LÖRDAG 15 DECEMBER 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Stort intresse för Landshypotek Banks nya bolån

I höstas öppnade Landshypotek Bank för bolån till hus. Kundresponsen har varit över förväntan.
Många nya kunder har bytt bank för sitt bolån till Landshypotek Bank och den samlade utlåningen uppgår redan till över en halv miljard kronor. Nu fortsätter banken även efter årsskiftet med särskilda ränterabatter till nya kunder.

– Vi vill att fler ska få möjlighet att upptäcka och ta del av en annorlunda bank på svensk bankmarknad, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, tf VD på Landshypotek Bank.

Landshypotek Bank är sedan i höstas en ny bank på bolånemarknaden, men har med sig erfarenheter från en över 180-årig historia med utlåning till jord och skog. Banken vänder sig även för huslånet framförallt till kunder utanför landets tre största städer. Många nya kunder har nu hittat till den värderingsmässigt annorlunda banken som har konkurrenskraftiga räntor och presenterat en helt ny digital ansökan på marknaden. På några månader har den samlade utlåningen till husägare växt till över en halv miljard kronor.

– Att kunna erbjuda bolån till hus är en långsiktig satsning för oss, men det är givetvis glädjande att vi har fått en så bra start på vår etablering med stark respons och många nya kunder. Det bekräftar att det finns ett stort behov av en bank som Landshypotek Bank, konstaterar Catharina Åbjörnsson Lindgren.

Nu förlänger Landshypotek Bank tiden till 31 mars för det särskilda erbjudande banken har haft för nya kunder. I erbjudandet ges rabatter i nivåer utifrån belåningsgrad där den bästa räntan är 0,99 procent.

Banken hoppas att intresset ska fortsätta vara stort.

– Med den digitala ansökan är vår bank alltid öppen. Vi får in ansökningar alla tider på dygnet och alla dagar. Vi såg ansökningar även på julafton och vill fortsätta kunna vara ett starkt alternativ på bolånemarknaden, säger Erik Henriksson, privatmarknadschef på Landshypotek Bank.

För ytterligare information:
Tomas Uddin, marknads- och kommunikationschef Landshypotek Bank, 070-2992408
2018-12-11
Norwegian ingår avtal med AVTECH Nya digitala lösningar medför nya utmaningarKombinera fritt med nästa generations modulära drivsystemHalléns digitaliserar transportplaneringenWeberfloor 318 slipsats grov DR- traditionellt golvbruk i modern tappningRototilt bygger ut fabriken i Vindeln Lyckad lansering av SSG On site på SkoghallTH1NG förvärvar plattformsverksamhet för snabbare och flexiblare IoT lösningVälgörenhet högst upp på personalens önskelistaWästbygg bygger ännu mer i LimhamnINGO öppnar automatstation i BjästaSåhär får entreprenadföretaget full kontroll över maskinernaÖrebro in i europeisk 3D-printingsatsning: Industriella nätEnklare slipning i svåråtkomliga utrymmen med ny lamellrondellKommer AI ta över ditt jobb i framtiden? Utökning i ventilfamiljen!Industrikommunerna samlade i Trollhättan Säkrare fordon genom MDH-forskning Säljstart för nya Volkswagen T-CrossVD-byte i 24StorageNy fyrteknik sparar miljöDrakar på hjälpmedelsmässa ska ge vardagslösningar en skjuts in på marknaden Logents Bemanningskontor i Borås växer och är nu en av Borås 100 största arbetsgivare
2018-12-10
Järpås Verkstad satsar på Fiberlaser från IntercutSmart sensor för temperatur och fuktighetDerome engagerar sig i MusikhjälpenSå blir julen en glädjens tid även för handlarePeab ingår ramavtal med statliga SpecialfastigheterNaturliga köldmedel i kylanläggningar ställer krav på säkra fläktarAlmi Invest investerar 2 miljoner i cybersäkerhetsföretaget DebrickedRenova utvecklar bränslecellsdriven sopbil Bättre hälsa med elcykel Skånska Energi prisat som inspiratör för hållbarhetClaremont stärker sitt erbjudande kring datadriven tillväxt med ny VDAnpassningsbara rapporteringsfält möjliggör hantering av alla typer av uppdragDAF LF utses återigen till "Fleet Truck of the Year"Kylning med hygienutformning för livsmedelsindustrinThermotech söker UtvecklingsingenjörIntensiv fas i LCDM-projektetNära relationer mellan transportköpare och logistikleverantörer - ett vinnande konceptNy ackumulatortank bidrar till minskade utsläpp i Göteborg 5 - stjärnor till Jaguar I-PACEMed Mapei blev Jan-Erik Johansson en del av en italiensk familjSSG Hydraulikdagar – i klimatarbetets teckenSchneider Electric och Lidl i samarbete
2018-12-07
Lesjöfors bryter ny mark med vridfjädrar i AustralienYtterligare en senare­läggning för finskt kärnkraftverkMakita lanserar kolborstfri 18V 165 mm cirkelsåg med AWSEco-bonus godkänt av EUFörsta spadtaget på ny ackumulatortank IKEA toppar Svensk Hållbarhetsrankinggop växer inom fasadStorsatsning på att anställa fler kvinnor i byggbranschenNy belysningsserie från MaluxPiteEnergi är återigen certifierade som "Great Place to Work"Per-Arne Andersson ny VD och Koncernchef för SvedbergsVarannan husägare kan tänka sig installera solcellerNordiskt 3D-printingsamarbete inlett: ”Hoppas att det skapar tillväxt”
2018-12-06
Överlägsna lastfrånskiljare från LovatoNCC bygger om kontor till hotell på Helsingfors centralstationBerendsen, Nordens ledande textilserviceföretag, vässar hållbarhetsarbetet ytterligare
Annonser