FREDAG 23 AUGUSTI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Stort sug efter fordonsfjädrar i Ryssland

Visste du att Lesjöfors är en av de ledande leverantörerna av chassifjädrar och gasfjädrar till fordonsindustrin i Ryssland och närliggande länder? Under två intensiva dagar 6-7 april 2019, deltog Lesjöfors representanter på en myllrande mässa i Kazakstan som gav mycket positiva resultat.
Lesjöfors ryska verksamhet finns i Podolsk som ligger i Moskvaregionen. Från det 2 500 kvadratmeter stora lagret levereras fjädrar till återförsäljare inom fordonsindustrin. Här finns stora volymer av bland annat chassifjädrar, gasfjädrar, bladfjädrar och u-formade bultar.

Nätverk av lokala distributörer
Lesjöfors kunder finns över hela Ryssland, Kazakstan och Vitryssland så transportsträckorna är enorma. I varje land jobbar vi med lokala distributörer som levererar fjädrar till återförsäljarnas lager. En typisk kund är ett grossistföretag med egen lager, stort sortiment av reservdelar samt ett omfattande säljnätverk. De flesta är online-företag och leveranser sker i princip dagligen till dessa kunder.

Välbesökt fordonsmässa i Kazakstan
Den 6-7 april 2019 deltog Lesjöfors i Phaeton Expo, en specialmässa för fordonskomponenter i Shymkent, Kazakstan. Shymkent är Kazakstans näst största stad och utgör ett stort centrum för bland annat industriföretag. Mässan hålls vartannat år och detta var första året i Shymkent.

Företag från nästan femton länder fanns representerade i den stora mässhallen. Bland dem fanns globala tillverkare och leverantörer av bildelar, smörjmedel och utrustning till servicecenter för personbilar. I Lesjöfors monter trängdes oräkneliga besökare från bilverkstäder, Phaetons egna kunder, ägare av butikskedjor och butiker samt inte minst gedigna bilentusiaster. Besökarna kom från när och fjärran, även från andra länder som Uzbekistan och Kirghistan.

Massivt intresse och många förfrågningar
I Lesjöforsmontern visade representanterna Konstantin Breze and Sergey Chumakov upp utvalda delar från sortimentet av storsäljande chassifjädrar och gasfjädrar. Intresset var stort:

- Besökarna var intresserade av hela kedjan; från tillverkningsprocesser, garantier och tillgänglighet till hur köpprocessen och leveranser fungerar. Vi är verkligen jättenöjda med vår medverkan, säger Sergey Chumakov, marknadsansvarig för Lesjöfors Springs LCC i Ryssland.

Fjäderseminarium och intressanta frågeställningar
Mässan erbjöd även ett brett utbud av seminarier för att ge både stora och små företag matnyttig information och inspiration. Lesjöfors höll även i ett seminarium för att sprida kunskap om funktioner och fördelar med företagets fjäderprodukter.

- Mässan är en unik plattform för att interagera med kunder och leverantörer. Det hjälper kunder att orientera bland det stora utbud som finns från leverantörer och utveckla sina verksamheter. Vi ser stora fördelar med att delta i sådana specialmässor för den ryska fordonsmarknaden och det hjälper oss att göra Lesjöfors varumärke känt i vår del av världen, säger Konstantin Breze, chef för Lesjöfors i Ryssland.

Lesjöfors kommer även att delta vid en mässa i Jekaterinburg i Ryssland den 6 och 7 juni.

Erik Kolsrud Aas
Marketing Director Lesjöfors Group, Industrial Division
erik.kolsrud.aas@lesjoforsab.com
+47 22 905701
Kontaktinformation

Lesjöfors Springs & Pressings AB

Postadress
Jämtlands­gatan 62
16260 Vällingby
Besöksadress
Hudene
SE-52492 Herrljunga
Region
Herrljunga
Västra Götalands län
Sverige
Orgnr:
556997-0675
Grundat: 1898
Anställda: 56
Välkommen till Lesjöfors Springs & Pressings AB

Vi är en ledande fjädertillverkare med internationellt välkända kunder. Lesjöfors har ett brett sortiment av fjädrar, både standardfjädrar och skräddarsydda lösningar helt utifrån kundens unika behov.

Vår problemlösningsförmåga är en av de starkaste argumenten för att anlita oss.

Välkommen till Lesjöfors!

