SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Svenskt, innovativt och hållbart

Weland bygger nya broar på Elmia Subcontractor i november
Äntligen är det dags att träffas fysiskt igen. Precis så är känslan hos Weland inför Elmia Subcontractor till hösten. Och budskapet från koncernen, ja, det är enkelt men tydligt.

– Vi är på plats, säger Mattias Andersson, marknadsansvarig på Weland AB.

Det är lite av ett statement från Weland. Vi är på plats – på Elmia Subcontractor. Som en försiktig nystart för fysiska möten och nya affärsmöjligheter. Platsen för denna omstart i november var ett självklart val för Weland.

– Vi vill vara tillgängliga för våra kunder, för kollegor i branschen och för andra besökare. Det är viktigt att visa att vi kan – långsamt och på ett säkert sätt – återgå till något som kan liknas vid det normala. Det känns riktigt bra att vara tillbaka på Elmia Subcontractor, säger Mattias Andersson.

Weland visar inte endast sin kompetens inom plåtbearbetning under Elmia Subcontractor. Inom koncernen återfinns flera branscher från tillverkningsindustrin och just den bredden är ett återkommande tema i montern.

– Många förknippar Weland med stål men vi är mycket mer än så och i år kommer vi att stå tillsammans med Weland Plastic. Det är ett expansivt fullserviceföretag som bland annat jobbar mycket mot fordonsindustrin, säger Mattias Andersson.

Men exakt vilka nyheter som ska visas på Elmia Subcontractor vill han inte riktigt avslöja än.

– Det handlar om nyheter som förhoppningsvis kan vidareutveckla både vår egen verksamhet och som kan leda till nya samarbeten, säger han.

För Weland har Elmia Subcontractor alltid varit den naturliga mötesplatsen. Dessutom en viktig mötesplats för att sprida koncernens budskap – svenskt, innovativt och hållbart. Något som har varit en lyckad strategi för att lyfta varumärket.

– Vi vill visa att vi har en stor bredd av expertis inom en rad olika branscher. Där är Elmia Subcontractor en väldigt bra bro mellan företaget och kunderna. Det är en naturlig mötesplats där vi dels kan visa hela vår kapacitet, dels att vi jobbar lokalt, säger Mattias Andersson.
Kontaktinformation
Postadress
Box 6066
55006 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556354-2413
Grundat: 1989
Anställda: 78
Elmia Subcontractor -Den ledande arenan för kunskap, innovation och framtidens tillverkningsindustri.

Elmia Subcontractor är industrins hjärta. Här träffas branschens experter för att göra affärer, skapa innovationer och utveckla industrin. Här möts kompetenser och expertis från närmare 1.200 utställare från runt 30 länder tillsammans med fler än 11 000 besökare.
Det är här som branschen får syre, energi och kraft framåt.

Genom att samla hela industrins kunskap på ett ställe är detta inte bara en arena där branschnyheter visas upp – utan där de kan skapas och framtidens industri formas. Här sker innovationer och affärer direkt på golvet. På plats. Med glädje. Och med morgondagens lösningar i fokus.

Välkommen 12-14 november 2024.

Kontakter

Fredrika Ottosson
-
Maria Vårenius
036-15 20 00

Filmer

Möt årets ambassadör för Elmia Subcontractor 2022 Jelmtech Produktutveckling

Möt årets ambassadör för Elmia Subcontractor 2022 Jelmtech Produktutveckling
Möt årets ambassadör för Elmia Subcontractor 2022 Lundbergs Pressgjuteri

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-10
K100 aggregatbytes­system introducerasElbilen ORA lättar inte på gasenCastrol lanserar nytt smörjmedelssortimentSkräddarsydd prefabri­cerad schaktlösningHot forging via sourcing groups
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
2024-04-08
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka
2024-04-04
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web
2024-04-03
Samarbetet Clip-Lok SimPak och Wing Lift™Hallå där Jens KjellssonDen osynliga hjälten Välj rätt grävskopa AMIC Group förvärvar Tramo ETV och Unitrafo