SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Träffa oss på Underhållsmässan 2020

10-13 mars är det återigen dags för Underhållsmässan i Göteborg
Europas största mötesplats för driftsäkerhets- och underhållsfrågor. Med fokus på branschens viktigaste frågeställningar bidrar mötesplatsen till ökad förståelse för hur rätt utfört underhåll bidrar till stora lönsamhetsförbättringar, oavsett om det handlar om industri eller offentlig verksamhet.Över 330 företag ställde ut och 11 973 besökare från en rad olika branscher besökte mässan 2018.

Vi på CERTEX är på plats, tillsammans med några av våra kollegor inom Axel Johnson International.
Du hittar oss i monter B10:21.

Nytt för i år är våra miniutbildningar i montern, där du kommer att kunna lära dig mer om några av våra produktområden. Har du till exempel koll på hur din kran mår? Vilken lyftredskap du ska välja i vilken situation? Eller vad du behöver tänka på när det gäller fallskydd?

Vi delar med oss av vår kunskap och vår erfarenhet för att du ska göra rätt val och kunna känna dig säker på din arbetsplats. Nedan ser du vilka områden vi pratar om vid vilka tider. Vårt säljteam finns självklart också där övrig tid för att svara på dina frågor om lyft och fallskydd.

Läs mer om Underhållsmässan (https://underhall.se/)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ta del av vårt KnowHow
------------------------------------------------------------------------
Tisdag 10/3
11:00 Service och linröntgen – Hur du kan kontrollera dina stållinor med NDT-teknik.

14:00 Kranar – Hur mår din kran? Om monitorering och krav.

15:00 Lyftredskap – Stålline-, kätting- och textila redskap. Vilka alternativ finns och hur använder du dem på ett säkert sätt.

------------------------------------------------------------------------
Onsdag 11/3
11:00 Stållinor – Vi pratar om skillnaden på olika typer av stållinor, vad du ska välja till olika applikationer och hur du tar hand om din stållina.

14:00 Lyftredskap – Stålline-, kätting- och textila redskap. Vilka alternativ finns och hur använder du dem på ett säkert sätt.

15:00 Service och linröntgen – Hur du kan kontrollera dina stållinor med NDT-teknik.

------------------------------------------------------------------------
Torsdag 12/3
11:00 Kranar – Hur mår din kran? Om monitorering och krav.

14:00 Stållinor – Vi pratar om skillnaden på olika typer av stållinor, vad du ska välja till olika applikationer och hur du tar hand om din stållina.

15:00 Fallskydd – Säkerhet på hög höjd

------------------------------------------------------------------------
Fredag 13/3
11:00 Fallskydd – Säkerhet på hög höjd

Med reservation för ändringar.
Kontaktinformation

CERTEX Svenska AB

Postadress
Box 2073
18302 Täby
Besöksadress
Penta­vägen 3
18730 Täby
Region
Täby
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556083-2577
Grundat: 1904
Anställda: 66
Välkommen till Certex Svenska AB!

Certex Svenska AB är en av Sveriges ledande leverantör av helhetslösningar inom lyft, stållinor och service. I vilka former lyft än förekommer i industrin, i hamnar, på byggarbetsplatser, i gruvor eller inom något helt annat område, så har vi på Certex produkterna och tjänsterna som gör det möjligt. Stållinor är vår huvudprodukt, som vi sedan kompletterat med cirka 7 000 andra lyftrelaterade produkter för att täcka de flesta lyftbehov direkt från hyllan. I de fall våra lagerförda produkter ändå inte räcker till, tar vi hjälp av vårt europeiska nätverk av systerbolag och leverantörer för att hitta rätt produkt för ett specifikt lyft.

Certex Svenska AB har en lång historia på den svenska marknaden och grundades redan 1904. Sedan 2007 är vi en del av Axel Johnson-koncernen, där vi tillhör Axel Johnson International och affärsområdet Lifting Solutions.
Vi finns där du finns

Vi värdesätter lokal närvaro. Våra försäljningskontor finns i Stockholm, Göteborg och Malmö, men vi har också lokala säljare runt om i landet. Du hittar alla våra lokala säljare under Kontakta oss. För att kunna erbjuda en heltäckande service i Sverige har vi också ett nätverk av servicebussar med tekniker som kommer till dig som kund och utför service och inspektion av dina produkter på plats i din unika arbetsmiljö.
Våra kontor är specialister på den lokala marknaden och anpassar sortimentet av produkter efter vilka behov som finns hos de lokala kunderna. Vårt Lifting KnowHow, våra produkter och tjänster finns här för dig, oavsett om du är i Malmö eller i Luleå.
Kundanpassade produkter

För att kunna matcha de mest komplicerade lyft har vi ett konstruktionsteam i Varberg, där alla typer av lyftok och redskap konstrueras, testas och certifieras. Produkterna skräddarsys oftast helt efter våra kunders önskemål. Du kan läsa mer om våra specialprodukter under Kundanpassade lösningar, eller kontakta våra säljare för mer information.
En del av något större

Som en del av Axel Johnson Internationals affärsområde Lifting Solutions ingår Certex Svenska i en grupp om 25 bolag runt om i Europa, som alla är specialiserade på lyftutrustning. I varje land finns ett lokalt nätverk av serviceenheter och servicebussar med lång erfarenhet och tillgång till expertis från lyftexperter i hela Europa. Detta ger oss en bredd, både gällande produkter och kunskap, och en unik möjlighet att erbjuda den bästa lösningen för varje kundbehov.

Välkommen att kontakta oss

Certifieringar

AAA – AFS 2001:1 – ISO 9001:2000

Kontakter

Certex Sales
Försäljning
08-758 00 10

Filmer

Funktioner som lyfter din verksamhet - CERTEX industrikranar

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-10
K100 aggregatbytes­system introducerasElbilen ORA lättar inte på gasenCastrol lanserar nytt smörjmedelssortimentSkräddarsydd prefabri­cerad schaktlösningHot forging via sourcing groups
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
2024-04-08
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka
2024-04-04
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web
2024-04-03
Samarbetet Clip-Lok SimPak och Wing Lift™Hallå där Jens KjellssonDen osynliga hjälten Välj rätt grävskopa AMIC Group förvärvar Tramo ETV och Unitrafo