SÖNDAG 21 JULI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Välkommen på värmepumpskurs under hösten!

På Viessmann arbetar vi hela tiden med att ligga i framkant och driva på energi- och samhällsutvecklingen, vilken är i konstant förändring.
Därför erbjuder vi både befintliga och nya installatörer tillfällen för utbildning av våra produkter eller genomgång av förändringar.

Janne Vikström på Viessmann håller i kurserna och har under våren och försommaren varit ute hos flera installatörer och även haft kurstillfällen på kontoret i Kista.

Varför är det viktigt med den här typen av träffar?

- Vi är övertygade om att man hela tiden behöver uppdatera sina kunskaper för att göra ett bra jobb. Det är självklart också viktigt att man som installatör kan ge kunden korrekt information om produkten.

Vad går du igenom vid ett kurstillfälle?

- Jag visar till exempel värmepumpsprogrammet som Viessmann har och sedan går vi specifikt in på de värmepumpar som är aktuella för de som befinner sig på kursen. Det kan vara luft/vatten, split eller bergvärme och pratar om hur vi tänker runt installationer, flöden med mera. Man får möjlighet att göra en igångkörning av en värmepump och jag går även igenom beräkningsprogrammet. Och så har vi avsatt gott om tid för frågor och diskussioner. Vi avslutar med ett skriftligt prov och alla som genomfört utbildningen får även ett diplom.

Hur många kurstillfällen är inplanerade?

- Tanken är att vi kommer ha kurser på kontoret i Kista två gånger i månaden. Men eftersom alla inte har möjlighet att komma till oss åker vi gärna ut till installatörerna och håller en utbildning där och när det passar.

Hur har responsen varit hittills?

- Toppenbra tycker jag! Det här är också ett fantastiskt tillfälle för oss på Viessmann att få feedback på våra produkter och höra hur installatörerna resonerar kring våra produkter.

Intresserad? Här hittar du mer information och datum för höstens kurstillfällen, anmäl dig redan idag!

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-07-05
Ett parkeringsgarage fullt med GARO-laddboxarUtveckla den applicerbara forskningen kring träbyggande – skapa frizoner
2019-07-04
Rudells blir AR Rackings enda återförsäljare i SverigeNCC tecknar rikstäckande ramavtal med RiksbyggenByggblock för högtryckshydraulik i hårda miljöerFordonsbesiktningens historiaReserapport från Z&I´s Roadshow"Därför är SunPine så centrala i omställningen"Telia kopplar upp E.ONs kunder i SverigeFler certifieras inom underhållsledarskapVärldens första batteridrivna modell med spadgrepp och KickBack ControlKlimatomställningen viktig fråga när näringsministern besökte Cementa i SliteOrkla väljer ledande energileverantör för sin värmeförsörjning i FilipstadEtt lyckat Vinnova-projekt under ledning av SSGMaskiner och människor testade knäckebrödLiqui Moly officiell partner för friidrotts-EM 2020Nya Opel Astra – nu ännu mer effektivJobba med Skyddsronder och checklistor i Zert RMWater&Wastewater – ny internationell VA-mässa 2021
2019-07-03
Säker med Kipp i 100 årNya Renault Captur som plug-in hybridFord levererar nyheter om Ford GT vid Goodwood Festival of SpeedSveriges nya forskningsfartyg levererat till SLU i SpanienMariestads kommun får ledande roll i Sveriges IndustrikommunerModellstyrd marksanering på Godisfabriken i GävleVärlden behöver inte fler plaggCapgemini blir en av Volvo Cars huvudleverantörer inom digital transformation och molnlösningarSvevia målar om HögakustenbronBlogg Almedalen 2019: Flexibilitet är det nya svarta – så vad händer härnäst?Nya BMW X6 - större, starkare och lyxigareSkellefteå Snickericentral får stororder på över 40 miljonerIndustri på frammarschMiljöreglering hotar nödvändig klimatomställningKompetensförsörjning i fokus på ME:s almedalsseminariumNya RIO:n i serien E-LineHyundai rankad i topp när det kommer till kvalitet
2019-07-02
Schneider Electric Foundation i partnerskap med Solar Impulse FoundationDigitala verktyg som skapar verklig affärsnyttaKontrollera trycket i ditt hydraulik system med testnipplar från CEJNStavdal och Ramirent påbörjar sammanslagningenStena Recycling deltar i pilotprojekt för spårbarhet av farligt avfallProcessus projekterar för ett hållbart samhälle världen överAbacus produktionsstartar 131 studentbostäder i Ruddammen, centrala StockholmNuvarande åtaganden att avveckla kolkraft gravt otillräckliga för att vända klimatförändringen Smart Industriell ModerniseringFortsatt god konjunktur i Stockholm trots orolig omvärld Almedalen 2019 - Uppdämt behov av omställningPressinbjudan - Klimatsäkert vatten9 av 10 återvinner i SverigeLätthet och brandklass avgjorde valetITU-elever tävlar i Ungdoms-SM i CNC-TeknikEn av de första FSC-certifierade etikettproducenterna i NordenSSC Öhns Snickeri flyttar verksamheten till SävarErnströmgruppen förvärvar BS ElcontrolKGKs hållbarhetsarbete uppmärksammas av Svensk HandelFriendly Building nominerat till innovationspriset E-prize
2019-07-01
Volvo Car Sverige stärker rollen som marknadsledare i juniUtveckling inom fordonsindustrin kan ge stora möjligheter till svenska leverantörerNy rapport visar att vart tionde fastighetsbolag saknar kontroll på sin energianvändningMontico digitaliserar svetsutbildningVerizon förenas med Zoom för att utöka kundernas kommunikationsmöjligheter Berendsen investerar i Sveriges första eldrivna distributionsbil för mattor
Annonser