ONSDAG 26 JUNI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Veeam passerar en miljard dollar i årlig försäljning och intensifierar satsningen på datahantering i molnet

Företaget blir det senaste i raden av mjukvaruföretag som uppnår en miljard dollar i årlig försäljning, har fler än 350 000 kunder och påvisar hur det ska fortsätta växa med partners.
Veeam® Software, det ledande företaget inom backup-lösningar för effektiv datahantering i molnet, har passerat en miljard dollar i årlig försäljning. Företaget blir därmed det senaste i raden av framgångsrika mjukvaruföretag som lyckas nå den milstolpen. Under framgångsresan har företaget attraherat fler än 350 000 kunder och det tillkommer fler än 4 000 nya varje månad. På konferensen VeeamON 2019 i Miami, berättar Veeam hur företaget ska intensifiera sin satsning inom effektiv datahantering i molnet (Cloud Data Management) för fortsatta framgångar på marknaden.

- Veeam skapade marknaden för backup-lösningar för VMware och har dominerat den under det senaste decenniet. Det var den första fasen i företagets resa och jag är glad att vi nu nått milstolpen en miljard dollar, inte minst då jag 2013 förutspådde att vi skulle göra det inom de kommande sex åren, säger Ratmir Timashev, Co-Founder och EVP Sales & Marketing på Veeam. Nu sker dock stora förändringar på marknaden. Backup är fortfarande affärskritiskt, men kunder bygger nu hybridmoln baserade på AWS, Azure, IBM och Google, och de behöver mer än bara backup. För att fortsätta vår framgångsresa måste Veeam anpassa sig till den nya situationen. Med fler än 60 000 kanal- och servicepartners och teknologipartners som Cisco, HPE, NetApp, Nutanix och Pure Storage har Veeam positionerat sig inom effektiv datahantering i molnet vilket blir avgörande för nästa marknadsfas. Vår vision och vår strategi för hybrida moln är anpassad för att Veeam ska fortsätta sin svårslagna framgångsresa.

Under det senaste decenniet har Veeam varit ledande på marknaden för lösningar för backup, återställning och replikering av data. Inledningsvis fokuserade företaget på servervirtualisering för VMware-miljöer och under de senaste åren har satsningen utökats till att även omfatta integration med ett flertal hypervisors, fysiska servrar och användarklienter tillsammans med SaaS-baserade workloads. Dessutom har Veeam ingått partnerskap med ledande moln-, lagrings-, och applikationsföretag för att därigenom erbjuda den mest robusta plattformen för effektiv datahantering i molnet.

- Ett starkt partnerfokus och förmågan att anpassa sig till marknaden har varit avgörande för Veeams framgångar hittills och de utgör även grunden för nästa fas i marknadssatsningen. I januari lanserades Veeam Availability Suite™ 9.5 Update 4, med nya funktioner som förenklar migration till molnet, backup för applikationer byggda för molnet, kostnadseffektivt dataskydd, flexibel licensiering för molnlösningar, ökad säkerhet och lösningar som gör det enklare för tjänsteleverantörer att implementera Veeam-baserade lösningar. Nu lanserar företaget även with VeeamTM , vilket är en satsning som omfattar partnerskap med ledande företag inom lagring och HCI. Syftet är att erbjuda kunder heltäckande andrahandslagring som kombinerar Veeams mjukvara med ledande lagrings- och HCI-infrastruktur. Gemensamma lösningar har redan lanserats med ExaGrid and Nutanix.

- Vi har alltid satsat hårt på våra partnerskap för att våra kunder ska få ut bästa möjliga värde. Tillsammans med våra lagrings- och molnpartners erbjuder vi flexibilitet och valmöjligheter till kunder av varierande storlek. Det nya partnerprogrammet with Veeam sammanfattar denna approach på ett bra sätt, och strategin ska hjälpa oss att fortsätta att utveckla vår ledande position, säger Timashev.
Företagets förmåga att löpande förändra och utveckla sig i linje med marknadens utveckling, att förstå målgruppen, att vara innovativa och att med precision analysera hur marknadens förändringar påverkar kunderna har gjort att Veeam kunnat etablera sig som ledare på marknaden för effektiv datahantering i molnet – en marknad som värderas till 15 miljarder dollar under 2020.

