FREDAG 26 APRIL 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

TSM Smart Storing presenterar framtidens lagerlösning på Logistik & Transportmässan 5-7 november.

Behovet av automation och ergonomiska arbetssätt ökar ständigt.
TSM Smart Storings senaste lösning är en elektrisk drivenhet för utdragsenheter, E-epu (Electric Ergonomic Power Unit).

Moment som är tunga och ständigt återkommande kan med fördel automatiseras. Det medför en säkrare arbetsmiljö och bättre ergonomi vilket förbättrar produktiviteten och minskar förslitningsskador på personalen.

TSM Smart Storing har en hög ambition och målsättning och nu tar man ytterligare ett steg för att bli den bästa leverantören av lagerlösningar.

Vi kommer att demonstrera vår nya elektriska drivenhet för utdragsenheter för första gången i TSM Smart Storings monter B09:39 under Logistik & Transportmässan 5-7 november.

Välkomna!
Kontaktinformation
Postadress
Töllås­vägen 433
47391 Henån
Besöksadress
Töllås­vägen 433, Henån
47391 Henån
Region
Orust
Västra Götalands län
Sverige
Orgnr:
556697-7277
Grundat: 1986
Anställda: *
TSM Smart Storing AB på västkusten erbjuder flexibla förvaringslösningar med fokus på utdragsenheter. Vi har marknadens bredaste utbud av utdragsenheter, utdragbara hyllplan och produkter för Lean Production - till exempel för att plocka varor från pallar, plastbackar eller kartonger.

Vi gör ständiga framsteg och vår ambition är en stabil tillväxt, vilket kommer att uppnås dels från produktutveckling av våra egna produkter, men även genom att erbjuda kompletterande produkter som gör din logistik smart och effektivt.

På Smart Storing AB anser vi att det är mycket viktigt att leverera produkter av hög kvalitet och att ge bra service till våra kunder. Vår personal har både teknisk kompetens och lång erfarenhet av denna verksamhet. I vårt team har vi ingenjörer, försäljare, mekaniker och kundsupport, som gör sitt bästa för att hjälpa dig. Vårt uppdrag är att hitta de bästa lösningarna för dina behov, oavsett om det innebär att erbjuda dig standardprodukter från hyllan eller anpassa dem till dina behov.

Agenturer

BITO, Tyskland
BITO Lagertechnik Bitmann GmbH i Meisenheim, Tyskland, är ett företag med över 720 medarbetare som alla är specialiserade inom lager- och företagsinredningar samt varuplockning. På fabrikerna i Meisenheim och Lauterecken, med en totalyta på 140 000 m², framställer BITO ett kundorienterat och innovativt produktprogram av högsta kvalitet.

Kontakter

Kjell Johansson
VD
0304-80 90 81
0304-80 90 80
Kjell-Åke Olsson
Försäljning Sverige
0304-80 90 86
0304-80 90 80
Johan Ahlgren
Försäljningschef
0304-80 90 85
0304-80 90 80
Konstruktionsavdelning
Konstruktionsavdelning
0304-80 90 83
0304-80 90 80
Tony Miltén
Lager & inköp
0304-80 90 84
0304-80 90 80
Agneta Karlsson
Backoffice / Informatör
0304-80 90 87
0304-80 90 80

Filmer

Frank och Smart Storing

Frank och Smart Storing
Industribyrå från Smart Storing
Balkmonterade utdragsenheter från Smart Storing
Golvmonterade utdragsenheter från Smart Storing
Palldistanser från Smart Storing - krage till pall
Palldistanser från Smart Storing - pall till pall
Pallkrageavdelare från Smart Storing
Kraglås från Smart Storing

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-04-18
Kostnaden för vindkraft sjunkerNya Toyota PROACE CITY för smarta transporter Schneider Electric gör tio åtaganden för att tackla framtidens klimatutmaningar till 2030 Låt matresterna återuppstå i påskSvenska Hus rekryterar ny regionchefJaguar I-PACE vinner World Car of the YearRamirent anlitar Husqvarna Fleet ServicesJula lanserar verktyg och trädgårdsredskap från MakitaBesikta Bilprovning etablerar sig i HudiksvallPlastkampen Borås gjorde skillnad!Snabba leveranser, hållbarhet och Airmees värdeskapande roll
2019-04-17
NCC och Blåkläder förnyar sitt samarbetsavtal för 3:e gångenHewSaw Sverige investerar i onlinesystem till såglinje med fokus på Industri 4.0SKF inviger fabrik i Changshan, KinaGipsskruv med anpassade längderEn (icke)bländande nyhet från Nordic LightsRagn-Sells Danmark först med plaståtervinning ur organiskt avfallDelvator utökar i HärnösandABB utnämner Peter Voser som tillförordnad VD Redo för robotinvasion – Tekniska tömmer tusen kvadratmeterElektromagnetisk immunitet allt viktigare i industrinIndustrikommunernas möte i Örnsköldsvik 11-12 aprilSynkronisera med robotarInterroll levererar högeffektiva crossbeltsorter till schweizisk referenskund Laddboxar och laddning av elbilar - Kort och gott – följ regelverk och rekommendationer!Miljömedvetna svenskar tvättar bilen hemma – och bryter i vissa fall mot lagenLantmännen väljer Icertis för kontrakthantering i molnet
2019-04-16
Volvobilar i Europa varnar varandra om hala vägar och andra trafikfarorVi välkomnar TT-08 till Ergobjörn-familjen! Kameror för Machine VisionNCC bygger ny räddningsstation i LuleåAnders Ygeman inviger Power Circle Summit på ElfackMinskade utsläpp med fordonsprojektOKQ8 har överlägset bäst täckning på fossilfria bränslet HVO100Kamerasystemet Camos 360° vidgar vyerna på MaskinExpoNy Bevegofilial öppnar snart i Bäckebol i Göteborg Ny undersökning från LeasePlan: Tjänstebilsförarna vill köra elbil – räckvidden fortsatt hinder​Låt elektroniken leva längre!Verktygsboden firar påsk på Skandinaviens största bil- och MC-mässaHyundai fabriksförbereder sina grävmaskiner för Engcons tiltrotatorerHydroscand öppnar butik på VärmdöAxfood väljer Circle K som drivmedelsleverantör Elitfönster lanserar självreglerande solskyddsglas Svensk kvalitetssäkring av metall på väg att få internationell status Bäst att bränna plasten och utvinna energiSMP lanserar egenutvecklad gripskopa
2019-04-15
Polestar 2 sätter fokus på Kina med tillverkning och platsen för den första Polestar SpaceFathantering – Så minimerar du riskernaVedmaskinen Palax C750 – mässans kap på MaskinExpoNya Opel Corsa väger mindre än 1 000 kgJessica Mitrosbaras blir ny enhetschef på Sigma TechnologyDAF utökar sitt sortiment inom byggsegmentetSesam öppnar upp nytt samarbete mellan Garageportexperten och ÅkerströmsLK lanserar blyfritt sortiment för hållbara VVS-installationerVärldspremiär för eldrivna Volkswagen ID. ROOMZZ Airmee är först ut med fossilfria hemleveranser samma dagEgen innovation sänkte energiförbrukningen till en fjärdedelEtt förredskap som är effektivt mot ogräs Världens största batteridrivna spårfordon ska byggas i SkelleftehamnLågt marktryck med nya Bell B20E LGPI höst startar distansutbildningar i robotik och automationHenkels sortiment av hälsa- och säkerhetsprodukter.
Annonser