LÖRDAG 22 SEPTEMBER 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Stort intresse för Landshypotek Banks nya bolån

I höstas öppnade Landshypotek Bank för bolån till hus. Kundresponsen har varit över förväntan.
Många nya kunder har bytt bank för sitt bolån till Landshypotek Bank och den samlade utlåningen uppgår redan till över en halv miljard kronor. Nu fortsätter banken även efter årsskiftet med särskilda ränterabatter till nya kunder.

– Vi vill att fler ska få möjlighet att upptäcka och ta del av en annorlunda bank på svensk bankmarknad, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, tf VD på Landshypotek Bank.

Landshypotek Bank är sedan i höstas en ny bank på bolånemarknaden, men har med sig erfarenheter från en över 180-årig historia med utlåning till jord och skog. Banken vänder sig även för huslånet framförallt till kunder utanför landets tre största städer. Många nya kunder har nu hittat till den värderingsmässigt annorlunda banken som har konkurrenskraftiga räntor och presenterat en helt ny digital ansökan på marknaden. På några månader har den samlade utlåningen till husägare växt till över en halv miljard kronor.

– Att kunna erbjuda bolån till hus är en långsiktig satsning för oss, men det är givetvis glädjande att vi har fått en så bra start på vår etablering med stark respons och många nya kunder. Det bekräftar att det finns ett stort behov av en bank som Landshypotek Bank, konstaterar Catharina Åbjörnsson Lindgren.

Nu förlänger Landshypotek Bank tiden till 31 mars för det särskilda erbjudande banken har haft för nya kunder. I erbjudandet ges rabatter i nivåer utifrån belåningsgrad där den bästa räntan är 0,99 procent.

Banken hoppas att intresset ska fortsätta vara stort.

– Med den digitala ansökan är vår bank alltid öppen. Vi får in ansökningar alla tider på dygnet och alla dagar. Vi såg ansökningar även på julafton och vill fortsätta kunna vara ett starkt alternativ på bolånemarknaden, säger Erik Henriksson, privatmarknadschef på Landshypotek Bank.

För ytterligare information:
Tomas Uddin, marknads- och kommunikationschef Landshypotek Bank, 070-2992408
2018-09-18
Aventics greppar tag om det mestaAlla Opels personbilar WLTP-certifieradeÖver 100 miljoner kronor investerat i solenergi av privatpersonerBuss till Karlstadsbuss nya snabblinje väcker internationellt intresseProduktuppdatering för Mazda CX-3Netsecure utbildar om det nya NIS-direktivet den 26 oktoberEffektiv övervakning av transporterMed rätt typ av teknisk utrustning blir mötena både mer effektiva och kreativa. Martin Edofsson leder Smart City ConnectionSAP: Försörjningskedjor måste bli mer intelligentaIVECO Daily Blue Power - Mästare i Hållbarhet: International Van of the Year 2018.Malmö Stads miljöbyggpris tilldelas LINK arkitekturJennie Sahlsten ny vd och koncernchef för Erlandsson ByggÅkare, öka era intäkter med CargoSpace24!ebm-papst visar ny fläkt för kylning av järnvägs­applikationer på mässan InnoTransStart för ny satsning på kvinnor i techindustrinLogistic Contractor utvecklar och bygger lager åt skönhetsjätten Lyko
2018-09-17
MLT presenterar nya möjligheter för automatiserad kvalitetskontrollCanon får guld i hållbarhet från EcoVadisCanon lanserar PROGRAF TM-serienHär är framtidens bil – självkörande, utsläppsfri och uppkoppladJenny Larsson är ny distriktschef i Cementa region SydIrisity inleder samarbete med DahuaCecilia Ceder ny vd för Fairtrade SverigeABAX värvar ännu en anställd från världens största telematikföretagQuality Hotel View expanderar – endast 2,5 år efter öppningen Vinnarna av Årets byggnadsvårdare 2018Årets Företagare i Blekinge 2018 går till Roger Olsson De vann Härnösands företagspriserBilfinger visar på stort ägarskap och högt engagemangVärldspremiär för nya Yaris GR SPORTPolarbröd en av vinnarna av Livsmedelspriset 2018ExTe fyller 120 årFlytande våtmarkTornstadens första projekt med MKB Fastighets AB i MalmöDe första eldrivna lastbilarna har levereratsInspireras till forskning i PiteåToppnotering för fjärrkyla under rekordvarm sommar Norrköping Airport ökar passagerarantalet i augusti
2018-09-14
Vad händer egentligen i Göteborg den 9-11 oktober?Nu blir vi ÄNNU grönare!ABB och Nobel Media tillkännager internationellt partnerskapCM-seminarium på Business Arena 2018ABB-teknik ansluter Sveriges största solcellspark till elnätetInterEast rekryterar marknadsansvarig Sigma Technology tror på LoRaWAN™Allmänhet och Skövdeskolor bjuds in till en fredag i sann forskarandaPeab Asfalt jubilerarKraftig resandeökning för Tåg i BergslagenEntreprenör utsedd för kulturhuset i BergsjönIKEA siktar på nollutsläpp för hemleveranser i fem storstäder till 2020Isabellestipendiet – för en mer jämställd byggbransch Produkter i världsklass förutsätter ett effektivt och väl sammanhållet IT-stöd Woody Bygghandel fortsatt aktiva på miljöområdet Orio Logistics satsar på e-handelslogistikEn medicinsk revolution inom ortopedin – nu på USÖHelt nya insikter om elKomposthink bokashi omvandlar matrester till jordförbättring och växtnäring!Premiär för Kia ProCeed: Skapar eget segmentRätt produkter för precision i flödesmätning och regleringSnabbt växande marknadsintresse för Moniers integrerade solenergitakHauschild+Siegel från Malmö vinner Svensk Betongs Arkitekturpris Prefab
Annonser