H model - Funktionell och vattenskärningsmaskin för alla typer av vattenskärning i 2D.

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Vattenskärmaskin
Skärmaskiner
Industrimaskiner

Referensnr: 7
Upplagd: 2024-03-11
Klas Wallström
Marknadschef
0457-45 54 40
Peter Ruden
Försäljning
0457 - 455 460
Christian Svensson
Försäljning
0457-45 54 75

Beskrivning

H-model är ett komplett skärsystem för 2D skärning av alla typer av material, utrustat för industriell produktion och obemannad körning. Det är prisvärt, enkelt att installera och enkelt att använda för många års effektiv skärande bearbetning med hög precision. H-model är baserad på Water Jet Swedens beprövade design- och kvalitets principer för lång livslängd och bibehållen prestanda. H-model är vanlig förekommande hos prototyp- och utvecklings-verkstäder, arbetstationer i mekaniska verkstäder eller hos yrkeshögskolor, eftersom den har alla väsentliga funktioner och tillbehör till en rimlig kostnad och finns i mindre storlek.

H-model NCH 30 finns med tre olika storlekar på skärbord, 1 x 1 meter, 2 x 1 meter och 3 x 1,5 meter, och kan bearbeta upp till 250 mm tjockt material. Skärbordet har fristående tank i rostfritt stål med galvaniserat bordsgaller. Maskinen är utrustad med WJS original skärhuvud och IGEMS CAD/CAM-mjukvara speciellt utvecklad för vattenskärning. I systemet ingår en BFT högtryckspump, Europas ledande pumptillverkare, samt system för effektiv abrasivtillförsel och slamhantering. Systemet levereras komplett, ready-to-cut, inklusive installation och utbildning.

H-model, precis som Water Jet Swedens övriga maskinmodeller, tillverkas och säljs direkt från produktionsanläggningen och huvudkontoret i Ronneby. Samtliga maskiner har 5 års precisionsgaranti och service erbjuds under hela maskinens livslängd.

Pris: Ej angivet

Finansiering

Allmänt

FabrikatWater Jet Sweden

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Water Jet Sweden AB, Klas Wallström
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation
Postadress
Teknik­vägen 4
37238 Ronneby
Besöksadress
Teknik­vägen 4
SE-37238 Ronneby
Region
Ronneby
Blekinge län
Sverige
Organisationsnummer:
556516-9066
Grundat: 1992
Anställda: 40
Välkommen till Water Jet Sweden!
Water Jet Sweden grundades 1993 och har med åren blivit Europas ledande tillverkare av vattenskärningsmaskiner. Vårt huvudkontor ligger i Ronneby, Blekinge, vid Sveriges sydkust.
Water Jet Sweden ska utveckla, tillverka och marknadsföra avancerade lösningar för vattenskärning och tillhandahålla ett eftermarknadsutbud med hög kvalitet på service och reservdelar. Vår vision är att vara ett tydligt förstahandsval för kunder över hela världen som söker lösningar med vattenskärning baserat på hög kvalitet, högt tekniskt innehåll och hög servicestandard.
Vår verksamhet bygger på kärnvärden som kvalitet, hållbarhet och kundnytta. Genom ett globalt nätverk av återförsäljare och dotterbolag står vi våra kunder till tjänst i mer än 40 länder.
Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Kontakter

Klas Wallström
Marknadschef
0457-45 54 40
Peter Ruden
Försäljning
0457 - 455 460
Christian Svensson
Försäljning
0457-45 54 75

Filmer

Why waterjet cutting technology

Why waterjet cutting technology
Historien om Water Jet Sweden
Water Jet Annual Show 2016
Waterjet Annual Show 2014
Buildning av water jet sweden machine in 3 minutes