SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Uniktruck återförsäljare av maskiner från MECLIFT

Multipurpose maskin till flera branscher
Idag skickas mer och mer last i containers och många har problem med att få in lasten på ett smidigt sätt. Med en Meclift-teleskoplastare kan kunden tillgodose de flesta av sina behov med bara en maskin.

Meclifts smidiga multifunktionsprodukter används i containerhamnar och andra hamnar, på flygplatser, vid järnvägs- och vägtransporter och olika industrisektorer där tung last hanteras, som till exempel stål-, coil- och aluminiumindustrin, stenindustrin och hos försvarsmakten.

Meclift har skapat lösningar för metallindustrin som tillbehör för hantering av coils, stänger, plåt och rör. Inom logistiken är Meclifts olika tillbehör, som till exempel dubbelgaffelsystem, gafflar för luftfraktspallar och klämmor lämpliga för ett brett spektrum av olika hanteringar. En Meclift-maskin kan utföra flera traditionella maskiners arbete, vilket innebär rejäla besparingar för kunden.

Imponerande lyftkapacitet i flera storheter
En 18 tons Meclift-truck har en imponerande lyftkapacitet, trots att maskinen har kompakt storlek. Tack vare den kompakta storleken får denna truck plats i en sjöcontainer utan att skada containern eller den levererade produkten.

De större Meclift-truckarna på 30, 42 och 50 ton kan vare skjutstativfunktionen effektivt fylla containrar. Meclift använder mycket starka material och konstruktioner. Innovationskraften hos Meclift-maskiner är också tydlig i det faktum att samma maskin kan användas för många olika ändamål med hjälp av olika tillbehör. Ur slutkundens synvinkel minskar detta naturligtvis den totala investeringen och personalbehovet.

Se hela vårt breda utbud

Vill du veta mer?
Björn Fritzell
Managing Director Scandinavia
+46 10 888 6343
+46 76 607 8888
bfr@uniktruck.com



Kontaktinformation
Postadress
Jernaldervei 100
8300 Odder
Besöksadress
Jernaldervei 100
8300 Odder
Region
Danmark
Organisationsnummer:
DK33968035
Grundat: 2007
Anställda: 115
Välkommen till UnikTruck Scandinavia AB


Vi är specialister på handel och uthyrning på den internationella marknaden av begagnade maskiner för materialhantering. Vår främsta specialitet är försäljning och uthyrning av tyngre gaffeltruckar med en kapacitet på 10-52 ton, vilka brukar användas inom olika tunga aktiviteter i hamnar och industrier, samt containerstaplande gaffeltruckar och reachstackers på 10-45 ton som används i hamnar, på fraktterminaler, i stuveribolag eller inom transportsektorn i allmänhet.

I vår uthyrningsflotta finner du alltid nya eller lätt begagnade gaffeltruckar på 12, 16, 25 och 32 ton tillgängliga med kort varsel.
Vi köper, säljer och hyr ut tyngre gaffeltruckar och containerstaplande maskiner per dagar, och vårt verksamhetsområde omfattar hela världen. Och naturligtvis kan vi betjäna er på de flesta europeiska språk.

Oavsett vilka dina specifika behov är för tung materialhantering och containerhantering, finns stora chanser att vi kan erbjuda dig den bästa lösningen.


Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Björn Fritzell
Försäljningsdirektör - Sverige, Norge och Finland
+46766078888
Michael Laursen
VD
+45 24 28 90 95
Gitte Laursen
Sales Administration
+45 6966 3663
tma@uniktruck.com
-

Filmer

Introduktion till UnikTruck

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Jungheinrich får validering AI spås som en av tre utmaningar Företag prioriterar mjukvarudesign Affären klarDe vanligaste orsakerna till visselblåsning
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN