SÖNDAG 15 SEPTEMBER 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Zander & Ingeströms mobila mässa besöker kunderna

– När kommer ni nästa gång? är en fråga vi hört från flera kunder, sedan förra gången vi reste runt i Industrisverige med vår Roadshow 2015.
Vi kan förstå intresset. Vi kommer nämligen med vår rullande mässmonter och parkerar på gatan utanför våra kunder. Det är ett lika smidigt som kostnadseffektivt arrangemang för alla vi besöker. Man investerar max en timme i vår buss, får anpassad information om intressanta pumpprodukter, och slipper kanske dessutom resa iväg till en mässa i Stockholm, Göteborg eller på någon annan avlägsen ort.

Så nu är det dags igen: Zander & Ingeströms Roadshow 2019 rullar igång här i vårmånaden maj och kommer att beta av ett distrikt i veckan så länge vädret är tjänligt.

I år kommer vi med en ny specialbyggd buss, som uppställd med utfälld sida bjuder på en 16 kvm stor monter, där vi presenterar ett axplock av såväl pumplösningar som konkreta pumpar från branschens bästa tillverkare. På storbildsteven visas produktfilmer och whiteboardtavlan brukar alltid fyllas med förklarande ritningar av våra säljare.

Tre skäl att välja Zander & Ingeström
Enligt våra kunder skiljer sig Zander & Ingeström från branschens övriga pumpleverantörer på tre punkter: 1) vår spetskompetens för krävande applikationer, 2) vårt engagemang i varje enskilt uppdrag, och 3) vår snabba och korrekta respons på frågor och önskemål.

Spetskompetensen innebär att vi inte bara är tekniska specialister på våra egna pumpar, utan att vi också har en betydande praktisk erfarenhet av hur produkterna fungerar i verkligheten, dvs i våra kunders industribranscher.

Engagemanget betyder konkret att inget uppdrag är avslutat förrän pumpen i fråga är installerad och testad och vi har ett kvitto på att allt fungerar precis som tänkt.

Responsen, till sist, följer av att vi finns till för våra kunders skull – inte tvärtom. Då blir det också självklart att återkomma med klargörande besked så fort som möjligt.

Lägger vi nu samman dessa tre skäl får vi en arbetsmetod som – hoppas och tror vi – kommer att förverkliga vårt allt överskuggande mål: att vara det självklara förstavalet av pumpleverantör för Sveriges industriföretag.

Välkommen att boka besök
I god tid innan vi anländer till ett distrikt blir områdets kunder kontaktade av vår säljare för att höra om det finns intresse av ett besök. De företag som vill gå händelserna i förväg är hjärtligt välkomna att ringa oss direkt för att säkra ett besök av vår Roadshow 2019.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-09-09
Luna lanserar handverktyg för smidigare säkring Besök Diac Metal AB på Elmia underleverantörsmässaRiksarkitekten – starkt dragplåster till mässan Nordic Property ExpoConrad Elektronik erbjuder nu smidiga inköpslösningar för företagRollco firar 20 år!Sportkläder i återvunnen plast från havet vinner Textilias miljöstipendium 2019 Thermotransferskrivare för industriella applikationerIVL släpper bok om elavfall för gymnasietKramp och Oljan i Mellerud satsar på butik intill VästerrådaPeafowl Solar Power och Liqway vann SKAPA-priser för Uppsala länMed arbetsmiljö, miljö och kvalitet i fokus Kommunala initiativ positiva för elbilsutvecklingenVolkswagen och Northvolt bildar samriskbolag för batteriproduktion
2019-09-06
ABB-teknik ger seniorer möjligheten till självständigt och rikt livFem missuppfattningar om markbaserad reningNyheter från ABB för framtidens smarta hem och byggnaderHubSpot lanserar omdesignad appmarknadsplats Robotar och röststyrning – om kunden själv får väljaFreemelt tar in 15 MSEK i en investeringsrunda ledd av IndustrifondenMarknadens första batteridrivna sprayaggregat med utbytbara tankarHeidelbergCement och Equinor ingår avsiktsförklaringSchneider Electric Sverige rekryterar nya cheferJessica Petrini blir HR-chef för TyrénskoncernenTekniska Verken i Linköping AB digitaliserar elnätet ytterligare.Bockasjö och Swedavia hyr ut 46 000 kvm till Postnord TPLSå påverkas Norden av orkanen Dorian Circle K ska bli störst i Sverige på snabbladdning – lanserar egna laddareKemibranschen samlas i Lund 16-17 oktoberInnovativ drivteknik från ebm-papst Småländsk arkitektur bakom global batterifabrikSommarens hetaste byggprojekt - rykande färsk lista för hela Sverige!Karl Kloste ny inköpschef i SveviaRyobi lanserar flexibel lödning på ONE+batteri!Sydkoreanskt intresse för svensk fjärrvärmeteknik
2019-09-05
Kompetensförsörjning på agendan när Berendsen fick besökDu kommer väl?Leax ser affärsmöjligheter med Subcontractor ConnectPåminnelse pressinbjudan: Robotkonferens för tillverkningsindustrins framtidRedo för oljespill? Läs spillguidens ABCKom ihåg att förpackningen är en del av produkten!Schneider Electric utökar Easy UPS 3-serien Derome och Riksbyggen tecknar rikstäckande ramavtal​Hydroscand fyller 50 årHelhetslösningar från WeberMakita lanserar kompakt och lätt 12V borrskruvdragare Real Rails och Green Cargos transportsamarbete minskar klimatutsläppenKasthall välkomnar ny försäljningsdirektörVäxjö Energi inspirerar 250 högstadieelever till jobb i teknikbranschenMiljöarbetet ger resultat - fler Svanenmärken till KBM ProfessionalÖresundskraft och Mölndal Energi först i KlimatdialogenFramtidssäker fläktlösning när kraven på bostadsventilation blir tuffareSkoogs Bränsle tecknar avtal som leverantör åt SveaskogVälkommen Simon och Petter!EUROMAT 2019 kopplar ihop materialvärldenFler än 30 000 förbokningar av Volkswagens nya elbil ID.3 1st Edition
2019-09-04
EJOT blir valet för betonginfästning hos BevegoNy sugkopp för hantering av livsmedelsförpackningar Opus öppnar ytterligare en bilprovning i MalmöNCC bygger 67 klimatsmarta hyresrätter i HelsingborgTyréns hjälper Skandinaviens största hamn att expanderaBilmarknaden augusti 2019Load Up North summeras – stort intresse för nästa mässa
Annonser