TORSDAG 18 OKTOBER 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Testvinnande och premiumklassade rengöringsmedlet nu hos Mekonomen

Nordens största bilservicekedja Mekonomen tar in premiumklassade ABNET i sitt sortiment.
Därmed blir den nya generationens rengöringsmedel tillgängligt inte bara för proffs och entusiaster, utan för alla som vill ta bättre hand om sin bil.

Bilägare med höga krav på fordonsvård känner redan till ABNET, det premiumklassade rengöringsmedlet som ersätter en lång rad andra specialprodukter. Genom att neutralisera den statiska laddningen som binder smuts har ABNET de senaste åren revolutionerat biltvätten för dem som aktivt sökt efter ett både effektivt och skonsamt rengöringsmedel. Nu tar Mekonomen, Nordens ledande bilservicekedja, in ABNET i sitt sortiment. Därmed blir produkten tillgänglig i koncernens butiker runt om i Sverige samt verkstäder knutna till kedjan.

ABNET används för att rengöra allt från fälgar och dörrar till instrumentpanel och klädsel. Den kraftfulla formulan gör att produkten lämpar sig för alla tuffa uppdrag, från avfettning och vaxborttagning till motortvätt. Dess unika egenskaper gör att starka kemikalier, silikoner eller blekningsmedel blir överflödiga. Istället för att lösa upp smutsen neutraliserar ABNET den statiska laddning som binder föroreningar och smuts. Medlet säljs som koncentrat, och beroende på dosering går det att använda även på känsliga underlag, som skinn och textilier.

Spray on - wash off

ABNET sprejas på de ytor som ska rengöras. Blanda aldrig i en hink utan använd alltid en sprayutrustning. Rengöringsmedel som ska hållas rent i en behållare blir snabbt smutsigt i en hink och tappar dessutom en del av sin rengörande effekt. Metoden gör att händerna slipper att utsättas för hinkens blandning av rengöringsmedel och smutsigt kallvatten. Efteråt torkas ytan helt enkelt av eller sköljs med vatten. Så länge det råder plusgrader fungerar ABNET utmärkt även i bilens spolarsystem.

– Det som tidigare varit en angelägenhet för proffs och entusiaster blir nu tillgängligt för alla som vill ta bättre hand om sin bil. ABNET är den nya generationens rengöringsmedel, en verklig premiumprodukt. Medlet är lågskummande, och lämnar inga ringar eller bubblor efter sig. För asfaltsfläckar behöver man fortfarande kallavfettning. Men i övrigt finns det inget medel på marknaden just nu som slår ABNETs mångsidighet, säger Perya Khalit, vd på ieasysystem North AB.

Testvinnare två år i rad

Förutom bilägare har ABNET också upptäckts av båtfolk och campare. 2017 vann rengöringsmedlet tidningen Husbilens stora test. I Sverige och Norge blev ABNET 2018 testvinnare i tidningen Båtliv och Båtmagasinet.
2018-10-15
norelem förankrar säkerheten med nya lastbärande öglor och skruvarVTI utvecklar effektivare halkbekämpningCTC lanserar ny större varvtalsstyrd bergvärmepumpHär är storsäljaren framför alla – baklampan du aldrig behöver byta utSvevia bygger om trafikplats HedentorpNärmare 10 000 besökte årets Scanautomatic och ProcessTeknikTMF i siffror & TMF:s marknadsrapport från Trä- och MöbelföretagenHager fortsätter bredda produktportföljenFlest miljardföretag i elinstallationsbranschenebm-papst bygger ny produktionsanläggning i KinaUpplands Motor stärker marknadsteametScanDraft erbjuder utbildning inom helfoliering i Göteborg Nu storsatsar Hitachis verktygsverksamhet under nytt varumärke Derome blir Superföretag för femte året i radCramo AB i nytt samarbete med Veidekke Entreprenad AB​Fem nya specialmaskiner lanserade av Hitachi
2018-10-12
3000 ton salt, krångelfritt och snabbt lossatFramtidens passerkort är ett mikrochip i handenOnepartnergroup Logistics och Cross Nordic Logistics går samman och bildar Reach LogisticsMöt Malin – vår HR-chef som är både hjärta och hjärna personifieradVR-glasögon med Basler Dart-kamera visualiserar byggnader innan de är byggdaSlangExpress växer kraftfullt i GöteborgMakita lanserar kolborstfri grästrimmer på 18VSnart öppnar Besikta Bilprovning i HaningeNUUK XL – En stor nyhet!Intressanta föreläsningar på ScanpackME-skolan flyttar till Stortorget i ÖrebroRekordstor elproduktion i Malmös största solcellsanläggningByggstart för ny hamnterminal i Göteborgs hamnFullfölj arbetet med stärkt studie- och yrkesvägledningBilMånsson i Halmstad blir ny Jaguar Land Rover-återförsäljareNästa generations Wi-Fi: ASUS Lanserar 802.11ax (Wi-Fi 6) router på svenska marknaden Den första stora 18V - vinkelslipen med två batterierEaton Sverige växlar upp – anställer elva personer John Söderberg utsedd till tillförordnad VD för Sweden Green Building Council
2018-10-11
Se till att flödesväxlingarna går smidigt och säkert med den här nya Mixproof-ventilen med tre hus konstruerad för hygieniska processerUnderhållsstopp på Stora Ensos fabrik i SkoghallSKF levererar den senaste generationen online system till BillerudKorsnäsFörsta Polestar Space öppnar i Norge under 2019Årets Isabellestipendiat är utsedd - plåtslagaren Mathilda banar väg för fler!Färdiga badrumsmoduler förkortar byggtidInwido och Niko integrerar Elitfönsters system i Niko Home Control​NTEX förvärvar AR ForwardingMustang RTR med 900 hästkrafter blev först med att drifta legendariska NordschleifeSnart öppnar Besikta Bilprovning på VälaABAX ingår ramavtal med NokasPanasonic flyttar produktion av värmepumpar till Europa Nytänkande i grafitgrått har Sverigepremiär på ElmiaInstalco får uppdrag hos SVTJohanna Lakso blir ny VD på Power CircleLogent utvecklar bemanningsaffären och erbjuder Strategisk BemanningBest Transport lanserar utbildning i kundbemötandeMed ett helhetsgrepp ökar säkerheten på höjdTeknik från spelvärlden revolutionerar samhällsplaneringenHilti går in på rörpressmarknaden med löften om pålitlighet och enkel hanteringProducent av dataservrar använder Non-Drip koppling till kylningEngcon lanserar ny sorteringsgrip för minigrävare – möter stor efterfrågan från marknadenGasum förvärvar resten av SkangasVeoneer introducerar superdator2018 års deltagare i Female Leader Engineer klaraSandbäckens utför sprinklerinstallationerna i Torp köpcentrum
Annonser