ONSDAG 18 JULI 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Snyggare, varmare och smidigare vinterhandskar

Nu har vårt nya sortiment med vinterhandskat landat.
Denna kollektion inkluderar fyra olika modeller där alla har en genomgående snygg design i svart och grönt. Detaljerna är vad som utmärker dessa handskar och gör de till något alldeles särskilt speciellt.

En av de huvudsakliga komponenterna i denna serie är att vi använt räfflad PU istället för läder. Detta gör att handskarna andas bra, är längre hållbara och mer flexibla. En av de mest värdefulla funktionerna är den slimmade formen som omfamnar händerna.

PRV-700 – Flash
Denna enkla handske är inte så enkel ändå. Denna vinterhandske har förstärkt pekfinger och fingertoppar på alla fyra fingrar. Den har dubbla sömmar på utsatta ställen som säkerställer hållbarheten. Fleecefodret inuti håller händerna varma under de kallaste av dagar. PRV-700 har även ett M-tex membran som gör handsken vind- och vattentät så att händerna dessutom alltid är torra. 

PRV-750 – Flash Kardborre
Flash lever minst sagt upp till namnet. Denna flashiga handske är gjord av ett högkvalitativt polyestermaterial. Den har en kardborreknäppning som smider åt runt handleden och håller handsken på plats. Flash har också ett M-tex membran som håller oönskad snö, vatten och vind utanför värmen inuti där ett fleecefoder håller händerna varma och sköna.

PRV-800 – Light Winter
Denna modell är en lättare typ av vinterhandske. Den är till mångt och mycket väldigt lik PRV-700 – Flash men den har inte ett membran. Däremot har denna handske ett fleecefoder som håller händerna varma och sköna och den är särskilt rekommenderad för de som är känsliga mot krom.

PRV-900 – Victory Winter
Den här är något alldeles särskilt. Victory Winter har förstärkt tumme och fingertoppar. Den har en dragförstärkning på innansidan handleden som gör det enkelt att dra på sig handsken. Denna modell har ett varmt fleecefoder och är ett bra alternativ till läderhandskar. De är dessutom rekommenderade till människor som är känsliga mot krom. 

Vill du veta mer om sortimentet, modellerna eller hur du går tillväga för att köpa in PRV-sortimentet – kontakta oss!

KONTAKTINFORMATION
031-54 80 50
031-53 10 05 (FAX)
info@softtouch.se
order@softtouch.se
kundservice@softtouch.se
2018-07-09
Viktor Hanson och Arkitema skapar koncepthus i KL-träDalakrafts snabbladdare ingår i Clevers laddnätverkSkandinaviens största hissautomatsystemVVS-grossisten Dahl etablerar ny butik i UddevallaStrömindikeringsplint med Push-in anslutning och frånskiljareLedande aktörer inom entreprenörskap möts i VästsverigeSiemens förnyar elnätets ”motorvägar” – affären värd en halv miljard De ska hitta lösningar för att magasinera grundvatten på Gotland Innovativa säkerhets­lösningar med Komatsu Komvision och ISO5006:2017
2018-07-06
Clockwork tar steget och blir rikstäckandeBAGA söker säljare till Stockholm och norra SvealandReguity Group AB förvärvar Digital Aktiebok från UC ABÖrestadskyl total­entreprenör för ett nytt kyl- och fryslager åt Svensk Caters ABHr Björkmans Entrémattor förvärvar Stockholms Hyr-TvättKompletta klassrumspaket gör oss bäst i klassen Best Transport satsar på livsviktiga tempererade transporterVad är skillnaden mellan studier på universitet och yrkeshögskola?Nu kan du ansöka om bygglov digitaltRaise Reach medverkar på mässan för alternativa investeringarNordic Waterproofings förvärv av Veg Tech AB är genomförtFörsta hjullastaren från CLAAS är såld i SverigeFöreningslivet behöver moderniseras och digital­iseras för att engagera ungaEn truck för alla tillfällen
2018-07-05
Trelleborg fokuserar på tekniska genombrott i sitt utbyggda FoU-centerPeab bygger om ledamotshuset i StockholmDet blir allt svårare att skydda ditt varumärke på egen handPeab Asfalt får stort uppdrag i Norvik Hamn, NynäshamnParker lanserar P1F, helt ny ISO15552-klassad pneumatikcylinderMastbyte påverkar radiomottagningen från TåsjöSpänningsaggregat med längre livslängd än någonsin!Återvunnen plast ger stora miljövinster för WexnetFord Mustang Bullitt är på plats under Goodwood Festival of SpeedRiksbanken, banker och börserna profilerar sig inom kryptovalutorCombitech tar över hela norska WatchcomKvikkac visar upp sin prisvinnande innovation On-Rails på Västgård game fair Sopra Steria öppnar nytt kontor i ÖstersundRegeringen måste göra det lättare att starta egetSolcellsenergi får Högskolans elräkning till 0Nöjda kunder hos Proton Lighting i VärnamoÄr BankID säkert?Renault testar autonoma mobilitetstjänster för allmänhetenSune firar 60 år på Norconsult!Karlstad i topp tio för hållbara transporter 2018Lätt för småföretagare att bli digitala Ointresse för ekonomi hos unga ger negativa konsekvenser senare i livetWästbygg Projektutveckling satsar på fler ungdoms­bostäder MTD-gruppen levererar Apoteas varor direkt hem Fujitsu förenklar katastrofåterställning med nästa generations ETERNUS Snapshot Manager
2018-07-04
Hur utvecklar man en hållbar uthyrningsverksamhet med miljötänk?WAGO TOPJOB® S DIN-skenmonterade kopplingsplintPeab renoverar bostäder i HelsingborgNCC renoverar och säkrar dammanläggning i HallandPrevas tecknar avtal med OMV (Norge) ASBilmarknaden juni 2018Regeringen satsar på kompetensutveckling inom AI Hur riggar vi en hållbar industriutveckling i hela landet?Ny CFO hos teknik- och industriserviceleverantören Bilfinger Energimyndigheten ger stöd till Preems och Vattenfalls planerade vätgasfabrik i GöteborgRagn-Sells och LKAB utvinner mineraler ur gruvavfall Sveriges myndigheter skapar förvirring kring elens klimatpåverkanSäkerhetsrummet skyddar värdefullt livsmedel26 miljoner kronor till projekt för att öka ekologisk produktion och konsumtion
Annonser