare den positiva starten och den höga efterfrågan har Silvent redan tagit beslut om att anställa ytterligare två säljare till det nederländska kontoret, redan i början av nästa år.

- Vi växer mycket för tillfället, på flera marknader. Utöver Nederländerna har vi just nyanställt på den italienska, österrikiska, amerikanska och engelska marknaden. Under hösten är vår förhoppning att rekrytera en finsktalande säljare till det svenska kontoret. Det händer verkligen mycket på alla marknader, vilket är väldigt spännande, säger Anders Erlandsson.

2018 har fram tills nu varit ett bra år för Silvent och Anders kan avslöja att det finns en tydlig expansionsplan för framtiden. Silvent kommer framförallt att fokusera på den europeiska marknaden, men utesluter inte att det även kommer att ske expansioner utanför Europa. Redan under 2019 kommer Silvent öppna sitt nästa kontor, i Spanien.

- Kundrelationen är viktig för oss. Vi vill gärna ha en nära kontakt till kunderna och möjlighet att hjälpa till med tester, installationer och support. Vi har mycket erfarenhet och kunskap inom företaget, men kundmötena bidrar till att vi ständigt utvecklas och lär oss mer. Detta är en viktig del av Silvent, säger Anders Erlandsson.


För mer information, kontakta:
Anders Erlandsson, VD, Silvent AB,
tfn: +46 (0)33 23 79 07,
E-mail: info@silvent.se
Hemsida: www.silvent.com
2019-02-14
Global konkurrens i digitaliseringBASF lanserar ny digital plattform för byggindustrinNy vibrationsövervakning på pappersmaskin i HallstavikIKEA investerar i en av världens största vindkraftsparkerMarkant ökning av kvinnliga forskare inom produktionsteknikFokus på inkluderande och jämställd arbetsplats på Personal & Chef
2019-02-13
Ny Forrester-rapport: 69% av företagen är missnöjda med sitt molnbaserade kundvårdssystem Indikera maskinens statusStationschef till Luleå (Krossvägen)Peab bygger bostäder och galleria i FalkenbergHur utreder man klagomål på inomhusklimatet? Framgångsrik jobbmässa för unga på Svenska MässanStrands i nytt samarbete – med rallystjärnaParker Hannifin lanserar externt övervakad pneumatisk säkerhetsventil för nödstopp och systemfelEngcons slanglösa modulsystem och högflödessvivel är klara för serieleveransROBOYAGI - Klassledande robotprestanda från RYOBI Focus Nordic går på djupet med ny drönaragenturStarkt resultat för Fortnox 2018BMW M tar mark med helt nya X-modellerTekniska museet och Stora Enso bygger Stockholms smartaste byggnad i träStark rekrytering till Assemblin ElNy skräddarsydd vuxenutbildning öppnar för jobb inom industrinRenault F1 Team – 2019Varning: ta det lugnt på sportlovsvägarnaRebl Industries flyttar in i Gothia Science Park
2019-02-12
Ny överenskommelse ska ge fler jobb inom byggsektornStororder när Spring Systems fortsätter växaExakt temperaturmätning med JUMO dTRANS T06Dematek levererar unik kran till världens modernaste forskningsanläggningVåra utbildningar 2019Hultafors 2.40 tumstock FSC®-certifieradArbetet med nästa generations smarta elmätare påbörjatStål & Hyr och Renta går samman med JRent i JönköpingHitachis kundtidning – nytt nummer uteBMW kör ifrån inom elektrifierad och självkörande mobilitetCarina Ståhl utses till ny VD i trähustillverkaren Sizes WorksWebbaserad Säker Vatten-utbildning för VS-projektörerGregor Rolski blir chef för Tyréns verksamhet i ÖsteuropaStora fördelar med att implementera AI-lösningarNy lösning för slipning av hörn Professionell IT-kyla för serverrum och teknikrumLVD erbjuder ny automation till Phoenix fiberlaser i storformatSäkert halkskydd, lika aktuellt året omSka få 3D-printing i Mellansverige att lyftaEtt whitepaper om energieffektivare värmedistribution med PUR-skumsisolerad kulvert Ny digital plattform håller koll på kostnaderna under byggprojektet
2019-02-11
Provkörning och premiärvisning av Volvo Dig Assist under Rally SwedenNCC bygger arbetstunnlar till nya tunnelbananFörslutning med unik historiaCygate vinnare av Volvo car group/Volvo cars quality excellence awardNya Opel Corsa tar toppteknologier till småbilssegmentetAPM Terminals driver aktivt miljöförbättringar - för en hållbar framtidÅrets vinnare av Quality Innovation Award inger stort framtidshoppKlarar du 90 dagar utan bil?Kraftigt förbättrade parametrar för hållbara transporterNy utmärkelse för skogsvård delas ut på SkogsElmia 100 % förnybar energi till Wibax terminalerNy vd för Förpacknings- och TidningsinsamlingenUpplands Motor har utsetts till årets återförsäljare av elbilarHållbar cement- och kalkproduktion i fokus för ny centrumbildningSvenske Erik Johansson är ny BMW Motorsport Junior 2019IT och ”Enterprise Mobility” i byggbransch och infrastruktur
Annonser