ONSDAG 23 MAJ 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Thermotech utökar med nytt Center i Göteborg

Etablerar säljkontor och proffsbutik i Göteborg och rekryterar mer personal.
Thermotech Scandinavia AB etablerar nu ett Thermotech Center med säljkontor och proffsbutik i Göteborg och rekryterar samtidigt mer personal i regionen. Företaget, som levererar skräddarsydda system för vattenburen golvvärme och tappvatten, har nu åtta regionala Center över landet, utöver fabrik och huvudlager i Sollefteå. Planen är att expandera befintliga Thermotech Centers, men också etablera på nya orter under de kommande åren.

I slutet av januari i år fick Thermotech en ny ägarstruktur där grundaren Anders Andersson, genom bolaget Aipa Invesco AB, blev majoritetsägare och Rolf och Mikael Tannergård trädde in som stor delägare.

-”Vår ambition är att bolaget fortsätter att vara ett norrländskt innovativt och expansivt teknikföretag. Verksamheten skall vara hållbar mot samhälle och miljö samt visa stor omtanke om medarbetare och kunder, berättar Anders Andersson, VD och majoritetsägare. Ett led i det arbetet är att återgå till den decentraliserade kultur som Thermotech en gång grundades på. Därför skapas nu självständiga Thermotech Center som i praktiken fungerar som egna bolag där beslut kan tas närmast kunden”, fortsätter Anders Andersson.

På flera orter har nya medarbetare rekryterats för att stärka företaget inför framtiden och ytterligare rekryteringar är planerade.

Den 16 april öppnades Thermotech Center Göteborg på Hisingen. Det blev då en egen region efter att tidigare varit införlivat i region Väst med bas i Vårgårda. Regionchef blir utesäljare Magnus Bodén som till sin hjälp har den nyrekryterade tekniska innesäljaren Matthew Dore. Matthew kommer närmast från John Fredrik i Göteborg där han arbetat som VVS-säljare.

På Thermotech Center Malmö har en helt ny uppsättning medarbetare börjat under de senaste månaderna. Två nya utesäljare i form av Jimmie Malmberg och Stefan Melchers kommer att bearbeta den södra regionen framöver. De har Nicklas Günther som backar upp dem som teknisk innesäljare.

Alla tre kommer närmast från Solar där de haft liknande tjänster. På lagret har Mikael Hansson fått förstärkning i form av Johan Bengtsson som innan arbetade på LK Systems. Thomas Gustafsson, som sedan ett år tillbaka haft rollen som Regional försäljningschef Syd tar, i och med ägarbytet, rollen som Försäljningschef för hela landet. Även Thomas har sin bas på Thermotech Center i Malmö.

På Thermotech Center Stockholm har Sofie Morger rekryterats som Teknisk innesäljare och på fabriken i Sollefteå har Jordi Berni Sola fått fast anställning inom produktionen.

Anders Andersson
VD
anders.andersson@thermotech.se
070-590 03 50
Huvudkontor:
Spårvägen 8
901 31 Umeå
2018-05-21
Balco tecknar order för ombyggnation av balkonger utanför StockholmTomas Hedman Strömhielm blir ny försäljningschef på XL-BYGGNya besiktningsregler gäller för gasdrivna bilarPreem tillsätter ny chef för Supply & TradingAB Golv & Tak är i framkant i Västerås med sitt hållbarhetsarbeteNola Inside Swedish Design ICFF i New York
2018-05-18
Design utmanar teknik när ICS kommer till Trä & TeknikKONE lanserar nytt totalkoncept för installation av hiss i hisslösa husVolvo Cars tar bort engångs­artiklar i plast.Rekordmånga ansluter sig till Övik Energis fibernät 2018DEFA introducerar en ny medlem i Ledge-familjenABS Wheels öppnar laddstationer för ElbilarQamcom utvecklar teknik för självkörande bilarSverige är först i Europa med nya hjullastaren Cat 986KSmeg vinner Red Dot Awards för fjärde året i rad.Flygbolaget BRA vill flyga Sundsvall - Göteborg med start inom två veckorFörskola byggs på Lidls takCity Gross inför digitala kvittonNy tiltrotator från Rototilt med smarta styrsystemet ICSBASF bringar dagsljus i mörkretSusanne Holmström blir ny VD på NetOnNetNytt kontor för expansiva 2SecureStororder till Siemens – sex gasturbiner till nytt kraftverk i PanamaGreentech för framtidens smarta stadNy batteridriven kompressor pumpar bildäck på under en minut!Yes för ett jämlikt entre­prenörskapVad ska man tänka på vid inköp av lås- och passersystem?Silikondetaljer till din applikation - ett material för många användningsområdenNya rutiner för beställning av märkningsutrustning för djurES Equipment säljer sin egen uppfinning över hela världen
2018-05-17
Maskinerna intar Solvalla 31 maj till 2 juniAhlsell förvärvar svensk distributör inom verktyg och förnödenheterPeab hyr ut till Actic i UlriksdalLernia instiftar Nya journalistpriset för journalistik i SverigeJapanska teknikgiganten Ricoh går in i samarbete med ColoreelUnik teknik för nästa generations fjärrstyrning av lastbilar Maria Mattsson Mähl – Årets kvinnliga Gasell 2018PoG Woody Bygghandel AB fortsätter att växa och satsa!Stötdämpande golv minskar fallskador med sextio procentI Lidköping finns ett ökat intresse av solelLätt att hitta rätt drivlösningKopplingsapparater för högspänningNorconsult vinner ramavtal kring åtgärdsvalsstudierBRA erbjuder Nextjets resenärer från Göteborg ombokning för 498 kronorSmygprovkörning av Mercedes nya elbil Två IT-projekt vid Karlstads universitet får finansiering från Internetstiftelsen3D-teknik och nytt visningscenter lyfter fram samhällsplaneringNy teknik och nya möjlig­heter i husetNy hållbarhetschef på Svenska RetursystemNextjet ansöker om konkursStockholmsekonomin faller till den lägsta nivån på fem årWycore etablerar bolag i HongkongPressträff om vindkraft­transporter 2018-2019Pelletsmarknaden i Sverige ökade under 2017Dacia firar 10 år i SverigeBCA bygger transportnät för fordonstransporter till och från SverigeInspirationsplattform för kvinnor inom IT lanseras i Helsingborg Indol växlar upp med tre nya modellerEric Lundberg ny VD för Kjell & Company
2018-05-16
Ljusa idéer för industri och butikToyota tar automation till nya höjder Ahlsell offentliggör ett MTN-program med en ram om 5 000 MSEK
Annonser