SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Sticksågar med HiKOKIs smarta teknik

36V sticksåg CJ36DA och CJ36DB
Modellerna CJ36DA och CJ36DB är det senaste tillskottet i HiKOKIs 36V MULTI VOLT-serie.

Dubbel kraft. Mindre format. Snabba, smidiga och kraftfulla sticksågar.

HiKOKI satsar stort på att ge proffsanvändaren mobilitet på arbetsplatsen och en sladdlös arbetsdag. Det görs genom nya 36-volt MULTI VOLT verktyg och MULTI VOLT-batterier, som har samma storlek och låga vikt som dagens 18 volt.

Sticksågen är ett av det mest användbara verktyget och kan användas för många olika applikationer då den kan såga både i trä och olika metaller, grov eller fin sågning, böjda- och raka snitt. Byt bara blad för rätt applikation.

HiKOKI lanserar nu två nya sticksågar i mycket ergonomisk design för en utmärkt manövrering och åtkomlighet. Det som skiljer sågarna är greppet och brytarens placering. CJ36DA har ”topgrip” (bygelgrepp) med låsbar brytare på bygeln och CJ36DB har ”bodygrip” (stavgrepp) med återfjädrande On/Off brytare på båda sidor.

Båda modellerna har mycket hög såghastighet (snabbast i klassen för denna typ av verktyg). Med kraftfull kolborstfri motor med hög driftstid och effektivitet samt lång livslängd. Det tillsammans med MULTI VOLT-batteriet ger CJ36DB hela 40% högre såghastighet än HiKOKIs eldrivna modell CJ160VA.

Med kolborstfri motor säkerställs jämn sågning även under höga belastningar, vilket ytterligare minskar risken för en bränd motor. Variabel hastighet och Auto-mode funktion som minimerar ljud och vibrationer under belastning och garanterar en kontrollerad och säkrare start.

Båda sågarna har integrerat LED-ljus som ger bra sikt vid sågning, spånblås för att hålla såglinjen ren, pendelfunktion i fyra steg, universalfäste för sågblad och kan anslutas till dammsugare.

Sticksågarna levereras med 2 st MULTI VOLT-batterier (BSL36A18, effekt 1.080W), luftkyld snabbladdare (UC18YSL3, ca 32 min. laddtid), splitterskydd, utsugsadapter (för att ansluta till dammsugare) och stapelbar förvaringsväska (HSC). Verktygen kan även användas med det kraftfullare MULTI VOLT-batteriet BSL36B18, som har en max effekt på 1.440W. Detta batteri köps som separat tillbehör.

CJ36DA och CJ36DB finns även som “Tool only”, utan batterier och laddare men med stapelbar förvaringsväska.

Tryggt köp. HiKOKI tillämpar tre års garanti, på både verktyg, batterier och laddare som gäller direkt från inköpsdagen, utan föregående registrering.

För ytterligare information, besök HiKOKIs hemsida eller kontakta: Produktchef Måns Hermelin.


Diana Carlsson
Marknadsansvarig
diana.carlsson@hikoki-powertools.se
08-598 999 00
08-598 999 04

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN