LÖRDAG 17 FEBRUARI 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

webertec folie i ny smidigare kvalitet

Nya webertec folie är mjuk smidig och lätt att montera
Nu släpper Weber nästa version av folie till Tec Foliesystem men med samma namn, webertec folie. Den nya versionen håller samma höga kvalitet som tidigare men är smidigare och mer lättarbetad.

”Vi har haft webertec folie i många år och det var dags för en uppdatering. Tillsammans med leverantören har vi fått fram ett riktigt bra resultat”, säger Lena Eliasson Konceptchef Plattsättning/Tätskikt. ”Den är mjuk, smidig och lätt att montera”.

webertec folie är testad och godkänd med alla Webers fästmassor som rekommenderas i kombination med Tec Foliesystem, vilket är så gott som samtliga (se Webers nya produktguide för Fäst&Fog vid tveksamheter).

Lena Eliasson
Concept Manager Tiling
Plattsättning/Tätskikt Weber
lena.eliasson@weber.se
08-625 60 95
2018-02-15
Fortsatt stark passagerartillväxt gav rekordårRenault och GreenMobility ingår internationellt samarbetsavtalHållbart resande med elbussarKomatsu ställer ut på Intermat 2018Vägledning för underhåll i elnätNy miljöutbildning på distansSöderberg & Partners investerar i Learnster300 tjejer visade intresse för DeromeNytt samarbete på fasadmarknadenTvå nya chefer på Umeå kommunStora teknikutmaningen är tillbakaVärldens största initiativ för crowd-investering inom solenergiIKEA IT besöker högskolan – vill samverka om innovationSwedfund stärker stödet till små och medelstora företag i östra och västra AfrikaHur mäter man sin elanvändning?Lerumselever blev behöriga till gymnasiet på ett årStarkt logistikläge satsar på hållbart kluster Från traditionell mekanisk verkstad till leverantör för flygindustrinCaverion rekryterar Daniel Backman till Syd/Väst - ny regionchef från februari
2018-02-14
SSAB Borlänge uppgraderar onlineövervakning i varmvalsverket till Intellinova Parallel ENSTOREBRO och SMT ny återförsäljare för SPINNER Werkzeugmaschinen GmbH.Två helt nya MOTOMAN® målningsrobotarMOHV stärker sin organisation och satsar vidareTitania Bygger 500 bostäder i Hallunda Gård.5G för industrin, när kommer det i verkligheten?Navigator expanderar med tre nya medarbetareNu bygger vi 57 hyreslägenheter i kv Kronborg, MalmöSvevia bygger nya Kronholmskajen i HärnösandHelt nya BMW X4Automatiskt montage av ändhylsor även utan tryckluftStarta hjärtan med hjälp av drönare!
Annonser