SÖNDAG 15 SEPTEMBER 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Veeam passerar en miljard dollar i årlig försäljning och intensifierar satsningen på datahantering i molnet

Företaget blir det senaste i raden av mjukvaruföretag som uppnår en miljard dollar i årlig försäljning, har fler än 350 000 kunder och påvisar hur det ska fortsätta växa med partners.
Veeam® Software, det ledande företaget inom backup-lösningar för effektiv datahantering i molnet, har passerat en miljard dollar i årlig försäljning. Företaget blir därmed det senaste i raden av framgångsrika mjukvaruföretag som lyckas nå den milstolpen. Under framgångsresan har företaget attraherat fler än 350 000 kunder och det tillkommer fler än 4 000 nya varje månad. På konferensen VeeamON 2019 i Miami, berättar Veeam hur företaget ska intensifiera sin satsning inom effektiv datahantering i molnet (Cloud Data Management) för fortsatta framgångar på marknaden.

- Veeam skapade marknaden för backup-lösningar för VMware och har dominerat den under det senaste decenniet. Det var den första fasen i företagets resa och jag är glad att vi nu nått milstolpen en miljard dollar, inte minst då jag 2013 förutspådde att vi skulle göra det inom de kommande sex åren, säger Ratmir Timashev, Co-Founder och EVP Sales & Marketing på Veeam. Nu sker dock stora förändringar på marknaden. Backup är fortfarande affärskritiskt, men kunder bygger nu hybridmoln baserade på AWS, Azure, IBM och Google, och de behöver mer än bara backup. För att fortsätta vår framgångsresa måste Veeam anpassa sig till den nya situationen. Med fler än 60 000 kanal- och servicepartners och teknologipartners som Cisco, HPE, NetApp, Nutanix och Pure Storage har Veeam positionerat sig inom effektiv datahantering i molnet vilket blir avgörande för nästa marknadsfas. Vår vision och vår strategi för hybrida moln är anpassad för att Veeam ska fortsätta sin svårslagna framgångsresa.

Under det senaste decenniet har Veeam varit ledande på marknaden för lösningar för backup, återställning och replikering av data. Inledningsvis fokuserade företaget på servervirtualisering för VMware-miljöer och under de senaste åren har satsningen utökats till att även omfatta integration med ett flertal hypervisors, fysiska servrar och användarklienter tillsammans med SaaS-baserade workloads. Dessutom har Veeam ingått partnerskap med ledande moln-, lagrings-, och applikationsföretag för att därigenom erbjuda den mest robusta plattformen för effektiv datahantering i molnet.

- Ett starkt partnerfokus och förmågan att anpassa sig till marknaden har varit avgörande för Veeams framgångar hittills och de utgör även grunden för nästa fas i marknadssatsningen. I januari lanserades Veeam Availability Suite™ 9.5 Update 4, med nya funktioner som förenklar migration till molnet, backup för applikationer byggda för molnet, kostnadseffektivt dataskydd, flexibel licensiering för molnlösningar, ökad säkerhet och lösningar som gör det enklare för tjänsteleverantörer att implementera Veeam-baserade lösningar. Nu lanserar företaget även with VeeamTM , vilket är en satsning som omfattar partnerskap med ledande företag inom lagring och HCI. Syftet är att erbjuda kunder heltäckande andrahandslagring som kombinerar Veeams mjukvara med ledande lagrings- och HCI-infrastruktur. Gemensamma lösningar har redan lanserats med ExaGrid and Nutanix.

- Vi har alltid satsat hårt på våra partnerskap för att våra kunder ska få ut bästa möjliga värde. Tillsammans med våra lagrings- och molnpartners erbjuder vi flexibilitet och valmöjligheter till kunder av varierande storlek. Det nya partnerprogrammet with Veeam sammanfattar denna approach på ett bra sätt, och strategin ska hjälpa oss att fortsätta att utveckla vår ledande position, säger Timashev.
Företagets förmåga att löpande förändra och utveckla sig i linje med marknadens utveckling, att förstå målgruppen, att vara innovativa och att med precision analysera hur marknadens förändringar påverkar kunderna har gjort att Veeam kunnat etablera sig som ledare på marknaden för effektiv datahantering i molnet – en marknad som värderas till 15 miljarder dollar under 2020.

