ONSDAG 20 JUNI 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Stort intresse för Landshypotek Banks nya bolån

I höstas öppnade Landshypotek Bank för bolån till hus. Kundresponsen har varit över förväntan.
Många nya kunder har bytt bank för sitt bolån till Landshypotek Bank och den samlade utlåningen uppgår redan till över en halv miljard kronor. Nu fortsätter banken även efter årsskiftet med särskilda ränterabatter till nya kunder.

– Vi vill att fler ska få möjlighet att upptäcka och ta del av en annorlunda bank på svensk bankmarknad, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, tf VD på Landshypotek Bank.

Landshypotek Bank är sedan i höstas en ny bank på bolånemarknaden, men har med sig erfarenheter från en över 180-årig historia med utlåning till jord och skog. Banken vänder sig även för huslånet framförallt till kunder utanför landets tre största städer. Många nya kunder har nu hittat till den värderingsmässigt annorlunda banken som har konkurrenskraftiga räntor och presenterat en helt ny digital ansökan på marknaden. På några månader har den samlade utlåningen till husägare växt till över en halv miljard kronor.

– Att kunna erbjuda bolån till hus är en långsiktig satsning för oss, men det är givetvis glädjande att vi har fått en så bra start på vår etablering med stark respons och många nya kunder. Det bekräftar att det finns ett stort behov av en bank som Landshypotek Bank, konstaterar Catharina Åbjörnsson Lindgren.

Nu förlänger Landshypotek Bank tiden till 31 mars för det särskilda erbjudande banken har haft för nya kunder. I erbjudandet ges rabatter i nivåer utifrån belåningsgrad där den bästa räntan är 0,99 procent.

Banken hoppas att intresset ska fortsätta vara stort.

– Med den digitala ansökan är vår bank alltid öppen. Vi får in ansökningar alla tider på dygnet och alla dagar. Vi såg ansökningar även på julafton och vill fortsätta kunna vara ett starkt alternativ på bolånemarknaden, säger Erik Henriksson, privatmarknadschef på Landshypotek Bank.

För ytterligare information:
Tomas Uddin, marknads- och kommunikationschef Landshypotek Bank, 070-2992408
2018-06-15
Gott samarbete med Eon underlättade arbetetForskning i framkant när lärosäten samarbetarIT i vården på Östersunds sjukhusInfraröd strålning kortar torkprocessen vid papperstillverkningKraftigare statiska reläer i storlek 22,5 mm bredd från Crydom Hager Group och AUDI i samarbetar kring hemma­nätverk för billaddningInvigning av holländsk chartersatsning till Skellefteå.FlixBus blir världens första bussoperatör integrerad till Google Assistant Som partner till OEM-industrin kan ebm-papst erbjuda en unik breddFramtidens självkörande fordon kräver nya skyddssystemBAB är ny samarbetspartner till Derome FörvaltningSTIHL HSA 56 bäst i test bland batteridrivna häcksaxarAlzinova erhåller stärkt patentskydd för ALZ-101 och grundteknologin i USAVattenfall vinner FAR:s pris - Bästa redovisning av hållbarhet Forskare från 20 länder deltar på internationell konferens Readly satsar på tillväxt – rekryterar ny Chief Growth OfficerAkzoNobel Specialty Chemicals bygger demonstrationsanläggningAvancerad elektronik i nya transportbilar
2018-06-14
Falck väljer HCL för stort förändringsprojekt med heltäckande infrastukturtjänsterForskningssamarbete för minskade utsläppSmart Connected AssemblySwecon fortsätter som titelsponsor till Rallycross-VM i HöljesNCC och Byggnads regioner överens om landsomfattande löneavtalNästan 700 000 deltog i årets skräpjaktBest Transport och NLX går sammanEaton och Ingram Micro inleder samarbete Ökande e-handel förändrar våra städerSvenskt initiativ till klimatsmart persontransportDigitaliseringen skapar tillväxt för AM System Full fart i torkskåpsfabriken Framtidens maskinförare utbildas i Skellefteå!AQ Groups grundare Claes Mellgren och P-O Andersson är klara för världsfinalen i entreprenörskapKlartecken för att skörda på ekologiska fokusarealer och viss trädaJönköpingsregionen ska bli bäst på digitaliseringÖver 500 nya biogasfordon på vägarnaGateway för Profibus till ProfinetSkånes universitetssjukhus delar ut 22,3 miljoner kronor till forskare Volvo CE testar banbrytande 5G-teknikVart tionde svenskt företag ID-kapatWint och Avida lanserar ny finansieringslösning för småföretag500 DAF XF-lastbilar till Girteka LogisticsEltel Networks Oy och Kubicom inleder samarbeteBatterimaterial för framtidens elfordonNy ledning hos snabbväxande startupFem dagar med heta branschfrågorTelia startar partnerprogram för 5GMay the laser ALC 8 be with you! Alltid!Svevia värnar om broarbetare med ny metodWästbygg och Förbo bygger hyresrätter i MölnlyckeFörsta "spadtaget" för 188 hyresrätter i HelsingborgMångsidig driftslarmsändare
2018-06-13
Ny digital teknik utvecklar verksamheten i StorbritannienNordic Truckcenter lanserar TRP – Truck & trailer parts i SverigeRekordutdelning till svensk hjärnforskningSAS och Apollo förnyar samarbetsavtalInternationell elvägs­konferens demonstrerar unik elvägVIRTA blir partnerföretag i Power CircleKGK lanserar verkstads­inredning tillsammans med Kamasa ToolsTrollhättan levererar till rymden − igenKalmar Energi lämnar pelletsmarknaden och rustar för framtiden Intelligenta kartor hjälper robotar att hitta i ditt hemDatscha har redan anställt 6 av 10 utvecklare i Luleå
Annonser