För mer information, se gärna www.veeam.com.

Henrik Aare | PR consultant
henrik@nlpr.se | +46 70 598 22 82
Kungsgatan 60 | 111 22 Stockholm
www.northernlinkpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

Nyheter med koppling till företaget

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-06-19
Horisontella Hyundai maskiner till ProcesskontrollBesiktningstekniker till Opus i NyköpingGnosjö Automatsvarvning attraherar medarbetare på världens största digitala festival och LAN-partyNy serie demoleringsverktyg från Trevi Benne​Maskiner och jobb finns – men inte personalBesök Sveriges största skogsindustriföretag i sommarVolvo On Call blir standard i alla nya VolvobilarWeland förvärvar Compact Store och KodverkstanSchneider Electrics nya spännande produkter för det smarta hemmet!Väderstads rekordår ger anställda bonus Circle K öppnar ny unik station i FlädieRamirent Plc har erhållit godkännande från Konkurrensverket att förvärva Stavdal ABAlmi Invest investerar i MAQs unika vibrationsdämpareSatsning på Team Engcon – ett led i fortsatt framgångCalejo gör AI greppbart för industrin Ford gör bilmattor av plastflaskor – återvinner över än 1 miljard flaskor per årAxfood satsar på solcellerHär är nya BMW 8-serie Gran CoupéBioflygbränsle tankas återigen på Göteborg Landvetter AirportNya Peugeot 2008 SUV - #NEXT GEN SUVEn inkluderande och säker arbetsplats för allaMonica Normark ny chef för Sekab E-TechnologyHyundai lanserar 44 nya miljöbilar och smartphone-teknologi som låter föraren kontrollera demNy arbetschef och projektledare inom Svevias asfalttillverkningVirtual reality testas i SSGs kurserNy kartläggning synliggör utmaningarna med plastSweco ser över masshanteringen och dess klimatpåverkan i OstlänkenHydroscand lanserar pneumatisk PU-slangSmarta elnät ”ett smörjmedel” för omställningenMetsä Group deltar i utvecklandet av utrustning för släckning av skogsbränderVolvokoncernen skriver partneravtal med NVIDIA
2019-06-18
Storsatsning i nya lokaler för Ahlsell NorrköpingABB tillhandahåller högeffektsladdning för en ny era av e-mobilitet i SkandinavienNy IT-infrastruktur på Stockholms skolor för säkrare och pålitligare driftInnovation och kraft att förändra – nu satsar vi mot Elfack 2021!Stora förbättringar och framsteg i Lesjöfors ChinaVatten på landet – avlopp och hälsoskydd med ett sinande grundvattenSTEMMER IMAGING fortsätter sin expansionArbetsskador ökar med inhyrd och säsongsanställd personalNytt resultatrekord för Dachser Nordic EC-fläktar med integrerad effektfaktorkorrigeringMitsubishi presenterar Dendo Drive HousePorsche 718 Spyder och 718 Cayman GT4 med sexcylindriga boxermotorerBelysningsexperten Strands: här är årets mest innovativa nyheterJoakim förstärker Merlos servicemarknad.Modernisering och ökat behov av effektivisering största anledningarna till byte av affärssystemBiltema lanserar miljövänligare bärkassarMetod identifierar osynliga skarvar inför lasersvetsningNorton lanserar en rak pneumatisk slipmaskin med mycket kraft i en liten kostymNya Renault ZOE - tar 100 % eldrift till en ny nivåRetursystem Byggpall har stärkts i byggbranschens reviderade riktlinjerUlf Zenk lämnar Lantmännen
2019-06-17
​Säkrare lastning av intermodala enheterNomo förvärvar JokiLaakeriABB-teknik bidrar till Sveriges största solcellsparkSnowflake finns nu tillgängligt på Microsoft Azure GovernmentNy undersökning visar på brister i inventeringen av fastigheters brand- och säkerhetsbehov​Innovation i fokus på Start Up Area Varför behövs miljöhjältar? Vi har 22,5 miljoner anledningar...Preems satsning ger ännu mer grön dieselVäxjö Energi samarbetar med ledande laddoperatörFacit och fusk i SSG Entre undantag inom industrin
Annonser