För mer information, se gärna www.veeam.com.

Henrik Aare | PR consultant
henrik@nlpr.se | +46 70 598 22 82
Kungsgatan 60 | 111 22 Stockholm
www.northernlinkpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

Nyheter med koppling till företaget

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-09-09
Luna lanserar handverktyg för smidigare säkring Besök Diac Metal AB på Elmia underleverantörsmässaRiksarkitekten – starkt dragplåster till mässan Nordic Property ExpoConrad Elektronik erbjuder nu smidiga inköpslösningar för företagRollco firar 20 år!Sportkläder i återvunnen plast från havet vinner Textilias miljöstipendium 2019 Thermotransferskrivare för industriella applikationerIVL släpper bok om elavfall för gymnasietKramp och Oljan i Mellerud satsar på butik intill VästerrådaPeafowl Solar Power och Liqway vann SKAPA-priser för Uppsala länMed arbetsmiljö, miljö och kvalitet i fokus Kommunala initiativ positiva för elbilsutvecklingenVolkswagen och Northvolt bildar samriskbolag för batteriproduktion
2019-09-06
ABB-teknik ger seniorer möjligheten till självständigt och rikt livFem missuppfattningar om markbaserad reningNyheter från ABB för framtidens smarta hem och byggnaderHubSpot lanserar omdesignad appmarknadsplats Robotar och röststyrning – om kunden själv får väljaFreemelt tar in 15 MSEK i en investeringsrunda ledd av IndustrifondenMarknadens första batteridrivna sprayaggregat med utbytbara tankarHeidelbergCement och Equinor ingår avsiktsförklaringSchneider Electric Sverige rekryterar nya cheferJessica Petrini blir HR-chef för TyrénskoncernenTekniska Verken i Linköping AB digitaliserar elnätet ytterligare.Bockasjö och Swedavia hyr ut 46 000 kvm till Postnord TPLSå påverkas Norden av orkanen Dorian Circle K ska bli störst i Sverige på snabbladdning – lanserar egna laddareKemibranschen samlas i Lund 16-17 oktoberInnovativ drivteknik från ebm-papst Småländsk arkitektur bakom global batterifabrikSommarens hetaste byggprojekt - rykande färsk lista för hela Sverige!Karl Kloste ny inköpschef i SveviaRyobi lanserar flexibel lödning på ONE+batteri!Sydkoreanskt intresse för svensk fjärrvärmeteknik
2019-09-05
Kompetensförsörjning på agendan när Berendsen fick besökDu kommer väl?Leax ser affärsmöjligheter med Subcontractor ConnectPåminnelse pressinbjudan: Robotkonferens för tillverkningsindustrins framtidRedo för oljespill? Läs spillguidens ABCKom ihåg att förpackningen är en del av produkten!Schneider Electric utökar Easy UPS 3-serien Derome och Riksbyggen tecknar rikstäckande ramavtal​Hydroscand fyller 50 årHelhetslösningar från WeberMakita lanserar kompakt och lätt 12V borrskruvdragare Real Rails och Green Cargos transportsamarbete minskar klimatutsläppenKasthall välkomnar ny försäljningsdirektörVäxjö Energi inspirerar 250 högstadieelever till jobb i teknikbranschenMiljöarbetet ger resultat - fler Svanenmärken till KBM ProfessionalÖresundskraft och Mölndal Energi först i KlimatdialogenFramtidssäker fläktlösning när kraven på bostadsventilation blir tuffareSkoogs Bränsle tecknar avtal som leverantör åt SveaskogVälkommen Simon och Petter!EUROMAT 2019 kopplar ihop materialvärldenFler än 30 000 förbokningar av Volkswagens nya elbil ID.3 1st Edition
2019-09-04
EJOT blir valet för betonginfästning hos BevegoNy sugkopp för hantering av livsmedelsförpackningar Opus öppnar ytterligare en bilprovning i MalmöNCC bygger 67 klimatsmarta hyresrätter i HelsingborgTyréns hjälper Skandinaviens största hamn att expanderaBilmarknaden augusti 2019Load Up North summeras – stort intresse för nästa mässa
Annonser