TISDAG 20 NOVEMBER 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Silvent expanderar och öppnar kontor i Nederländerna

Under sommaren har tryckluftsföretaget Silvent expanderat och öppnat ett nytt säljkontor i Nederländerna.
Silvent har sedan tidigare kontor i USA, England, Frankrike, Österrike, Sverige och Kina. Det är den ökande efterfrågan i kombination med önskan om att ge kunderna en allt bättre service som fått Silvent att expandera sin verksamhet.

Silvent hjälper tillverkningsföretag med förbättrad arbetsmiljö och energioptimering vid blåsning med tryckluft. Silvents blåsmunstycken, blåspistoler, ljuddämpare och kundanpassade luftknivar för blåsning med tryckluft används av industriföretag i mer än 75 länder.

- Vårt nyöppnade kontor ligger i Heerlen. Kontoret ska hjälpa tillverkningsföretag i Nederländerna, Belgien och Luxemburg med energioptimering och förbättrad arbetsmiljö. Vi har märkt att det finns ett stort intresse för våra produkter och vår expertis kring blåsning med tryckluft, det är därför vi vill öka antalet kontor och komma närmare våra kunder, säger Anders Erlandsson, VD på Silvent.

Två säljare har anställts till det nya kontoret och känslan efter ett par månaders arbete är riktigt bra. De nya säljarna har kommit väl in i sina nya roller och fått ett positivt bemötande från marknaden. Tack vare den positiva starten och den höga efterfrågan har Silvent redan tagit beslut om att anställa ytterligare två säljare till det nederländska kontoret, redan i början av nästa år.

- Vi växer mycket för tillfället, på flera marknader. Utöver Nederländerna har vi just nyanställt på den italienska, österrikiska, amerikanska och engelska marknaden. Under hösten är vår förhoppning att rekrytera en finsktalande säljare till det svenska kontoret. Det händer verkligen mycket på alla marknader, vilket är väldigt spännande, säger Anders Erlandsson.

2018 har fram tills nu varit ett bra år för Silvent och Anders kan avslöja att det finns en tydlig expansionsplan för framtiden. Silvent kommer framförallt att fokusera på den europeiska marknaden, men utesluter inte att det även kommer att ske expansioner utanför Europa. Redan under 2019 kommer Silvent öppna sitt nästa kontor, i Spanien.

- Kundrelationen är viktig för oss. Vi vill gärna ha en nära kontakt till kunderna och möjlighet att hjälpa till med tester, installationer och support. Vi har mycket erfarenhet och kunskap inom företaget, men kundmötena bidrar till att vi ständigt utvecklas och lär oss mer. Detta är en viktig del av Silvent, säger Anders Erlandsson.


För mer information, kontakta:
Anders Erlandsson, VD, Silvent AB,
tfn: +46 (0)33 23 79 07,
E-mail: info@silvent.se
Hemsida: www.silvent.com
2018-11-15
Best Transport rustar för rekordvolymer under Black WeekEffektiv steglös R32 utomhusdel nu med värme- och kylproduktionVolvo och BMW överraskar med nya konceptbilar på eCarExpoMitsubishi Motors i Tyskland - störst växande märke i oktober 2018 (+63,3%)Populär kran nu med 7,3 m räckvidd!Smarta allianser – industrins nyckel till IoTFortsatt samarbete med My Dream Now: Tre nya klasscoacher från ForsenFull kontroll, färre lastbilar och mer godsNy standard visar hur man hanterar tillförlitligheten i system
2018-11-14
Gnosjö Automatsvarvning presenterar idéer för att framtidssäkra svensk legotillverkningSkandinaviska Områdesskydd öppnar kontor i GöteborgSverigepremiär för Pumps & Valves på Malmömässan!Opus Bilprovning etablerar i Malmö Skanska förser mobila byggarbetare med robusta Toughpad-datorerFettmätaren, angår alla som smörjer manuellt...Klaravik utsedd till Gasellföretag 2018Snart öppnar Besikta för tungtrafik i NorrköpingHur du väljer rätt arbetsbyxaebm-papst gasfläkt i effektiv och miljövänlig högtryckstvätt Forskare vill testflyga svenskt biobränsle 2021Blåkläder lanserar två nya flamkollektioner! App låter bilägaren besikta skadan på distansChristina Lindbäck, NCC i Snåret: Agenda 2030 är som en affärsplan för samhället. Konkreta tips för att höja innovationskraftenQamcom blir Gasell - IgenHelen lämnade försäkringsbranschen för VVS-yrketProMeister Solutions och Lärande i Sverige tar nästa steg i framgångsrikt utbildningssamarbete Pressinbjudan: Kronprinsessparet besöker Höganäs och Cortus EnergyNytt revolutionerande koncept sätter människor i centrumAGA lanserar ny produkt för snabbkylning av flytande livsmedel
2018-11-13
Komplett utbildning som tar dig från första kontakt till färdig leverans med nöjda kunder!Större flexibilitet med ny serie överströmsrelänVBN Components får tyskt innovationsprisMekanisk verkstad för Er som ställer hårda krav har fått sin 3:e Biglia installeradPålitligt korrosionsskydd från Henkel.CEJNs teamledares kommentar till The Next Generation: "Vårt ansvar är att hålla dig säker"20-åriga Stella bryter manlig norm i byggbranschenGrunden Bois är årets Number 10 stipendiatLesjöforsfjädrar i framtidens mänskliga robotarBilia förvärvar en auktoriserad serviceverksamhet för BMW i NorgeNytt industrimagasin vinter 2018 ute nu!Hyundai och Vodafone inleder samarbete om uppkopplade bilarEldrivna truckar testas i produktion i Bolidens AitikgruvaLåt oss presentera: Fredagens gäster i Defas podstudioHet marknad för begagnade bilar trots färre försäljningar Arbeta i HD med nya High Demand pro18-v batterierFörsäljningsrekord på Gekås Ullared ger bidrag till Missing PeopleSvenska chefer underkänner sitt eget cv BMW + vinterhjul =gratis vinterhjulYrkesgymnasiet ökar med 25 procent Så ser företagandet ut i din kommunMakita lanserar sladdlös kaffemaskin på 12/18VEntreprenörskap hos Sigtuna Kommun20-åring med hjärta för kunskap och kvalitetWidrikssons lanserar ytterligare tjänster inom IT-logistik och transportÖkad säkerhet i truckmiljön med Zone Intelligence Bättre arbetsmiljö med ljuddämpade diamantklingorPremiär för ny butik och entre i Älvsjö och ny filial i Borås.Scanias transportlaboratorium blir fossilfrittRejmes Bil prisbelönta på motorgalan 2018Maskinhandboken – Ny SEK Handbok!Nordic Truckcenter SE inleder samarbete med TOTAL Nordic
Annonser