Senaste annonser från Lesjöfors Springs & Pressings AB

Se alla företagets 14 annonser »

Företagets tjänster/produkter

Produkter: Fjädrar, Gasfjädrar

Certifieringar

ISO 14001:2000 – ISO 9001:2000 – ISO/TS 16949:2009

Kontakter

Henrik Berner
Försäljning industri
0513 220 22
Mårten Glas
VD
08-445 88 78
Erik Danell
Försäljning industri
08-445 88 72
Niklas Movitz
Försäljning industri
0513-220 21
Dan Larsson
Försäljning industri
0590-608 116
Erik Kolsrud
+47 22 90 57 00

Nyheter med koppling till företaget

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-08-19
Calle Svadling vann dubbelt i Timbersports Trollhättan CupHydroscand breddar sortimentet med ny pneumatisk PA-T-slangNya höjder i sikte när Christer Ohlsson lämnar VD-posten i Ohlssons ABVisma ökar takten inom Business intelligence genom sammanslagning av Visma bWise och OptivasysFinalisterna för Årets Hållbarhetsinitiativ 2019 klara
2019-08-16
Storbritanniens största leverantör av dryckesdispensers väljer robusta TOUGHBOOK-handdatorer Hexagon Production Software visar hur virtuell och verklig produktion kan kombineras under EMO2019. Ejendals ny huvudleverantör till bygghandelskedjan Optimera Nu startar biogasleveranserna i OdensbackenAPM Terminals anställer för framtidenRamirent deltar på GatherDerome förvärvar Woody bygghandel i AnderstorpNorden går i spetsen för bioflygbränsleOKQ8 och Tanka gör det enkelt för bilister att bli fossilfriaOrio fortsätter utveckla satsningen på Saab Original och LogisticsFrån lokal skrothandel till storföretag – Areco fyller 75 årVälkommen till Mapei, Fredrik Derwinger!GARO AB levererar laddinfrastruktur för elbussar Alexandra Stassais Söderblom ny affärschef på TyrénsFord drar 500 ton med elektrisk F-150 – firar med pickup-emoji
2019-08-15
Verizon Software-Defined Interconnect möjliggör anslutning av privata IP-nätverk på bara några minuterFortsatta utmaningar med lägre transportintäkterSchneider Electric hjälper till att framtidssäkra Norrlands universitetssjukhusAxelent tar över agenturer och breddar sitt utbudPressinbjudan: Robotkonferens för tillverkningsindustrins framtid Peab Asfalt vinner asfaltkontrakt i Säffle och Åmåls kommun5 goda skäl att besikta bilenJohan Edén är ny Försäljningschef på SoftOne GroupHelhetslösning från OEM Electronics hjälpte TylöHelo​Bilbranschen varnar för insmugglad AC-gasPorsche Carrera Cup Scandinavia: Prins Carl Philip och Jacques Villeneuve kör Kanonloppet.Anna och Oskar siktar på medalj i världens största tävling!Maskinstyrning på väg in i grävmaskinernaWiklund satsar tyngre med Kramer hjullastareOffentlig utvärdering av maskindirektivet med fokus på ny teknik​Elbilar kan laddas på fler platserNya Volkswagen T-Roc Cabriolet – en frisk fläkt i SUV-segmentetZmarta Group flyttar till nya lokalerOscar Eriksson, Sh bygg, sten och anläggning AB tävlar i Yrkes-VMXL-Bygg Habo blir en del av Woody-kedjanDi Luca & Di Luca väljer Aditro Logistics som 3PL-partner för sin framtida tillväxtProduktlansering HERU NEXT GENERATION
2019-08-14
Träffa Bastec på Fastighetsmässan i Göteborg 4-5 sept 2019Conrad fortsätter att expandera sitt B2B-sortimentLantmännen Maskin, Swecon och Försvarsmakten i samarbete om kompetensförsörjningAllkal anställer ny säljareIoT-experten: ”Enklare än du tror att göra stora vinster”Vd-succession i Lambertsson Sverige ABTobias Hansson utsedd till ny platschef för ABB i LudvikaBravida förvärvar ventilationsföretag i StockholmWürth ställer ut på Load Up North 29 – 31 augusti 2019 Alnova ställer ut på Fastighetsmässan i Göteborg den 4 - 5 septemberEM-kval och försmak inför NM i Timbersports Storsatsning med fokus på transportbilar på Load Up North i UmeåMaskiner för en miljon stals från byggarbetsplats i Jönköping – återfanns i HelsingborgGPA levererade till den nya avloppsledningen mellan Bua och Varberg
2019-08-13
Bra mix av mässbesökare ger affärerSchneider Electric når över hållbarhetsmålen för andra kvartalet 2019NCC bygger 65 bostadsrätter i ÄngelholmLaserrök – ett mycket hälsofarligt ämneNordens ledande Fastighetsmässor sedan 2009 är tillbaka till GöteborgHyundai kopplar upp nya modeller med Bluelink® Connected Car Services
Annonser