TORSDAG 17 JANUARI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Thermotech utökar med nytt Center i Göteborg

Etablerar säljkontor och proffsbutik i Göteborg och rekryterar mer personal.
Thermotech Scandinavia AB etablerar nu ett Thermotech Center med säljkontor och proffsbutik i Göteborg och rekryterar samtidigt mer personal i regionen. Företaget, som levererar skräddarsydda system för vattenburen golvvärme och tappvatten, har nu åtta regionala Center över landet, utöver fabrik och huvudlager i Sollefteå. Planen är att expandera befintliga Thermotech Centers, men också etablera på nya orter under de kommande åren.

I slutet av januari i år fick Thermotech en ny ägarstruktur där grundaren Anders Andersson, genom bolaget Aipa Invesco AB, blev majoritetsägare och Rolf och Mikael Tannergård trädde in som stor delägare.

-”Vår ambition är att bolaget fortsätter att vara ett norrländskt innovativt och expansivt teknikföretag. Verksamheten skall vara hållbar mot samhälle och miljö samt visa stor omtanke om medarbetare och kunder, berättar Anders Andersson, VD och majoritetsägare. Ett led i det arbetet är att återgå till den decentraliserade kultur som Thermotech en gång grundades på. Därför skapas nu självständiga Thermotech Center som i praktiken fungerar som egna bolag där beslut kan tas närmast kunden”, fortsätter Anders Andersson.

På flera orter har nya medarbetare rekryterats för att stärka företaget inför framtiden och ytterligare rekryteringar är planerade.

Den 16 april öppnades Thermotech Center Göteborg på Hisingen. Det blev då en egen region efter att tidigare varit införlivat i region Väst med bas i Vårgårda. Regionchef blir utesäljare Magnus Bodén som till sin hjälp har den nyrekryterade tekniska innesäljaren Matthew Dore. Matthew kommer närmast från John Fredrik i Göteborg där han arbetat som VVS-säljare.

På Thermotech Center Malmö har en helt ny uppsättning medarbetare börjat under de senaste månaderna. Två nya utesäljare i form av Jimmie Malmberg och Stefan Melchers kommer att bearbeta den södra regionen framöver. De har Nicklas Günther som backar upp dem som teknisk innesäljare.

Alla tre kommer närmast från Solar där de haft liknande tjänster. På lagret har Mikael Hansson fått förstärkning i form av Johan Bengtsson som innan arbetade på LK Systems. Thomas Gustafsson, som sedan ett år tillbaka haft rollen som Regional försäljningschef Syd tar, i och med ägarbytet, rollen som Försäljningschef för hela landet. Även Thomas har sin bas på Thermotech Center i Malmö.

På Thermotech Center Stockholm har Sofie Morger rekryterats som Teknisk innesäljare och på fabriken i Sollefteå har Jordi Berni Sola fått fast anställning inom produktionen.

Anders Andersson
VD
anders.andersson@thermotech.se
070-590 03 50
Huvudkontor:
Spårvägen 8
901 31 Umeå
2019-01-11
Marcus Nilsson blir ny affärsområdeschef för Veidekke AnläggningMidsona ställer om till fossilfria transporter med Transportinitiativet
2019-01-10
En värdefull regel för att välja rätt fräsverktygKasta loss för vridspjällsventilen GEMÜ 480 VictoriaTänk smart använd HARTKlaravik når ny milstolpe: auktioner för över en miljard under 2018Återvinningsföretaget Remeo går i bräschen för cirkulär ekonomiPorttelefonen är bara början på våra smarta hem Castellum uppför ny anläggning för Mekonomen i MalmöCES 2019: BMW visar upp den dolda tekniken i framtidens interiörOptidev bakom tekniken för PostNords SameDayKeyMan bland Sveriges mest framgångsrika företagPensionärer är de företagare som håller landsbygden vid livIT-bolaget expanderar i Uppsala med ny våningPiteEnergi skapar förutsättningar för ett smartare PiteåStor invigning i GällivareSara Brandt blir ny vice vd på Almi FöretagspartnerSågen som inte darrar av att anta en utmaningActibump framgångsrikt i Australien Ny VD ska vidareutveckla ProcuratorVolkswagen bildar nytt företag inom grön el och laddningslösningar
2019-01-09
Dubbelt jubileum i Swecons utrustningsverkstad i Eskilstuna Bin-picking direkt från pall med PhotoneoNästa steg inom affärsutveckling: digital transformation med människan i centrumBAGA på VA Tour Sweden 2019Låsbart smörjmunstyckeUtökat urval av manöverdon och diametermått för reglerventil GEMÜ 567 BioStar controlHjälper proffsbyggare med utbildning!Bridgestones bästa år som leverantör av originaldelar Ny axialfläkt utvecklat för tuffa applikationsförhållanden i kyltornNya Opel Zafira Life sätter ny standard i klassen33 procent fler uppkopplade prylar 2018Kramp och Söderberg & Haak utvecklar sitt samarbeteJaguaren släpps lös i HalmstadEnergikrav på byggnader kan strida mot klimatlagenElbilen är klimatsmart - åtminstone på lång siktInternationellt samarbete gör Derome starkareScantruck får nytt agentur för amerikanska saxliftarLG berättar om ett bättre liv med hjälp av AI under CES 2019-keynotePressinbjudan: Jordbruksverkets livsmedelsseminarium om hållbar lönsamhetFastighetsmäklarkedjan HusmanHagberg flyttar in i Jönköping.Fredrik Johanson lämnar VD-rollen inom Woody BygghandelÄr VR-headsets och AR-glasögon nästa teknikskifte för hjälpmedel?
2019-01-08
Besiktningstekniker till Opus Bilprovning i BoråsVolvo Cars satte nytt försäljningsrekord 2018; nådde milstolpen 600 000 sålda bilarmySwecon gör maskinägandet lättare hos BellmansNu tar vi nästa stegFörsta lastbilen har rullat igenom APM Terminals nya självservice portLars Westman blir ny affärsområdeschef för RO-Gruppen i StockholmTestbädd ger ringar på vattnet för energiforskningen på ChalmersSvevia växer i Skåne - köper AB Bröderna HallSmart City Sweden plattformen är redo att dras igångEva Kimborn Heivert utsedd till ny VD för Circle K Sverige ABVi testar Framtidens rekrytering och klipper CV:tBristvätten bidrog med 1,9 miljoner kronor till BrisSpänningsfylld världspremiär: Volkswagen visar mobil laddningsstation för elbilarPunktligare avgångar för en attraktiv järnväg Nu är Energikontor Väst en del av InnovatumNy förhandlingschef för LivsmedelsföretagenFörvärv inom industri stärker Assemblin i norrExtend hjälper Altered spara vatten i hela världenMiljoner till ny metod att identifiera växtplankton
Annonser