SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Tacton introducerar fullständig CAD-automatisering för att eliminera manuella uppgifter i försäljnings- och teknikprocessen

Tacton, lanserade 13 april Tacton CPQ med CAD Automation, en nyligen förbättrad produktfunktion som helt automatiserar framställning av CAD-filer och ritningar för skräddarsydda och konfigurerade produkter.
CAD-automatisering gör det möjligt för verkstadsindustrin att konfigurera, designa och leverera anpassade produkter snabbare och med precision, vilket eliminerar fel hos kund, säljteam och integrationspartners.

I försäljning av komplex industriell utrustning kräver kunder ofta detaljerade tekniska ritningar för att förbinda sig till köp, och manuella överlämningar kan leda till långa och utdragna försäljningsprocesser. Dessutom saknar intressenter i den försäljande organisationen ofta en enhetlig källa till produktdata, vilket leder till dyra tekniska produktdesignfel - och missbelåtna kunder. Tacton CPQ med CAD Automation eliminerar dessa problem genom att möjliggöra för kunder och säljare att - utan CAD-kompetens eller CAD-mjukvara - att automatiskt generera tekniska ritningar för miljoner av produktvarianter från en säljkonfigurator - samtidigt som ingenjörer kan fokusera på innovation, nya produkter och andra värdeskapande uppgifter.

"Vid komplex försäljning måste säljingenjörer involveras i varje kundfall för att tillhandahålla detaljerade tekniska ritningar, vilket leder till höga säljkostnader men även fördyrande missförstånd och utdragna överlämnanden i säljprocessen.", säger Bo Gyldenvang, VD på Tacton. "När Configure-Price-Quote (CPQ) kombineras med CAD automatisering eliminerar vi dessa manuella processer, vilket gör säljteam mer effektiva, frigör tid för ingenjörer och i slutändan skapar värde för slutkund och installationsprojekt."

Tactons 15-åriga erfarenhet och omfattande kunskap inom verkstadsindustri gör Tacton CPQ med CAD Automation enkelt att använda eftersom det är:
• Lätt att implementera: Snabb och enkel CAD-mappning mellan konfiguratorns produkt-struktur och CAD-delar, via peka-och-klick. Mappningen kan valideras omedelbart.
• Enkel att använda: Enkelt användargränssnitt - med en knapptryckning kan kund eller säljare genera CAD filer baserat på val som gjorts i produkt-konfiguratorn.
• Lätt att underhålla: Tydlig åtskillnad mellan konfigurationsmodeller och CAD-mappningar gör det enkelt att testa enskilda värden eller en fullständig konfiguration.

"Med Tacton CPQ med CAD-automatisering kommer kunderna in via vår webbshop, konfigurerar en produkt efter deras exakta affärsbehov och har - när de är färdiga - omedelbar tillgång till validerade 2D- och 3D-ritningar, prissättning och leveranstid", säger Marcel Walvoort, Product Configuration Chef på Kramp, en av de största tekniska grossisterna i Europa. ”Om en kund beställer varan på måndag kommer de att ha den till onsdag. Detta är en stor konkurrensfördel för oss. ”

Att skapa och tillhandahålla CAD-filer tidigt i försäljningscykeln eliminerar missförstånd och kostsamma fel, vilket skapar förtroende i säljprocessen och ökar därmed sannolikheten för kunden att konvertera. Tacton CPQ med CAD-automatisering gör det möjligt för verkstadsindustri att erbjuda skräddarsydda ritningar till en mycket lägre kostnad, vilket skapar en värdefull konkurrensfördel och ökar kundnöjdheten.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-11
Sjöö Sandström expand­erar med ny säljareLantbrukarna pressade av låg lönsamhetKia presenterar uppdaterad elbilsstrategi
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
2024-04-08
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka
2024-04-04
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web