LÖRDAG 23 FEBRUARI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Testvinnande och premiumklassade rengöringsmedlet nu hos Mekonomen

Nordens största bilservicekedja Mekonomen tar in premiumklassade ABNET i sitt sortiment.
Därmed blir den nya generationens rengöringsmedel tillgängligt inte bara för proffs och entusiaster, utan för alla som vill ta bättre hand om sin bil.

Bilägare med höga krav på fordonsvård känner redan till ABNET, det premiumklassade rengöringsmedlet som ersätter en lång rad andra specialprodukter. Genom att neutralisera den statiska laddningen som binder smuts har ABNET de senaste åren revolutionerat biltvätten för dem som aktivt sökt efter ett både effektivt och skonsamt rengöringsmedel. Nu tar Mekonomen, Nordens ledande bilservicekedja, in ABNET i sitt sortiment. Därmed blir produkten tillgänglig i koncernens butiker runt om i Sverige samt verkstäder knutna till kedjan.

ABNET används för att rengöra allt från fälgar och dörrar till instrumentpanel och klädsel. Den kraftfulla formulan gör att produkten lämpar sig för alla tuffa uppdrag, från avfettning och vaxborttagning till motortvätt. Dess unika egenskaper gör att starka kemikalier, silikoner eller blekningsmedel blir överflödiga. Istället för att lösa upp smutsen neutraliserar ABNET den statiska laddning som binder föroreningar och smuts. Medlet säljs som koncentrat, och beroende på dosering går det att använda även på känsliga underlag, som skinn och textilier.

Spray on - wash off

ABNET sprejas på de ytor som ska rengöras. Blanda aldrig i en hink utan använd alltid en sprayutrustning. Rengöringsmedel som ska hållas rent i en behållare blir snabbt smutsigt i en hink och tappar dessutom en del av sin rengörande effekt. Metoden gör att händerna slipper att utsättas för hinkens blandning av rengöringsmedel och smutsigt kallvatten. Efteråt torkas ytan helt enkelt av eller sköljs med vatten. Så länge det råder plusgrader fungerar ABNET utmärkt även i bilens spolarsystem.

– Det som tidigare varit en angelägenhet för proffs och entusiaster blir nu tillgängligt för alla som vill ta bättre hand om sin bil. ABNET är den nya generationens rengöringsmedel, en verklig premiumprodukt. Medlet är lågskummande, och lämnar inga ringar eller bubblor efter sig. För asfaltsfläckar behöver man fortfarande kallavfettning. Men i övrigt finns det inget medel på marknaden just nu som slår ABNETs mångsidighet, säger Perya Khalit, vd på ieasysystem North AB.

Testvinnare två år i rad

Förutom bilägare har ABNET också upptäckts av båtfolk och campare. 2017 vann rengöringsmedlet tidningen Husbilens stora test. I Sverige och Norge blev ABNET 2018 testvinnare i tidningen Båtliv och Båtmagasinet.
2019-02-19
De jobbar med högteknologiskt hantverkNya funktioner lanserade i vår CAD-servicePeab bygger kontor och bostäder i LinköpingNu är vi på plats på LogiMat 2019! Världspremiär för holografisk artificiellt intelligent mässvärd Snart rullar eldriven sopbil på Göteborgs gator ”Samarbeten är det viktigaste för att skapa ett fossilfritt 2045”Väderstad ser fram mot SIMAAutomation stärker svensk industris konkurrenskraftRenta expanderar och öppnar ny depå i Hässleholm!ITAB och Logent inleder långsiktigt partnerskapConsid stänger ännu ett rekordår – miljarden i sikteUppkopplad byggplatsSubaru VIZIV Adrenaline ConceptErlandsson Bygg och Ramirent i värdefullt säkerhetssamarbeteUppdaterad hemsida för Norton Clipper reservdelarDet är nödvändigt med ökad samverkanKraftig utbyggnad av vindkraft kan ge lägre elpriserSiemens uppdaterar sin NX-programvara med artificiell intelligens och maskininlärningOpel flyttar huvudkontoret till MalmöSCA först ut att testa flishugg som ger mindre spill
2019-02-18
Så kommer modern datadelning att förändra SaaSÖppet hus 14 mars i SollentunaHexagon håller event i södra SverigeProcurator i Örnsköldsvik i virtuellt showroomFord släpper ST-version av nya FocusNCC:s nya huvudkontor blir en hållbar byggnad i Solna EC-fläktar för stormarknader sätter ny standard för både säkerhet och energieffektivitetNya innovativa och smarta soptunnor på plats i StrömstadFree2move och IBM utbildar fastighetsbranschen om IoT och AISCA hade Grand Opening av Östrand och Zert var där!Johanna Osbeck ska Utveckla Sigmas Verksamhet inom Inbyggda SystemSRS lanserar ny halvpall tillverkad av kasserade pallarSchneider Electric vinner designpris för kabelvinda Mitsubishi premiärvisar 2020 års ASX på bilsalongen i GenèveÖkat fokus på Saab-affären och LogistikHållbarhet i fokus på Norje Smidesfabrik
2019-02-15
Panasonic förbättrar leveranstiderna för TOUGHBOOK Upptäck värmeutveckling i tidSkanska bygger ny grundskola i KarlstadLiten, billig och smartPeab startar bostadsrättsskola på flera språkCarlstad Machinetools inleder samarbete med Siemens Finans!DHL Express Sverige har tilldelats utmärkelsen Top Employer för femte året i rad Nowaste Logistics satsar på autonoma truckarShuttlesystem för förbättrad lagerhanteringFortsatt tillväxt och kraftig lönsamhetsförbättringHär är årets finalister i ”SM för unga plåtslagare 2019”!Ett välvt tillskott i Strands-familjenStadens transporter ska vara fossilfria senast 2030Så mycket påverkar hemleveranser köpbeslutetHenkel visar hållbar teknologi på Scandinavian Coating 2019Armatec utvecklas och har förstärkt med nya medarbetareMLT´s unika kamerasystem Iris M tar sig nu även in på pappersbruken i Sverige.Lindab öppnar Innovation Hub i HelsingborgElmia belönar framgångsrika utställare med nytt prisHilti levererar den saknade biten i inventariehanteringspussletSkattemedel ska användas effektivtVolkswagen släpper designskiss på kommande T-Roc R
2019-02-14
Safe Control fördubblar sin kapacitet för dragprovningNu släpps KIMOs nya Utbildningskoncept Lunch & Learn!ABB Sveriges vd tilldelas medalj från H.M. Konungen
Annonser