FREDAG 23 MARS 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Snyggare, varmare och smidigare vinterhandskar

Nu har vårt nya sortiment med vinterhandskat landat.
Denna kollektion inkluderar fyra olika modeller där alla har en genomgående snygg design i svart och grönt. Detaljerna är vad som utmärker dessa handskar och gör de till något alldeles särskilt speciellt.

En av de huvudsakliga komponenterna i denna serie är att vi använt räfflad PU istället för läder. Detta gör att handskarna andas bra, är längre hållbara och mer flexibla. En av de mest värdefulla funktionerna är den slimmade formen som omfamnar händerna.

PRV-700 – Flash
Denna enkla handske är inte så enkel ändå. Denna vinterhandske har förstärkt pekfinger och fingertoppar på alla fyra fingrar. Den har dubbla sömmar på utsatta ställen som säkerställer hållbarheten. Fleecefodret inuti håller händerna varma under de kallaste av dagar. PRV-700 har även ett M-tex membran som gör handsken vind- och vattentät så att händerna dessutom alltid är torra. 

PRV-750 – Flash Kardborre
Flash lever minst sagt upp till namnet. Denna flashiga handske är gjord av ett högkvalitativt polyestermaterial. Den har en kardborreknäppning som smider åt runt handleden och håller handsken på plats. Flash har också ett M-tex membran som håller oönskad snö, vatten och vind utanför värmen inuti där ett fleecefoder håller händerna varma och sköna.

PRV-800 – Light Winter
Denna modell är en lättare typ av vinterhandske. Den är till mångt och mycket väldigt lik PRV-700 – Flash men den har inte ett membran. Däremot har denna handske ett fleecefoder som håller händerna varma och sköna och den är särskilt rekommenderad för de som är känsliga mot krom.

PRV-900 – Victory Winter
Den här är något alldeles särskilt. Victory Winter har förstärkt tumme och fingertoppar. Den har en dragförstärkning på innansidan handleden som gör det enkelt att dra på sig handsken. Denna modell har ett varmt fleecefoder och är ett bra alternativ till läderhandskar. De är dessutom rekommenderade till människor som är känsliga mot krom. 

Vill du veta mer om sortimentet, modellerna eller hur du går tillväga för att köpa in PRV-sortimentet – kontakta oss!

KONTAKTINFORMATION
031-54 80 50
031-53 10 05 (FAX)
info@softtouch.se
order@softtouch.se
kundservice@softtouch.se
2018-03-20
Världens första anläggning för att avlägsna CO2 från atmosfärenProcurator och Saps Service Management i avtal om arbetskläder och förbrukningsvarorAnn-Louice Olofsson blir ny operativ chef för MyresjöhusHallandstrafiken erbjuder Fria Resor med KrösatågenSt1 tecknar avtal med Menigo för butiksverksamhetenParkers nya online-verktyg förenklar valet av O-ringSå gör vi verklighet av den digitala byggarbetsplatsenSkanska bygger kontors- och bostadsprojekt i Nashville, USA, för 1,3 miljarder kronorBlodstamcells- transplantation effektivaste behandlingen vid skovvis MSFortsatt stora mängder el-avfall samlas inYaskawa fokuserar på strategisk expansion genom att investera i uppstartsföretag.Så påverkas konsumenten av Riksdagens beslut att flytta energiskattenLycksele får digitalt servicecenter
2018-03-19
Nytt ABB AbilityTM Collaborative Operations Center i SverigeNy svensk satellit ska kartlägga okända vindarSolcellsstödet höjs väsentligt under 2018 Ny kundorienterad organisation för SSGVinnarna i NODA Awards 2018 är utseddaPrivatpersoner har på rekordtid investerat 10 miljoner i solenergi på landsbygden i AfrikaStarkt resultat för Öresundskraft 2017Systematiskt brandskyddsarbete är enklare än det låterGrabber lanserar LTX-skruven för diskreta montage av listverk Nokas och JSB, John Svensson Byggnadsfirma, förlänger samarbetetCoreIT med rötterna i Norrland etablerar sig i Stockholm och SvealandSJs webbsajt utsedd till Sveriges bästaÄlvporten nominerat till Årets Bygge!DomiLINE en miniatyrgejd för injustering och positionering. Umeå Energi till final i energitävling i Vasa
2018-03-16
Andrenverken AB investerar i robotcellColliers, det självklara valet inom Industri & LogistikKravet på aktiv jordbrukare tas bortNytt unikt projekt kopplar samman design och materialforskning i SkåneUtökad garanti på Volvo reservdelar hos SweconMöbelhusets produktutveckling leder till framgångDe skapar unik inredning i plåtRenat skogsavfall ger framtidens hållbara produkterKmK instrument - B2B-försäljning med passion för kvalitet och precisionÄnnu ett starkt år för skånsk solenergi 2017Outnorth får ny VDRobusta tigersågar från FLEX ryter av kraftGodsstrategi och sund konkurrens i fokus på Elmia LastbilAir France och KLM satsar ytterligare i NordenFramtidens rekrytering, AI och digitaliseringens nya kravRent vatten i bassängernaVärldsnyhet från Wiha
2018-03-15
Nu är finalisterna i Innovationsrace 2018 klaraStora Enso genomför en emission av ett nytt obligationslån på 300 MEURStyrelsen i Ahlsell AB föreslår långsiktiga incitamentsprogramPeab får nytt väguppdrag i DalslandEnkelt att minska energiförbrukningen, även i maskiner8 av 10 byggföretag upplever svårigheter att rekryteraJärnvägsforskare får patent på slitagemätareSony lanserar kraftfull mobil projektor i fickformatNy mätmetod ska ge rakare rörCastellum i Uppsala bygger nytt kontor åt NCCAllmiljö ny entreprenör för sophämtning i Sala, Heby och EnköpingMariestad, Töreboda och Gullspångs kommuner lanserar e-tjänst för bygglov Michelle Werner ny marknadsbolagschef för AstraZeneca Nordic-BalticAutomatiserad produktion viktigaste framtidsfaktorn för svensk industriHENT ska bygga Skellefteås nya kulturhusVi expanderar nätet – uppåtNu har DATRON äntligen kommit ut med sin nya katalog
Annonser