SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Vetlanda får högteknologisk biltvätt med abonnemang

Att tvätta bilen kan vara en utdragen affär
Wash World, med över 150 biltvättar i Norden, har etablerat sig med en ny tvätthall i Vetlanda. I den nya tvätten kommer du slippa långa köer tack vare abonnemangslösningar, nummerplåtsigennkänning och ett betalningssystem som kan hanteras från bilen.

Att tvätta bilen kan vara en utdragen affär med köbildning och långa väntettider. Så behöver det inte vara. Det är bakgrunden till Vetlandas nya biltvätt, vars högteknologiska funktioner gör det möjligt att tvätta bilen med låg vattenförbrukning och utan att användaren behöver kliva ur sin bil.

Biltvätten i Vetlanda, som är centralt placerad på Fabriksgatan, är obemannad och har öppet dygnet runt. Automatisk igenkänning av nummerplåtar gör det möjligt för medlemmar att köra direkt in i biltvätten utan att kliva ur bilen. Själva tvättningen kan gå så snabbt som på tre minuter, vilket innebär att hela processen är betydligt mer tidseffektiv än vid traditionella biltvättar.

- Särskilt i dessa tider när vi ska begränsa fysisk kontakt med andra människor uppskattar många att kunna tvätta sin bil snabbt och säkert. Det finns faktiskt ingen orsak att använda mycket tid på att köa och vänta för att få sin bil tvättad, säger Martin Olesen, VD på Wash World. Vi har stora förhoppningar på den nya tvätthallen i Vetlanda, inte minst för att den är så lättillgängligt och centralt placerad. På så sätt hoppas vi att folk uppmärksammar att Wash World nu har kommit till stan, säger Martin Olesen, VD på Wash World.

Vetlandas nya biltvätt är utrustad med en biologisk vattenreningsanläggning, vilket gör det möjligt att filtrera, rena och i slutändan återanvända det mesta av vattnet istället för att hela tiden använda nytt. Metoden säkrar en mycket låg färskvattenförbrukning, från endast sex liter per biltvätt. Det är mindre än en tiondel av förbrukningen vid typisk privat biltvätt med vattenslang.

Wash World använder en abonnemangsmodell där medlemmar kan tvätta sin bil hur ofta de vill från 109 kronor per månad. Den som väljer att inte bli månadsmedlem betalar från 59 kronor per tvättillfälle och betalar då med vanligt bankkort i automaten på plats vid tvätthallen. Dessutom finns ett dygnet-runt-öppet servicecenter där användare kan få hjälp via telefon vid behov.

Den nya biltvätten i Vetlanda finns på Fabriksgatan 1 och har redan öppnat. Just nu är startavgiften gratis vid tecknanade av abonnemang.

- Wash World växer så det knakar och har nu fler än 150 biltvättar i Norden. Vi gläder oss över att bli en del av Vetlanda och över att våra kunder nu får tillgång till ett ännu större nätverk av biltvättar i Skåne och Småland, säger Martin Olesen på Wash World.

Se gärna www.washworld.se för mer information. Där går det även bra att teckna ett medlemskap.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Martin Olesen, VD, Wash World
Mobil: + 45 22 13 12 27
Mail: mol@washworld.dk

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN