Hydraulik Produkter

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Övrigt
Hydraulik
Produkter

Referensnr: -
Upplagd: 2022-05-21
Tommy Wigermo
Produktionstekniker skärande bea
0479-25197
0725429700

Beskrivning

Hydraulik Produkter

CEJNs snabbkopplingar för hydraulik passar för låg- och mellantrycksapplikationer med arbetstryck på upp till 700 bar(10153 PSI). För både industriell och mobil hydraulik. Genom att använda CEJNs hydraulikkopplingar, minskar man föroreningar orsakade av läckage av hydraulolja och hjälper till att skydda miljön från att ta skada. Här presenteras kopplingar och nipplar samt mätsystem för låg- och mellantrycksapplikationer inom hydraulik.

Pris: Ej angivet

Finansiering

Allmänt

Fabrikat-

Skicka intresseanmälan

Mottagare
CEJN AB, Tommy Wigermo
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation
Postadress
Box 54
28070 Lönsboda
Besöksadress
Östra Järnvägs­gatan 18
54145 Skövde
Region
Skövde
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556062-4123
Grundat: 1966
Anställda: 70
CEJN, snabbkopplingsspecialisten, har sedan 1955 utvidgat sitt produktsortiment från tryckluft till att inkludera produkter för media som andningsluft, hydraulik, vätskor och gaser. Vår design bygger på små yttre mått och stora invändiga mått. Med andra ord, våra kopplingar och nipplar har hög flödeskapacitet samtidigt som de är robusta och lätta. I sortimentet ingår även tillbehör som adaptrar, slang, slangupprullare, luftbehandlingsprodukter och blåspistoler.

Vi förser den globala marknaden med högpresterande snabbkopplingar och system för hydraulik, tryckluft, vätskor och gaser. Med fokus på total kundtillfredsställelse inriktar vi oss på innovativa lösningar som leder till en överlägsen produkt. CEJN-sortimentet kan kompletteras med andra produkter som uppfyller våra krav på kvalitet och prestanda.


Vi erbjuder lösningar som är utformade i samarbete med våra kunder. Vår styrka ligger i våra intelligenta tekniska lösningar, tillsammans med hög kvalitet och effektivitet. Vi utvecklar inte bara vad som efterfrågas idag, utan tar oväntade vägar mot framtidens utveckling.

CEJN strävar efter att behålla ledarskapet inom högtryckshydraulik och har för avsikt att bli världsledande inom Plug-In teknologi för mellantryckshydraulik. Vi kommer fortsätta förbättra våra standardprodukter eller konstruera helt nya produkter i samarbete med kunder.

Vi står redo att ta oss an framtiden med nya utmaningar och innovativa produkter. Vi kommer fortsätta att förse våra kunder med kvalitetsprodukter så länge som det finns behov för snabbkopplingar.

Vi på CEJN är onekligen stolta över vårt förflutna och vi ser fram emot vår gemensamma framtid.

Kontakter

Tommy Wigermo
Produktionstekniker skärande bea
0479-25197
0725429700
Timothy Wood
xx
Marcus Allerbjer
xx
Gitte Hansen
HR-manager
xx
Stig Seipel
Logistics Manager
xx
Henke Persson
Förbättringstekniker
0479-25198
0702027623
Peter Svennarp
+46 (0)729-89 06 30