ONSDAG 24 APRIL 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Stororder när Spring Systems fortsätter växa

I dagarna har Spring Systems säkrat en ny strategisk storaffär till en av sina största kunder inom tysk fordonsindustri.
Affären är ett resultat av gediget kunnande och ett effektivt produktionsupplägg i kombination med goda och långsiktiga kundrelationer. Affären är totalt sett värd omkring 70 MSEK och innebär såväl nyinvesteringar som tryggad sysselsättning samt att den skapar resurser till fortsatta investeringar i produktionsutrustning. Affären ligger helt i linje med vår tillväxtstrategi säger Håkan Muhr, försäljningschef.

Spring Systems i Torsås AB Phone: +46 (0)486 10580 Industrigatan 8 Fax: +46 (0)486 10804 P.O Box 152 E-mail: info@springsystems.se SE-385 22 Torsås, Sweden
Kontaktinformation

Spring Systems i Torsås AB

Postadress
Box 152
38500 Torsås
Besöksadress
Industri­gatan 8
SE-38534 Torsås
Region
Torsås
Kalmar län
Sverige
Orgnr:
556094-2699
Grundat: 1964
Anställda: 50
Välkommen till Spring Systems!

Vi är experter på tillverkning av fjädrar, tråddetaljer och clips. Vi älskar utmaningar så därför vill vi gärna konstruera komplicerade detaljer.

Men Spring Systems handlar inte bara om tekniska lösningar och rationell produktion. En bra slutprodukt börjar med en god relation; att lyssna, diskutera, ge förslag – vi jobbar hårt för att förtjäna ditt förtroende. Därför kan vi redan på ett tidigt stadium hjälpa till med konstruktionslösningar och utveckla optimala produkter i nära samarbete med dig.

Historiskt sett har vi haft kunder inom fordonsindustrin så därför är vi vana att arbeta med höga toleranskrav. Vi har sporrats att aldrig slå oss till ro utan att hela tiden sträva efter att överträffa kundernas förväntningar. Vi tillverkar och levererar till en mängd olika branscher som fordonsindustrin, hushållssektorn, skog och trädgård samt bygg- och jordbruks-sektorn.

Strävan är också att hela tiden utveckla våra tekniska kunskaper. Detta för att utveckla och förstärka den konkurrenskraft som vi känner att vi för närvarande besitter.

Våra hörnstenar i verksamheten är därför att kunna erbjuda dig som kund, rätt teknik, till rätt pris, i rätt tid och i rätt kvalitet.

Kunden finns alltid i centrum där goda relationer är nyckelordet.

Senaste annonser från Spring Systems i Torsås AB

Se alla företagets 4 annonser »

Certifieringar

ISO 14001:2008 – ISO 9001:2008 – ISO/TS 16949:2009

Kontakter

Håkan Muhr
Försäljningschef
0486-446 09
Lena Ovesson
HR och miljöansvarig
xx

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-04-17
Synkronisera med robotarInterroll levererar högeffektiva crossbeltsorter till schweizisk referenskund Laddboxar och laddning av elbilar - Kort och gott – följ regelverk och rekommendationer!Miljömedvetna svenskar tvättar bilen hemma – och bryter i vissa fall mot lagenLantmännen väljer Icertis för kontrakthantering i molnet
2019-04-16
Volvobilar i Europa varnar varandra om hala vägar och andra trafikfarorVi välkomnar TT-08 till Ergobjörn-familjen! Kameror för Machine VisionNCC bygger ny räddningsstation i LuleåAnders Ygeman inviger Power Circle Summit på ElfackMinskade utsläpp med fordonsprojektOKQ8 har överlägset bäst täckning på fossilfria bränslet HVO100Kamerasystemet Camos 360° vidgar vyerna på MaskinExpoNy Bevegofilial öppnar snart i Bäckebol i Göteborg Ny undersökning från LeasePlan: Tjänstebilsförarna vill köra elbil – räckvidden fortsatt hinder​Låt elektroniken leva längre!Verktygsboden firar påsk på Skandinaviens största bil- och MC-mässaHyundai fabriksförbereder sina grävmaskiner för Engcons tiltrotatorerHydroscand öppnar butik på VärmdöAxfood väljer Circle K som drivmedelsleverantör Elitfönster lanserar självreglerande solskyddsglas Svensk kvalitetssäkring av metall på väg att få internationell status Bäst att bränna plasten och utvinna energiSMP lanserar egenutvecklad gripskopa
2019-04-15
Polestar 2 sätter fokus på Kina med tillverkning och platsen för den första Polestar SpaceFathantering – Så minimerar du riskernaVedmaskinen Palax C750 – mässans kap på MaskinExpoNya Opel Corsa väger mindre än 1 000 kgJessica Mitrosbaras blir ny enhetschef på Sigma TechnologyDAF utökar sitt sortiment inom byggsegmentetSesam öppnar upp nytt samarbete mellan Garageportexperten och ÅkerströmsLK lanserar blyfritt sortiment för hållbara VVS-installationerVärldspremiär för eldrivna Volkswagen ID. ROOMZZ Airmee är först ut med fossilfria hemleveranser samma dagEgen innovation sänkte energiförbrukningen till en fjärdedelEtt förredskap som är effektivt mot ogräs Världens största batteridrivna spårfordon ska byggas i SkelleftehamnLågt marktryck med nya Bell B20E LGPI höst startar distansutbildningar i robotik och automationHenkels sortiment av hälsa- och säkerhetsprodukter.Andie Lahdo blir årets företagareWibax utbyggnad blir en ”familjeaffär”Janne Hirsikangas till Europafinal i Cat Operator ChallengeChristian Clemens föreslås som ny ordförande för Svenskt FlygOptimerad avjämningsbalk från RototiltMer AI på civilingenjörsprogrammet i produktion och produktdesign
2019-04-12
Rototilt breddar redskapsprogrammet med kraftfulla rivtänderNy försäljningsdirektör på Volvo Car SverigeNCC får miljardorder för över 200 bostäder på ny ö i Köpenhamn 150 000 bilar riskerar körförbud 1 majVerizon presenterar ny IT-säkerhetsrapport kring insiderhot – så skyddar du din organisationVolvo Cars börjar tillverka XC40 vid fabriken i kinesiska Luqiao där fler märken byggsKobelco visar upp automatiserad grävmaskin och Engcon tiltrotator på BaumaNu öppnar Skansen Baltic Sea Science Center!Stor del av svensk järnmalm bildades i vulkaniska processerMarknadens mest snabborrande och hållbara stegborrNya klimatsmarta batteridrivna häcksaxar för en praktfull häckSchneider Electrics svenska vd tillträder ny roll med ansvar för norra Europa Stor satsning på kompetensutveckling av yrkesverksammaEuropeiska MOTOMAN-robotar rullar ut från fabriken i SlovenienSydsvenskt konsortium testar framtidens elvägarNordisk plastindustri förenas i unik paneldebatt på Plastteknik Nordic.
Annonser