LÖRDAG 25 MAJ 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Stort sug efter fordonsfjädrar i Ryssland

Visste du att Lesjöfors är en av de ledande leverantörerna av chassifjädrar och gasfjädrar till fordonsindustrin i Ryssland och närliggande länder? Under två intensiva dagar 6-7 april 2019, deltog Lesjöfors representanter på en myllrande mässa i Kazakstan som gav mycket positiva resultat.
Lesjöfors ryska verksamhet finns i Podolsk som ligger i Moskvaregionen. Från det 2 500 kvadratmeter stora lagret levereras fjädrar till återförsäljare inom fordonsindustrin. Här finns stora volymer av bland annat chassifjädrar, gasfjädrar, bladfjädrar och u-formade bultar.

Nätverk av lokala distributörer
Lesjöfors kunder finns över hela Ryssland, Kazakstan och Vitryssland så transportsträckorna är enorma. I varje land jobbar vi med lokala distributörer som levererar fjädrar till återförsäljarnas lager. En typisk kund är ett grossistföretag med egen lager, stort sortiment av reservdelar samt ett omfattande säljnätverk. De flesta är online-företag och leveranser sker i princip dagligen till dessa kunder.

Välbesökt fordonsmässa i Kazakstan
Den 6-7 april 2019 deltog Lesjöfors i Phaeton Expo, en specialmässa för fordonskomponenter i Shymkent, Kazakstan. Shymkent är Kazakstans näst största stad och utgör ett stort centrum för bland annat industriföretag. Mässan hålls vartannat år och detta var första året i Shymkent.

Företag från nästan femton länder fanns representerade i den stora mässhallen. Bland dem fanns globala tillverkare och leverantörer av bildelar, smörjmedel och utrustning till servicecenter för personbilar. I Lesjöfors monter trängdes oräkneliga besökare från bilverkstäder, Phaetons egna kunder, ägare av butikskedjor och butiker samt inte minst gedigna bilentusiaster. Besökarna kom från när och fjärran, även från andra länder som Uzbekistan och Kirghistan.

Massivt intresse och många förfrågningar
I Lesjöforsmontern visade representanterna Konstantin Breze and Sergey Chumakov upp utvalda delar från sortimentet av storsäljande chassifjädrar och gasfjädrar. Intresset var stort:

- Besökarna var intresserade av hela kedjan; från tillverkningsprocesser, garantier och tillgänglighet till hur köpprocessen och leveranser fungerar. Vi är verkligen jättenöjda med vår medverkan, säger Sergey Chumakov, marknadsansvarig för Lesjöfors Springs LCC i Ryssland.

Fjäderseminarium och intressanta frågeställningar
Mässan erbjöd även ett brett utbud av seminarier för att ge både stora och små företag matnyttig information och inspiration. Lesjöfors höll även i ett seminarium för att sprida kunskap om funktioner och fördelar med företagets fjäderprodukter.

- Mässan är en unik plattform för att interagera med kunder och leverantörer. Det hjälper kunder att orientera bland det stora utbud som finns från leverantörer och utveckla sina verksamheter. Vi ser stora fördelar med att delta i sådana specialmässor för den ryska fordonsmarknaden och det hjälper oss att göra Lesjöfors varumärke känt i vår del av världen, säger Konstantin Breze, chef för Lesjöfors i Ryssland.

Lesjöfors kommer även att delta vid en mässa i Jekaterinburg i Ryssland den 6 och 7 juni.

Erik Kolsrud Aas
Marketing Director Lesjöfors Group, Industrial Division
erik.kolsrud.aas@lesjoforsab.com
+47 22 905701
Kontaktinformation

Lesjöfors Springs & Pressings AB

Postadress
Jämtlands­gatan 62
16260 Vällingby
Besöksadress
Hudene
SE-52492 Herrljunga
Region
Herrljunga
Västra Götalands län
Sverige
Orgnr:
556997-0675
Grundat: 1898
Anställda: 56
Välkommen till Lesjöfors Springs & Pressings AB

Vi är en ledande fjädertillverkare med internationellt välkända kunder. Lesjöfors har ett brett sortiment av fjädrar, både standardfjädrar och skräddarsydda lösningar helt utifrån kundens unika behov.

Vår problemlösningsförmåga är en av de starkaste argumenten för att anlita oss.

Välkommen till Lesjöfors!

