SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Tala ostört i ett telefonbås

Telefonbås: ett tyst och ljudisolerat rum för samtal
Telefonbås har funnits i kontorsbyggnader i decennier och har gett anställda ett privat utrymme att ringa personliga eller konfidentiella samtal. Men på senare tid med tillkomsten av mobiltelefoner och andra mobila kommunikationsenheter har behovet av telefonbås på kontor minskat. Trots detta ser företag fortfarande värde i att installera telefonbås för sina anställda och det är av goda skäl som till exempel ett tyst och ljudisolerat rum för samtal. AZ Design AB är ett företag som är experter på tysta rum och telefonbås för industrin.

Fördelar med telefonbås på kontoret


För det första erbjuder telefonbås en nivå av integritet och brusreducering som är svår att replikera i en kontorsdesign med öppen planlösning. Dessa telefonbås är vanligtvis slutna utrymmen med ljudabsorberande material på väggarna och en dörr som kan stängas för extra avskildhet. Detta gör dem idealiska för känsliga telefonsamtal till exempel samtal som involverar konfidentiell information.

Dessutom kan telefonbås fungera som en lugn tillflyktsort för anställda som behöver fokusera på en uppgift utan distraktioner från en hektisk kontorsmiljö. Dessa telefonbås kan användas för ensamarbete som ett minikontor eller tyst rum och anställda kan använda det för att ringa eller avsluta sin rapport eller presentationer. En annan fördel med telefonbås är att de kan användas för att ringa och ta emot samtal utan rädsla för avbrott. På ett öppet kontor kan det vara svårt att hitta en lugn plats att ringa på och anställda kan känna press att hålla samtalen korta för att undvika att störa sina kollegor. I ett telefonbås kan personer ta så mycket tid som de behöver för att slutföra ett samtal utan att känna sig förhastad eller obekväm.

Hitta rätt design på azdesign.se


Slutligen är telefonbåset också en viktig del av kontorsdesign vilket kan användas som ett dekorativt element på kontoret, som kan lägga till lite färg och karaktär till utrymmet. AZ Design AB säljer telefonbås till företag med snygg, unik och funktionell design eller teman. Trots nedgången i deras användning fortsätter telefonbåset att ha en plats i moderna kontorsmiljöer. Dessa slutna utrymmen ger de anställda en privat och lugn plats att ringa på och kan användas som ett fokusområde för ensamarbete.
Kontaktinformation
Postadress
Träff­gatan 2
13644 Handen
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556777-4319
Grundat: 2009
Anställda: 7
Välkommen till AZ Design!

MÖBLER OCH INREDNING FÖR OFFENTLIG MILJÖ (B2B)Skräddarsydda möbler online
2009 startades AZ Design av grundaren Andreas Zwahlen. Med gedigen erfarenhet och kunskap inom möbeldesign erbjuder vi nu ett av Nordens största sortiment av möbler och inredning för offentliga miljöer. Det innebär bland annat restauranger, konferenser, hotell och kontor. Företaget är en stark aktör inom business-to-business (B2B).

Hos oss hittar du ett enormt utbud av högkvalitativa produkter för både inne- och utemiljö till marknadens bästa priser och med korta leveranstider. I vår webshop hittar du bland annat ett enormt utbud av restaurangmöbler, konferensmöbler och kontorsmöbler. Totalt finns det över 5000 produkter. Vi riktar oss till företag och organisationer inom hela Norden.

105 % PRISGARANTI
Hos AZ Design får du alltid 105% prisgaranti på våra redan låga priser. Detta innebär att om du hittar våra produkter till ett lägre pris någon annanstans, så lägger vi oss 5% under deras pris.

ÅRETS SUPERFÖRETAG 2019, 2020
AZ Design har av Veckans Affärer och Bisnode utsetts till "Superföretag 2019" och även "Superföretag 2020". Kriterierna för att komma med på listan är mycket höga. Företaget ska under minst 4 år i rad ha uppnått höga krav på ökad tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital som krävs för att komma in på listan.

Kontakter

Andreas Zwahlen
CEO/Sälj
08 - 660 20 30
0709-28 71 62
Marie Nilsson
CFO/Sälj
08 - 660 20 30
Stefan Bölke Göthe
Digital Marketing Manager
08 - 660 20 30
Vendela Hult
E-commerce Manager/Sälj
08 - 660 20 30

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-11
Sjöö Sandström expand­erar med ny säljareLantbrukarna pressade av låg lönsamhetKia presenterar uppdaterad elbilsstrategi
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
2024-04-08
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka
2024-04-04
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web