ONSDAG 17 OKTOBER 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Thermotech utökar med nytt Center i Göteborg

Etablerar säljkontor och proffsbutik i Göteborg och rekryterar mer personal.
Thermotech Scandinavia AB etablerar nu ett Thermotech Center med säljkontor och proffsbutik i Göteborg och rekryterar samtidigt mer personal i regionen. Företaget, som levererar skräddarsydda system för vattenburen golvvärme och tappvatten, har nu åtta regionala Center över landet, utöver fabrik och huvudlager i Sollefteå. Planen är att expandera befintliga Thermotech Centers, men också etablera på nya orter under de kommande åren.

I slutet av januari i år fick Thermotech en ny ägarstruktur där grundaren Anders Andersson, genom bolaget Aipa Invesco AB, blev majoritetsägare och Rolf och Mikael Tannergård trädde in som stor delägare.

-”Vår ambition är att bolaget fortsätter att vara ett norrländskt innovativt och expansivt teknikföretag. Verksamheten skall vara hållbar mot samhälle och miljö samt visa stor omtanke om medarbetare och kunder, berättar Anders Andersson, VD och majoritetsägare. Ett led i det arbetet är att återgå till den decentraliserade kultur som Thermotech en gång grundades på. Därför skapas nu självständiga Thermotech Center som i praktiken fungerar som egna bolag där beslut kan tas närmast kunden”, fortsätter Anders Andersson.

På flera orter har nya medarbetare rekryterats för att stärka företaget inför framtiden och ytterligare rekryteringar är planerade.

Den 16 april öppnades Thermotech Center Göteborg på Hisingen. Det blev då en egen region efter att tidigare varit införlivat i region Väst med bas i Vårgårda. Regionchef blir utesäljare Magnus Bodén som till sin hjälp har den nyrekryterade tekniska innesäljaren Matthew Dore. Matthew kommer närmast från John Fredrik i Göteborg där han arbetat som VVS-säljare.

På Thermotech Center Malmö har en helt ny uppsättning medarbetare börjat under de senaste månaderna. Två nya utesäljare i form av Jimmie Malmberg och Stefan Melchers kommer att bearbeta den södra regionen framöver. De har Nicklas Günther som backar upp dem som teknisk innesäljare.

Alla tre kommer närmast från Solar där de haft liknande tjänster. På lagret har Mikael Hansson fått förstärkning i form av Johan Bengtsson som innan arbetade på LK Systems. Thomas Gustafsson, som sedan ett år tillbaka haft rollen som Regional försäljningschef Syd tar, i och med ägarbytet, rollen som Försäljningschef för hela landet. Även Thomas har sin bas på Thermotech Center i Malmö.

På Thermotech Center Stockholm har Sofie Morger rekryterats som Teknisk innesäljare och på fabriken i Sollefteå har Jordi Berni Sola fått fast anställning inom produktionen.

Anders Andersson
VD
anders.andersson@thermotech.se
070-590 03 50
Huvudkontor:
Spårvägen 8
901 31 Umeå
2018-10-12
Makita lanserar kolborstfri grästrimmer på 18VSnart öppnar Besikta Bilprovning i HaningeNUUK XL – En stor nyhet!Intressanta föreläsningar på ScanpackME-skolan flyttar till Stortorget i ÖrebroRekordstor elproduktion i Malmös största solcellsanläggningByggstart för ny hamnterminal i Göteborgs hamnTestvinnande och premiumklassade rengöringsmedlet nu hos MekonomenFullfölj arbetet med stärkt studie- och yrkesvägledningBilMånsson i Halmstad blir ny Jaguar Land Rover-återförsäljareNästa generations Wi-Fi: ASUS Lanserar 802.11ax (Wi-Fi 6) router på svenska marknaden Den första stora 18V - vinkelslipen med två batterierEaton Sverige växlar upp – anställer elva personer John Söderberg utsedd till tillförordnad VD för Sweden Green Building Council
2018-10-11
Se till att flödesväxlingarna går smidigt och säkert med den här nya Mixproof-ventilen med tre hus konstruerad för hygieniska processerUnderhållsstopp på Stora Ensos fabrik i SkoghallSKF levererar den senaste generationen online system till BillerudKorsnäsFörsta Polestar Space öppnar i Norge under 2019Årets Isabellestipendiat är utsedd - plåtslagaren Mathilda banar väg för fler!Färdiga badrumsmoduler förkortar byggtidInwido och Niko integrerar Elitfönsters system i Niko Home Control​NTEX förvärvar AR ForwardingMustang RTR med 900 hästkrafter blev först med att drifta legendariska NordschleifeSnart öppnar Besikta Bilprovning på VälaABAX ingår ramavtal med NokasPanasonic flyttar produktion av värmepumpar till Europa Nytänkande i grafitgrått har Sverigepremiär på ElmiaInstalco får uppdrag hos SVTJohanna Lakso blir ny VD på Power CircleLogent utvecklar bemanningsaffären och erbjuder Strategisk BemanningBest Transport lanserar utbildning i kundbemötandeMed ett helhetsgrepp ökar säkerheten på höjdTeknik från spelvärlden revolutionerar samhällsplaneringenHilti går in på rörpressmarknaden med löften om pålitlighet och enkel hanteringProducent av dataservrar använder Non-Drip koppling till kylningEngcon lanserar ny sorteringsgrip för minigrävare – möter stor efterfrågan från marknadenGasum förvärvar resten av SkangasVeoneer introducerar superdator2018 års deltagare i Female Leader Engineer klaraSandbäckens utför sprinklerinstallationerna i Torp köpcentrumM3 Bygg erhåller stor samverkansentreprenad åt Svenska Bostäder i Husby
2018-10-10
Billigare emballage till Visma medlemmarHåll ordning på den manuella smörjningen! Sverige laddar för svenskt rekord i VM i TimbersportsBesiktningstekniker till Opus i HalmstadBiogasbolaget och Svealandstrafiken tecknar avtal Pressinbjudan till Persontrafik 2018 "Dagens ErP-direktiv för fläktar fungerar och bör inte förändras"Svenska Retursystem nominerat till Miljöstrategipriset 2018Han är Årets byggchef 2018Robusta antenner för industrins behovSophos Intercept X – nu med integrerat skydd för arbetsstationerPernilla Helmersson i Snåret: ”Översiktsplanen i sin traditionella form är död”Skanska Fastigheter hyr ut 4 400 kvm i Sthlm New Creative Business SpacesSchneider Electric lanserar två nya kompakta motorskyddsbrytare upp till 37 kWConsid optimerar norsk friluftsjättes digitala närvaro Derome och Bovieran inleder nytt samarbeteAhlsells valberedning inför årsstämman 2019Ackumulatortank nytt steg mot fossilfri fjärrvärmeNy vd för Protons provningsverksamhetPressinbjudan: Möt framtidens förpackningar på Scanpack 2018 Nya Merlo Multifarmer 40.9 kommer till Elmia Lantbruk
Annonser