SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Wåhlstedts blir medlem och del av BOLIST Järnhandel

v
Efter drygt 17 år som fristående familjeföretag väljer nu Wåhlstedts i Östervåla att gå med i BOLIST för att stärka erbjudandet lokalt.

Wåhlstedts är ett familjeföretag som drivs och ägs av Camilla och Morgan Liljeberg och i butiken i Östervåla arbetar även parets två söner Marcus och Jacob. Som butik idag är man inte bunden till någon kedja utan är en fri handlare som nu väljer att ansluta sig till BOLIST.

-Vi såg att BOLIST var ute och sökte fler lokala entreprenörer som ville bli en del av kedjan. Vi ser det som en bra möjlighet att kunna växa tillsammans och det passar bra med våra planer inför framtiden att utöka vår verksamhet med en bygghandel, säger Camilla Liljeberg, delägare på Wåhlstedts i Östervåla.

Paret Liljeberg tog över verksamheten 2005 och det har under åren varit en bra och utvecklande resa. Sedan 2016 sitter de i sin nuvarande lokal om 1500 m2 och de tar nu nästa steg genom att bli medlemmar i BOLIST och därmed får man också tillgång till ett starkt varumärke och sortiment från marknadens ledande leverantörer.

-Vi tror att det kommer att passa oss riktigt bra att göra den här satsningen framöver. Vi får nu tillgång till ett större utbud och får möjligheten att attrahera fler kunder och kundgrupper, fortsätter Camilla Liljeberg.

Wåhlstedts blir per den 1 december en del av det nya konceptet BOLIST Järnhandel och hela BOLIST-kedjan består nu av fler än 175 fristående järn- och byggvaruhandlare runtom i landet vilket stärker positionen som yrkeshantverkarens och hemmafixarens närmaste partner.

-Det känns roligt att välkomna Wåhlstedts in i BOLIST-familjen. De är ett välskött bolag som med sina lokala närvaro har en stark förankring i Östervåla. Vår affärsidé bygger på det lokala entreprenörskapet och viljan att växa tillsammans, säger Magnus Hemmingberg, Kedjechef BOLIST.

Wåhlstedts erbjuder idag allting för hem och trädgård och man är dessutom en auktoriserad AL-KO verkstad.

-Vi ser fram emot att välkomna Wåhlstedts. De har ett bra läge och vi ser tillsammans en stor utvecklingspotential i området. Det känns också glädjande att de valde att svara på att vi växer och söker fler bygg- och järnhandlare. Vi märker av ett stort intresse från fler handlare, säger Ulrika Eliasson, Regionchef BOLIST.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN