SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Troax skapar nya möjligheter – på längden och på höjden

Inviger ny, helautomatiserad produktionslina för nätpaneler
Troax Group investerar för framtiden och den 6 december invigs en ny och helt automatiserad produktionslinje för nätpaneler. Samtidigt slås portarna upp för ett utbyggt lager på femtusen kvadratmeter.

Med en ny produktionslinje tar Troax Group nu nästa steg inom automatisering. Investeringen är på 60 MKR och innebär att två relativt avancerade processer kan slås ihop till en produktionslinje.

– Denna nivå av automation är ny för oss och på det stora hela ger det en väsentlig utveckling av vår maskinkapacitet, säger koncernens vd Thomas Widstrand.

Satsningen skapar möjlighet för Troax att öka volymerna över tid och därigenom ta emot en betydande ökning av mängden order. Totalt kommer maskinkapaciteten att öka med fyrtio procent.

– Den nya linjen ger oss både ökade leveransmöjligheter och ökad flexibilitet och vi kan köra omfattande ordrar med kort varsel. Det ger också bättre ledtider även vid större batcher. Vi ser med tillförsikt på framtiden och är nu förberedda på en fortsatt ökning av marknaden. Vår ambition är också fortsatt att ta ytterligare marknadsandelar. Ur kundsynpunkt är detta positivt, förstås. Vi vill att det ska vara tryggt att lägga order hos oss, och detta säkrar vi ytterligare i och med denna investering.

Invigningen av den nya produktionslinjen sammanfaller med en större utbyggnad av produktionsenhetens lager. Även här tar organisationen steg mot ökad automatisering.

Utbyggnaden innebär både att lagerytan har blivit större och att antalet portar för in- och utlastning har utökats.

– Vi har vuxit mycket och har till följd av detta varit trångbodda vad gäller lagerutrymme. Nu har vi utökat delen för plock och paketering, och inte minst så har vi skapat större plats för in- och utlastning av gods. Vi har helt enkelt velat säkerställa att volymen – som också har ökat de senaste åren – kan flyta på mellan stationerna på ett bra sätt, avslutar Widstrand.

Invigningen hålls den 6 december klockan 13.00 på Troax, Hillerstorp.

För ytterligare information, vänligen kontakta
Thomas Widstrand, Vd och Koncernchef
Troax Group AB
Box 89
335 04 Hillerstorp
Sweden
Tel 46 (0)370-828 31
thomas.widstrand@troax.com

Christian Hellman, Supply Chain Director
Troax Group AB
Box 89
335 04 Hillerstorp
Sweden
Tel 46 (0)370-828 47
christian.hellman@troax.com
Kontaktinformation
Postadress
Box 89
33033 Hillerstorp
Besöksadress
Tyngel,hillerstorp
SE- Hillerstorp
Region
Gnosjö
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556053-0809
Grundat: 1955
Anställda: 132
Välkommen till Troax AB.

Det är en sak att vara världsledande

Det är en helt annan att utveckla produkter som verkligen är världsledande.

TROAX lätta och starka nätpaneler har en viktig uppgift: Att göra ett område säkert. Våra system är genomtänkta och väl-
utvecklade för att klara höga påfrestningar.

Återkopplingen från våra kunder och våra duktiga medarbetare gör det möjligt att erbjuda de starkaste och mest intelligenta systemen i vår bransch.


Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Pär Wallin
0370-828 00
Jonas Rydqvist
0370-828 35
Jan-Erik Pohl
Underhållstekniker
xx

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-18
Så maximerar du ditt sparande Serviceföretaget PIMA lanserar utbildningNy medarbetare på Binosight
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884