SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Tech Mahindra i samarbete med IBM och Red Hat

Lanserar nya konceptet "Synergy Lounge"
Det globala teknikbolaget Tech Mahindra presenterade idag det nya konceptet Synergy Lounges, som utvecklats i samarbete med IBM och Red Hat. Tanken med Synergy Lounge är att erbjuda en omfattande uppsättning lösningar baserade på teknologier som IBM Cloud, 5G, AI och cybersäkerhet. Syftet att främja innovation för företag, utvecklare och startups.

Den första Synergy Lounge öppnar idag i Bengaluru, med fokus på edge, 5G och nätverkslösningar med målet att påskynda den hybrida molnresan för företag globalt. Lanseringen på Tech Mahindras kontor i Bengaluru kommer att följas av lanseringen av ytterligare tre center i London, Seattle och Melbourne.

– Eftersom digital transformation blivit normen för företag världen över, försöker vi ge våra kunder innovativa teknologier och tjänster för att hjälpa dem i sin digitala resa. Målet med Synergy Lounge och vårt samarbetet med IBM och Red Hat är att göra det möjligt för företag att hantera komplexa affärsutmaningar samtidigt som vi förbättrar smidigheten och kundupplevelsen genom att utnyttja hybridmolnlösningar, säger Jagdish Mitra, Chief Strategy Officer och Head of Growth, Tech Mahindra.

Synergy Lounge kommer att kombinera Tech Mahindras lösningskoncept med hybridmoln och AI-teknik från IBM och Red Hat för att utveckla nya erbjudanden för företag över hela världen. Dessa centrer kommer att hjälpa företag att hitta lösningar på komplexa affärsproblem samtidigt som de sänker driftskostnaderna i viktiga sektorer som bland annat telekom, tillverkning, bank och finans samt sjukvård.

– Samarbetet med Tech Mahindra illustrerar värdet som Red Hat OpenShift och IBMs edge, 5G och nätverksprogram kan tillföra för att påskynda digital transformation. Genom Synergy Lounges kommer branschexperter från Tech Mahindra att sammanföra hybridmoln- och AI-teknik från Red Hat och IBM för att utveckla nya lösningar på verkliga problem, säger Andrew Coward, General Manager för Software Defined Networking på IBM.

En annan fördel med Synergy Lounge är att de är globalt sammankopplade. DEt möjliggör en gemensam infrastruktur och mjukvarumiljö över hela världen för utveckling och tester av lösningar på globala affärsutmaningar.

– När organisationer transformerar sina molnmiljöer måste de förlita sig på ett ekosystem av partners för att uppnå hastigheten, effektiviteten och skalan som är nödvändig. Genom att utveckla heltäckande hybridmolnerbjudanden tillsammans med Tech Mahindra och IBM, kan vi hjälpa organisationer att navigera i den djungel som en molntransformation innebär och effektivisera vägen till affärsvärde, säger Stefanie Chiras, Senior Vice President, Partner Ecosystem Success på Red Hat.

Samarbetet är i linje med Tech Mahindras NXT.NOWTM-ramverk, som syftar till att investera i framväxande teknologier som möjliggör digital transformation för att möta kundens föränderliga behov.
Kontaktinformation

AxiCom

+46 737 25 07 80
Ej aktiv
Ej aktiverad
Postadress
Box 1313
11183 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556578-0581
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Info saknas

Tjänster/produkter saknas

Kontakter

Anders Wollner
+46 737 25 07 80

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-05-29
ABB överbryggar kunskapsklyftan Castellum utökar ytorna till FörsäkringskassanVentilsortiment erbjuder snabbast möjliga montering Varnar för IT-kostnadsfällornaColoreel stärker sin patentportfölj
2023-05-26
Fallskydd från Cranemech: säkerhet på arbetsplatsen Högkvalitativa transporttankar från MPPEntreprenad och anläggningsmaskinerOmarbetade högprecisionsfräsarKongress med extra allt
2023-05-25
Gnosjö har Nordens största hydromatpark VBN Components nya maskinVad företag ska tänka på vid val av företagsabonnemangDubbade däck på hjul­lastaren ger säker snöröjningTillkännager Partner Award-vinnarna på SPHERE23
2023-05-24
Hur man löser storleksbegränsningar?Account Manager Western Sweden & DenmarkBra resultat på CementaNordic Laser Technology CenterUppdaterad snedsätesventil
2023-05-23
Kundutbildning i fjädertek­nik hos lettiskt kundföretagAros Kapital blir officiell partner till IFK GöteborgHar ni behov av specialmaskiner?Bildanalys & Vision byter namn till Computer VisionConsilium Safety Group och Roxtec i samarbete