SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

tado° har lanserat Care & Protect - en ny tjänst som kan upptäcka fel på värmepannan

Care & Protect ser till att hushållets värmesystem fungerar smidigt och erbjuder samtidigt konkreta lösningar när eventuella problem uppstår.
tado° lanserar idag en så kallad Care & Protect-funktion som erbjuder dygnet runt-övervakning av värmesystemet i ditt hem för att spara både tid och pengar. Care & Protect kan upptäcka fel i värmepannan, ge information om hur man åtgärdar dem eller berätta vem man bör kontakta. Allt för att garantera ett varmt och bekvämt hem med ett minimum av avbrott i värmesystemet. I genomsnitt inträffar ett fel i ett värmesystem vartannat till vart tredje år. Att beställa en professionell reparation är vanligtvis tidskrävande, dyrt och frustrerande.

Efter att ha analyserat miljontals avbrott i sina kunders värmesystem har tado° kommit fram till att det i 60 procent av fallen rör sig om fel som kan åtgärdas av användarna själva samma dag. För hemmafixaren Tado Care & Protect övervakar värmesystemet dygnet runt och håller dig som användare uppdaterad med viktig information om systemets prestanda och hälsa. De smarta termostaterna från tado° är anslutna till värmesystemet och känner till normalbilden.

Om tado° upptäcker ett ovanligt mönster får man som användare ett meddelande på sin smartphone. När man öppnar hjälpfunktionen ombeds man fylla i mer information om sina värmeinställningar för att mer exakt utröna vad det är för problem det rör sig som och snabbt kunna erbjuda den bästa lösningen. I några enkla steg guidar Tado Care & Protect användaren genom processen, till exempel om pannan behöver startas om eller om elementet behöver luftas.

Om man som användare känner sig obekväm med att arbeta på värmesystemet eller stöter på några problem under arbetets gång finns det möjlighet att boka en pålitlig fackman eller få hjälp av en utvald tekniker via Tado. Förhindra att pannan går sönder Genom dataövervakning i realtid och intelligenta algoritmer kan tado° upptäcka och förhindra problem innan de inträffar. Många pannor kan gå sönder utan förvarning och bli en obehaglig överraskning. Nya Care & Protect Skill hjälper dig som ägare av en värmepanna undvika avbrott i värmesystemet.

Tados unika integrering skapar en digital tvåvägsanslutning mellan pannan och Tados Smart Thermostat som analyserar bland annat vattentryck, pumphastighet och felkoder. När man uppmäter lågt vattentryck, vilket så småningom kommer att göra att värmesystemet stängs av, meddelar Tado dig som användare några veckor innan en sådan automatisk avstängning och ger rekommendationen att fylla på vatten. Även om en panna inte stöder en digital anslutning kan Tados smarta algoritmer dessutom identifiera potentiella störningar i värmesystemet baserat på data kring rumstemperatur.

– Med Care & Protect vill vi erbjuda våra kunder ett bekymmersfritt allroundpaket för deras värmesystem. Det säkerställer att uppvärmningen sker felfritt och kan förhindra problem innan dessa ens inträffar så att man kan luta sig tillbaka och koppla av, säger Christian Deilmann, grundare och produktchef, Tado. Nya Care & Protect kommer att dyka upp som en ny funktion i Tados Auto-Assist från och med oktober i år. Auto-Assist-funktionen inkluderar för närvarande Geofencing och Open Window Detection. Det tar hand om användarens hemmaklimat genom att automatisera Geofencing och detektering av öppna fönster för mer besparingar och ökad komfort. Auto-Assist kan användas i tado°-appen med ett månadsabonnemang som kostar 29,99 kronor per månad och kan avbrytas när som helst.

Den nya Care & Protect Skill kommer att finnas tillgänglig via en appuppdatering för alla tado°-kunder som använder Auto-Assist. Om tado° tado° grundades i München 2011 och är ledande inom intelligent klimatkontroll i hemmet. Med sina smarta termostater för uppvärmning och kylning fungerar tado° som din klimatassistent med färdigheter som Geofencing, Weather Adaptation, Open Window Detection, Air Comfort och mycket mer. Med cirka 200 anställda förändrar tado° hur energi nyttjas i hemmet med ökad komfort, besparingar och välbefinnande. www.tado.com.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN