LÖRDAG 17 FEBRUARI 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Varför välja ett Molnbaserat affärssystem?

kanske dags att haka på digitaliseringstrenden och ansluta sig till molnet?
Att byta affärssystem gör man inte över en natt. Ska man välja ett traditionellt installerat system eller kanske dags att haka på digitaliseringstrenden och ansluta sig till molnet?

Här kommer några fördelar med att välja ett molnbaserat affärssystem.

Med ett molnbaserat affärssystem har du alltid översikt och kontroll över din verksamhet. Du har omedelbar tillgång till uppdaterad information med visuellt och intuitivt gränssnitt, vilket i sin tur förbättrar ditt beslutsunderlag med analyser i realtid.

Ekonomihanteringen effektiviseras med automatiserade arbetsprocesser vilket sparar både tid och pengar. Ett exempel på detta är Automatisk bankavstämning.

Ett molnbaserat system är även tillgängligt när som helst och var som helst. Du kan nå systemet från valfri enhet och webbläsare.
Eftersom det inte behövs lokala installationer, uppgraderingar eller underhåll för dig som kund så blir det lägre kostnader än installerade system. Du slipper ansvar för drift, säkerhet och förvaltning.

Väljer du en molntjänst så blir det en väsentligt kortare införandetid än traditionella ERP-system. Det är ett system klart att ansluta och systemet utvecklas i takt med verksamhetens behov. Det är enkelt att skala upp om ett företag växer och blir större utan att behöva byta system. Detta gäller även om du expanderar utomlands.

Ett molnbaserat system är även miljövänligt eftersom du förbrukar både mindre papper och energi.

Boka en kostnadsfri webbdemo av Xledger, så får du reda på mer om hur ett molnbaserat affärssystem kan gynna din business.

Marie Löfgren
COO
marie.lofgren@xledger.se
0703-33 70 53
2018-02-15
Fortsatt stark passagerartillväxt gav rekordårRenault och GreenMobility ingår internationellt samarbetsavtalHållbart resande med elbussarKomatsu ställer ut på Intermat 2018Vägledning för underhåll i elnätNy miljöutbildning på distansSöderberg & Partners investerar i Learnster300 tjejer visade intresse för DeromeNytt samarbete på fasadmarknadenTvå nya chefer på Umeå kommunStora teknikutmaningen är tillbakaVärldens största initiativ för crowd-investering inom solenergiIKEA IT besöker högskolan – vill samverka om innovationSwedfund stärker stödet till små och medelstora företag i östra och västra AfrikaHur mäter man sin elanvändning?Lerumselever blev behöriga till gymnasiet på ett årStarkt logistikläge satsar på hållbart kluster Från traditionell mekanisk verkstad till leverantör för flygindustrinCaverion rekryterar Daniel Backman till Syd/Väst - ny regionchef från februari
2018-02-14
SSAB Borlänge uppgraderar onlineövervakning i varmvalsverket till Intellinova Parallel ENSTOREBRO och SMT ny återförsäljare för SPINNER Werkzeugmaschinen GmbH.Två helt nya MOTOMAN® målningsrobotarMOHV stärker sin organisation och satsar vidareTitania Bygger 500 bostäder i Hallunda Gård.5G för industrin, när kommer det i verkligheten?Navigator expanderar med tre nya medarbetareNu bygger vi 57 hyreslägenheter i kv Kronborg, MalmöSvevia bygger nya Kronholmskajen i HärnösandHelt nya BMW X4Automatiskt montage av ändhylsor även utan tryckluftStarta hjärtan med hjälp av drönare!
Annonser