TORSDAG 20 JUNI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Testvinnande och premiumklassade rengöringsmedlet nu hos Mekonomen

Nordens största bilservicekedja Mekonomen tar in premiumklassade ABNET i sitt sortiment.
Därmed blir den nya generationens rengöringsmedel tillgängligt inte bara för proffs och entusiaster, utan för alla som vill ta bättre hand om sin bil.

Bilägare med höga krav på fordonsvård känner redan till ABNET, det premiumklassade rengöringsmedlet som ersätter en lång rad andra specialprodukter. Genom att neutralisera den statiska laddningen som binder smuts har ABNET de senaste åren revolutionerat biltvätten för dem som aktivt sökt efter ett både effektivt och skonsamt rengöringsmedel. Nu tar Mekonomen, Nordens ledande bilservicekedja, in ABNET i sitt sortiment. Därmed blir produkten tillgänglig i koncernens butiker runt om i Sverige samt verkstäder knutna till kedjan.

ABNET används för att rengöra allt från fälgar och dörrar till instrumentpanel och klädsel. Den kraftfulla formulan gör att produkten lämpar sig för alla tuffa uppdrag, från avfettning och vaxborttagning till motortvätt. Dess unika egenskaper gör att starka kemikalier, silikoner eller blekningsmedel blir överflödiga. Istället för att lösa upp smutsen neutraliserar ABNET den statiska laddning som binder föroreningar och smuts. Medlet säljs som koncentrat, och beroende på dosering går det att använda även på känsliga underlag, som skinn och textilier.

Spray on - wash off

ABNET sprejas på de ytor som ska rengöras. Blanda aldrig i en hink utan använd alltid en sprayutrustning. Rengöringsmedel som ska hållas rent i en behållare blir snabbt smutsigt i en hink och tappar dessutom en del av sin rengörande effekt. Metoden gör att händerna slipper att utsättas för hinkens blandning av rengöringsmedel och smutsigt kallvatten. Efteråt torkas ytan helt enkelt av eller sköljs med vatten. Så länge det råder plusgrader fungerar ABNET utmärkt även i bilens spolarsystem.

– Det som tidigare varit en angelägenhet för proffs och entusiaster blir nu tillgängligt för alla som vill ta bättre hand om sin bil. ABNET är den nya generationens rengöringsmedel, en verklig premiumprodukt. Medlet är lågskummande, och lämnar inga ringar eller bubblor efter sig. För asfaltsfläckar behöver man fortfarande kallavfettning. Men i övrigt finns det inget medel på marknaden just nu som slår ABNETs mångsidighet, säger Perya Khalit, vd på ieasysystem North AB.

Testvinnare två år i rad

Förutom bilägare har ABNET också upptäckts av båtfolk och campare. 2017 vann rengöringsmedlet tidningen Husbilens stora test. I Sverige och Norge blev ABNET 2018 testvinnare i tidningen Båtliv och Båtmagasinet.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-06-17
VVS-metoder klar med ny försäljningsanläggning åt PorscheVågleverantören Flintab AB och norska Reknes AS inleder marknadssamarbete ALPINE A110S - Ny sportigare versionTvå elever vid Strömbackaskolan belönade med Bygmastipendiet
2019-06-14
Säkerheten inom laserprocessen är en viktig och global frågaZIWA Mekanisk Tillverkning AB har investerat i en bäddfräsmaskinABB stöttar Sydkoreas grönare framtidSchneider Electric lanserar PowerTag ControlPeab Asfalt vinner 85-miljoners kontraktGodstrafik som bidrar till ökad biologisk mångfaldSmarta logistiklösningen i ArenastadenHolms sopar 144.000 varv runt VätternGrattis Sjöbo till Sveriges största solcellspark!Logger med GPSTvå elever vid Sundsvalls gymnasium belönade med BygmastipendietFord reflekterar över 20 års hållbarhetsarbete i sin årliga rapportEn konferens som gav mersmakÅrets billigaste elveckaSmidig rundstrålande i fler utförandenHelt ny Boeing 777 Freighter utökar DHL:s interkontinentala flottaVolkswagen-koncernen planerar 36 000 laddpunkter för elbilar i EuropaPrototyper i världsklass med skarpt know-howPremiär för SAS nya långdistansplan
2019-06-13
Volvo Cars och Uber presenterar produktionsbil som är redo för självkörandeBrist på byggställningar bakom rekordförsäljningCEJNs snabbkopplingar med NFC-identifiering för motorprovningMora CNC har investerat i sin 5:e Biglia svarvSkanska säljer kontorsprojektet Juvelen i Uppsala till Vasakronan för drygt 560 miljoner kronor Söderberg & Haak växer med generalagentur för BomagAliaxis avyttrar sin keramiska verksamhet till kyocera fineceramicsNy Augmented Reality funktion i Solid Edge ger bättre visualisering av design och underlättar samarbeten.Rejlers flyttar in i Midrocs fastighet The Edge, MalmöMaskinia visar upp hela sitt breda sortimentVeras första uppdragKlart för byggstart av batterifabrikenFjärrstyrning av autonoma fordon möjligt tack vare 5G-nätetSnabbare fuktmätning underlättar handeln med trädbränsleBlåkläder producerar med hjälp av solenVolkswagen investerar i NorthvoltIT-säkerhet i industrinFem Instalcobolag i gemensamt uppdrag i VästeråsVälj säsongens hållbara och skönaste T-shirtsBella Hedbom från Einar Mattsson nominerad till Årets unga fastighetskvinna
2019-06-12
Nomo lanserar tillsammans med premiumtillverkaren NTN-SNR, KIZEI - det första plåttätade sfäriska rullagret på marknaden. ABB Azipod® elektriska framdrivningssystem kan spara 1,7 miljoner dollarVi söker en servicetekniker till VästkustenABS Wheels utökar serien med transportfälgar Här är nya BMW 3-serie Touring – snart som plug-in hybridSmart uppvärmning av bussar sparar energi motsvarande två vindkraftverkRekordhögt intresse för ingenjörsyrket bland tjejerPlus X Award tilldelas Uponor S-Press PLUS Många fördelar med intelligent uppvärmningFinja lanserar garageprojekt med rörliga arbetsanvisningar och DIY-beskrivningThermotech - ny leverantör till RörvikshusFullständig elektrifiering är inom räckhåll – och billigare än man kan troDePalma Workwer i samarbete med Beijer byggmaterial Deutz-Fahr specialutgåva 6215 TTV WARRIOR, ett perfekt verktyg för alla uppdragSäljstart för nya Volkswagen Passat – mer digital, mer komfortabel och mer utrustadQTF ställer ut på Skånes Energiting 2019Peter Sjödahl ny vd för Woody-kedjanFujitsu sjösätter AI-baserad tjänst för minskade utsläpp till sjöss Serneke bygger bostadsrätter i Sorgenfri i Malmö
Annonser