TORSDAG 17 OKTOBER 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Snowflake finns nu tillgängligt på Microsoft Azure Government

Snowflake, data warehouse-lösningen byggd för molnet, tillkännagav idag att den nu finns allmänt tillgänglig på molnplattformen Microsoft Azure Government.
Snowflake på Microsoft Azure Government erbjuder regeringsanknutna instanser i USA säkerhet, skydd och följsamhet av högsta kvalitet.

- Den allmänna tillgängligheten av Snowflake på Microsoft Azure Government markerar första gången som Snowflakes lösning erbjuds i regeringssektorn, säger Ro Dhanda, Snowflake Regional Vice President vid the U.S. Federal Business. Med Snowflake på Azure Goverment-plattformen kan regeringsanknutna instanser få prestanda, skalbarhet och enkelhet i en kraftfull molnbyggd data warehouse-lösning och samtidigt uppfylla deras strikta krav på säkerhet och efterlevnad.

- Microsoft Azure Government skapades för att i grunden möta våra federala kunders och partners behov av möjligheter, prestanda och följsamhet, säger Greg Myers, Vice President, Federal, vid Microsoft Corp. Tillägget av Snowflakes molnbyggda data warehouse-lösning i Azure Government-portföljen gör det möjligt för våra kunder att framdriva och uppnå nya insikts- och innovationsnivåer.
Azure Government är det uppdragskritiska molnet som levererar betydande innovations- och säkerhetslösningar till den amerikanska regeringens kunder och deras partners. Med förstklassig säkerhet och omfattande efterlevnad av regelstandarder kan myndigheter smidigt påskynda adoption i en konsekvent hybridmiljö utformad för flexibilitet och skalbarhet. Azure Government möjliggör innovation med djupt integrerade molntjänster, data och avancerade analyser, samt en öppen applikationsplattform som erbjuder byggstenar för att snabbt utveckla, distribuera och hantera intelligenta lösningar.

Snowflake på Azure Government är ännu ett exempel på Snowflakes kundcentrerade tillvägagångssätt, vilket gör det möjligt för organisationer att enkelt och lönsamt lagra och få tillgång till alla sina data för djupgående analytiska insikter. Snowflakes teknologi kombinerar kraften i en kraftfull data warehouse-lösning, flexibiliteten hos Big Data-plattformar, molnelasticitet och direkt datadelning till en bråkdel av kostnaden för traditionella lösningar.

Presskontakt:
Henrik Aare
Northern Link PR för Snowflake Computing
henrik@nlpr.se

Om Snowflake Computing
Snowflake är ett data warehouse som helt och hållet är byggt för molnet. Snowflake erbjuder datadrivna verksamheter funktioner som instant elasticity, säker datadelning och sekundbaserad prissättning. Snowflake kombinerar fördelarna med data warehousing, flexibiliteten i big data-plattformar och flexibiliteten och skalbarheten som molnet erbjuder och säljer lösningen till en bråkdel av kostnaden för traditionella lösningar. Snowflake: Your data, no limits. För mer information, se gärna: snowflake.com.
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

Nyheter med koppling till företaget

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-10-08
HCL Technologies lanserar HCL Digital Experience 9.5 Carlstad Machinetools med ny agentur för Correas maskiner!Effektivare renblåsning av filter med ny ventilSTARK GROUP väljer moln­baserad ruttplanering från DescartesTele2s mobilnät bäst i testHüllert och Merlo expanderar – nytt säljkontor i KarlstadHållbar produktion i fokus när Prevas och Recab blir partnersSectra får order på IT-lösning för radiologi av amerikanska Marshfield Clinic Health SystemBeijer Ref investerar i ny fabrik för grön kylteknikFinnair fortsätter att expanderaBygma växer i Stockholm – fördjupar samarbetet med Målarkalk AB
2019-10-07
Swedol förvärvar Industriprofil i GävleSKF förvärvar industriellt AI-bolagSkanska bygger ny stamnätsstation i Mårtensdal, StockholmAtlas Copcos nya e-guide hjälper dig på vägen mot att klara steg V-utsläppskravenLinxon levererar transformatorstation till Skanstullsprojektet i StockholmVattenfall i samarbete med TINE om 200 nya laddplatser i NorgeDärför behöver ditt företag en teknikinformatörIngenjörer använde lekfulla arbetssätt för att öka kreativitetenIT-specialistföretaget Pure IT North expanderar och utökar sina lokaler i centrala Umeå
2019-10-04
Fjädrar och banddetaljer i nyskapande skivbromsar från Haldex Gymnasieskolan sätter laserskärning på schematBergs Timber begränsar produktionen och flyttar huvudkontoret till VimmerbyRaySearch har fått nytt regulatoriskt godkännande för RayStation i KinaNCC och Volvo utvecklar ny tjänst för schaktmassor som ger hög produktivitet och mindre klimatpåverkanVolvo passerar milstolpe med över en miljon uppkopplade maskiner och fordonPanasonic lanserar ny värmeväxlare för grön, kommersiell drift 2019 års Swedish Steel Prize finalister symboliserar 20 år av innovativ ingenjörskonst
2019-10-03
Mora CNC utökar sin kapacitet inom 5-axlig bearbetning med en maskin från tyska HedeliusStark efterfrågan på Volvo Cars elhybriderStjernberg Automation levererar en av marknadens snabbaste skärmaskinerSchneider Electric lanserar nya arbetslamporVerizon Incident Preparedness and Response Report uppmanar företagen att öva Ökad effektivtet och produktivitet med autopol batch manager8 av 10 tjejer vittnar om machokultur på byggprogrammenPremiär för 30 elbussar i GöteborgTre säkerhetsrisker med 5G IF Metalls medlemmar får Sverige att funkaVälisolerad port innoverar marknadenRototilt välkomnar säkerhetsinitiativ från VeidekkePorsche Carrera Cup Scandinavia: Stjärnspäckat finaldrama och Porsche Festival med över 1 000 bilar!Industrins ekonomiska råd - nedväxling i den globala produktivitets-tillväxtenSvenska energiexperter i Kazakstan – satsning på hållbara lösningar
2019-10-02
Trendbrott – nyföretagandet ökar efter två års minskning1 200 nya arbetsplatser till Kallebäcks TerrasserVärldens första Svanenmärkta plastgolv lanseras av TarkettSvenska Aerogel Holding AB (publ) startar ny produktionslina 31 oktoberNeste och Lufthansa samarbetar för en mer hållbar luftfartNu lanserar vi vår bärbara betalnings/kassaterminal med en integrerad 8 tums AndroidskärmOmar ska inspirera ungdomar i Dalarna till motorbranschenSuccé för RymdveckanPreem öppnar ny bemannad station i Örebro
2019-10-01
Konsten att utveckla unika produkter för att tillgodose järnvägsindustrins behov Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner flyttar ihop i KalmarAlecta först i världen med att certifieras av ESG4RealNordisk E-handelslogistik tar fart i Finland under AXLALidl nominerade till ännu ett pris för hållbart byggandeClasbilen hördes i hela Stockholm – förväxlades med glassbilenPowerCell deltar i EU-projekt kring tunga lastbilar som elektrifieras med bränslecellsteknologiSkellefteå Kraft och Ardian möjliggör ny vindkraftpark i HärjedalenJämtkraft, framtidens elbolag, väljer Connectel som innovativ partnerASAP till Umeå för att träna studenter i hållbart ledarskap
Annonser