Senaste annonser från Lesjöfors Springs & Pressings AB

Se alla företagets 14 annonser »

Företagets tjänster/produkter

Produkter: Fjädrar, Gasfjädrar

Certifieringar

ISO 14001:2000 – ISO 9001:2000 – ISO/TS 16949:2009

Kontakter

Henrik Berner
Försäljning industri
0513 220 22
Mårten Glas
VD
08-445 88 78
Erik Danell
Försäljning industri
08-445 88 72
Niklas Movitz
Försäljning industri
0513-220 21
Dan Larsson
Försäljning industri
0590-608 116
Erik Kolsrud
+47 22 90 57 00

Nyheter med koppling till företaget

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-05-21
Redskaparna premiärvisar stödkantläggare på MaskinExpoNytt sortiment av diamantklingor hjälper dig att kapa som en superhjälte och känna dig oövervinnerlig! Världspremiär för självkörande lastbil – med belysning från StrandsUtvecklare växlar upp med ny serie cylindriska kugghjul av plast Astra Hybrid från Idromatic ger högtryck och ånga på MaskinExpoCatrinelunds Gård går på djupet med gps-lösningar från Ag LeaderMagnus Hall ny ordförande för Eurelectric100 procent koldioxidfritt i alla större norska städer​Finjas golv ger elever en stabil grund att stå påRobot med känsla för skrotHastig ökning av gastankstationer för tung trafik i SverigeEnergiEngagemangs VD utsedd till årets företagarePiteå kommun satsar på elbussar
2019-05-20
CompuLab presenterar UCM-iMX8M-Mini Hemma hos Värmlands största spannmålsbondeVi hjälper Vitacon att hjälpa urinblåsepatienter.Ny online-auktion med Hilco IndustrialOEM Automatic presenterar världens första SIL 2/PLd radarsystemMatavfall lyfter flyget i ÖstersundDHL Express lanserar sin första regelbundna helautomatiska och intelligenta leveransservice via drönare i KinaSuccé-helg hos Märsta Förenade 4-5/5Andelen fossilt minskar i transportsektorn Tänker JAFO på miljön?Hon blir regionchef för Wästbygg AB i StockholmKompakta centrifugalfläktar för ventilationssystem med krav på höga tryck Power Circle i Almedalen​Mählers lanserar kraftfull sopvals för lastbil och hjullastare“Vi måste alltid kunna hålla oss rullande”Swegon vinner Stora Inneklimatpriset 2018 Schneider Electric går in som partner i ny centrumbildning - KTH Live-In LabNy försäljningschef för Purus SverigeRookie-VM och Champions Trophy i extremsporten Timbersports Profibus PA till Profinet
2019-05-17
Global hållbarhetssuccé besöker EmpackAffischer i egen design hos SkyltmaxSveriges ledande fönstertillverkare Elitfönster använder TOUGHBOOK för smidigare lagerhanteringLantmännens spannmålsanläggning i Hargshamn är invigdJohan Söderström utsedd till Europachef för Power GridsSTEMMER IMAGING AG firar framgångsrik debut på Deutche Börse inom marknadssegmentet Prime StandartLekang Group utser Logent till nordisk partner för Inbound Transport Management Global Safety DayRusning efter nya motorsågen MS 500iKlätterteknik investerar i fritid Stölder på byggarbetsplatser har ökat med 60 procentAnslut kablar upp 185 mm2 med Power-Turn-anslutningFord Mustang firar 55 år som nummer ett Samarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitet Comfort-bolaget Wiiks Rör i Storvik – utsedd till Sveriges bästa VVS-företag!Starka resultat under första kvartalet i Schneider Sustainability ImpactIKEA går med i Solelkommissionen Förvaltning av elnätstillgångarScandbio förhandlar om upphörd verksamhet vid fabriken i VaggerydHöga personalkostnader en stor utmaningLivsmedelsindustrins fem viktigaste frågor inför EU-valetNy VD och koncernchef i GAROPeter Flyckt tillträder som ny vd för Midroc MechanicalNytt samarbete mellan Funkwerk och Malux har etableratsAssemblin bakom unik cleantechanläggningInternationell gruvkonferens till SkellefteåHydroscand finansierar en bättre IT-miljö för elever i Sydafrika
2019-05-16
Wåhlins Skärteknik AB investerar i en laserskärmaskin från Bystronic.Nu rullar den självkörande lastbilen på allmän väg
Annonser