SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Verizon Business ingår avtal om att förvärva BlueJeans

Den molnbaserade konferens- och evenemangsplattformen utökar Verizon Business portfolio av erbjudanden
Verizon Business meddelar idag att de har ingått ett definitivt avtal att förvärva BlueJeans Network, en betrodd videokonferens- och evenemangsplattform för företag. Förvärvet utökar Verizons breda portfolio för unified communications. BlueJeans molnbaserade videotjänst tjänar för nuvarande en bred mängd affärssegment från små organisationer till några av världens största multinationella varumärken. Tjänsten har spelat en betydande roll i att hjälpa dessa företag hålla igång den operativa verksamheten under det rådande läget där många nu jobbar hemifrån.

Transaktionen kommer kombinera BlueJeans enkla, smarta och pålitliga mötesplattform med Verizons unified communications som en affärstjänst, omedelbart. Kunder kommer dra nytta av en BlueJeans-videoupplevelse i företagsklass på Verizons högpresterande globala nätverk. Utöver detta kommer plattformen att djupgående att integreras som del av vägen framåt för Verizons 5G-produkter inom säkra lösningar med realtidsengagemang bland tillväxtområden som distansläkarvård, distansutbildning och fälttjänstarbete.

“Allt eftersom sättet vi arbetar på fortsätter att förändras är det absolut kritiskt för företag och kunder inom offentlig sektor att ha tillgång till en övergripande svit av erbjudanden som är företagsredo, säkra, friktionslösa och som kan integreras med existerande verktyg”, sa Tami Erwin, CEO, Verizon Business. “Samarbete och kommunikation har hamnat överst på agendan för företag av alla storlekar och inom alla sektorer de senaste månaderna. Vi är glada över att kombinera kraften bakom BlueJeans videoplattform med Verizons Business sammanlänkande nätverk, plattformar och lösningar för att möta våra kunders behov”.

“Kombinationen av BlueJeans förstklassiga videosamarbetsplattform för företag och deras betrodda varumärke med Verizon Business innovationer inom nästa generations edge computing kommer att ge högst differentierade och övertygande lösningar till våra gemensamma kunder, sa Quentin Gallivan, CEO, BlueJeans Network. “Vi är väldigt glada över att bli del av Verizons team och vi tror verkligen att framtiden för affärskommunikation börjar idag!”.

BlueJeans omnämns regelbundet som en av de marknadsledande videokonferens- och samarbetsverktygen, inklusive molnbaserade möten och stora, interaktiva evenemang som är enkla, skalbara och säkra. BlueJeans grundare och huvudsakliga ledningsgrupp kommer att ansluta till Verizon för att leda den fortsatta tillväxten och innovationen för företaget. BlueJeans anställda kommer att bli Verizon-anställda omedelbart efter att affären har gått igenom.

Transaktionen är föremål för sedvanliga stängningsvillkor och förväntas avslutas under andra kvartalet. Evercore och Goodwin Procter agerade som rådgivare för BlueJeans och Debevoise & Plimpton som rådgivare för Verizon.

Henrik Aare | PR consultant
henrik@nlpr.se | +46 70 598 22 82
Northern Link PR
Banérgatan 12, 115 23 Stockholm
www.northernlinkpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-11
Sjöö Sandström expand­erar med ny säljareLantbrukarna pressade av låg lönsamhetKia presenterar uppdaterad elbilsstrategi
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
2024-04-08
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka
2024-04-04
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web